Forumowicz od A do Z - vol.2
- Il Storico
- Juventino
Może aż tak to very good to to nie będzie, ale mam nadzieję, że się spodoba. Będę pisał spontanicznie, a nie "by było". P.Zambrotta pisał bardziej dogłębnie, od kuchni, ja piszę ogólnikowo co myślę. Nie będziecie się nudzić;)sisman pisze:Jeszcze troszeczke, a dojdzie do tego, że pobijecie się o to, kto pierwszy napisze swój alfabet. Wyluzujcie trochę, jak Il Tifoso jest taki wyrywny i "chętny", to pewnie będzie coś extra.
- kosiorekk
- Juventino
A jednak się wynudziliśmy.Il Tifoso pisze:Może aż tak to very good to to nie będzie, ale mam nadzieję, że się spodoba. Będę pisał spontanicznie, a nie "by było". P.Zambrotta pisał bardziej dogłębnie, od kuchni, ja piszę ogólnikowo co myślę. Nie będziecie się nudzić;)sisman pisze:Jeszcze troszeczke, a dojdzie do tego, że pobijecie się o to, kto pierwszy napisze swój alfabet. Wyluzujcie trochę, jak Il Tifoso jest taki wyrywny i "chętny", to pewnie będzie coś extra.
- Il Storico
- Juventino
Aż tak źle? To ja chyba muszę do psychiatry iśćMartinss pisze:A jednak się wynudziliśmy.Il Tifoso pisze:Może aż tak to very good to to nie będzie, ale mam nadzieję, że się spodoba. Będę pisał spontanicznie, a nie "by było". P.Zambrotta pisał bardziej dogłębnie, od kuchni, ja piszę ogólnikowo co myślę. Nie będziecie się nudzić;)sisman pisze:Jeszcze troszeczke, a dojdzie do tego, że pobijecie się o to, kto pierwszy napisze swój alfabet. Wyluzujcie trochę, jak Il Tifoso jest taki wyrywny i "chętny", to pewnie będzie coś extra.
- Lypsky
- Juventino
Wystarczyło dłużej nad tym posiedzieć, przemyśleć, przespać się z tematem. Alfabet nie tyle słaby co nie ma w nim nic innowacyjnego, żadnego zaskoczenia, żadnej rewelacji, część haseł mocno oklepana. Wielki minus za to, że przy 'Q' - nie wspomniałeś o mnie i o tym jak bardzo zostałem skrzywdzony!
Ja swój alfabet opublikowałem również w wieku 15 lat, głupoty, że, aż miło. W swoim czasie zgłoszę się ponownie, by zatrzeć złe wrażenie.
Ja swój alfabet opublikowałem również w wieku 15 lat, głupoty, że, aż miło. W swoim czasie zgłoszę się ponownie, by zatrzeć złe wrażenie.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Il Storico
- Juventino
Mówiłem, że nie wspominam o nikimLypsky pisze:Wielki minus za to, że przy 'Q' - nie wspomniałeś o mnie i o tym jak bardzo zostałem skrzywdzony!

W temacie już długo siedzę, a to, że było to oklepane to już nie moja brożka. Bo hasła wymyślałem samIl Tifoso w alfabecie pisze: Nie chcę reklamować nicków, ale naprawdę dużo jest osób, które podnoszą poziom forum
P.S. Twój alfabet nie jest wcale taki zły
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Witam. To mój pierwszy post w tym temacie. Powiem szczerze, że wcześniej się tym nie za bardzo interesowałem, ale coś mnie skusiło, aby zajrzeć...
Pomysł mi się bardzo podoba. Realizacja również. Ciekawie się czyta. Chociaż przeczytałem zaledwie kilka alfabetów.
Jeśli jest możliwość to myślę, że mógłbym coś stworzyć o mnie. Czasu nie mają tylko Ci, którzy go nie szukają, więc z tym nie ma problemu. Wielu znajomych twierdzi, że mam czasami dziwne spojrzenie na świat. Ja tego nie neguję, chociaż uważam, że jest to tylko i wyłącznie kwestia tego, czy się chce o tym opowiedzieć czy też nie, bo wielu ludzi pewnie myśli podobnie, ale boi się lub też nie chce o tym mówić. Nie jestem oryginalny w wielu sprawach, bo przecież wiele mamy wspólnego, ale rzadko szukam wzorów, których można by się ściśle trzymać i do nich dążyć.
To tak ku przyszłym ankietom. Jak będzie wola większości, to coś wymyśle. Tzn. jak będziecie chcieli o mnie poczytać. Nikogo nie będę ani namawiał (na gg, tutaj - w tym temacie czy gdziekolwiek) ani prosił o nic.
Pozdrawiam! Forza Juve!
Pomysł mi się bardzo podoba. Realizacja również. Ciekawie się czyta. Chociaż przeczytałem zaledwie kilka alfabetów.
Jeśli jest możliwość to myślę, że mógłbym coś stworzyć o mnie. Czasu nie mają tylko Ci, którzy go nie szukają, więc z tym nie ma problemu. Wielu znajomych twierdzi, że mam czasami dziwne spojrzenie na świat. Ja tego nie neguję, chociaż uważam, że jest to tylko i wyłącznie kwestia tego, czy się chce o tym opowiedzieć czy też nie, bo wielu ludzi pewnie myśli podobnie, ale boi się lub też nie chce o tym mówić. Nie jestem oryginalny w wielu sprawach, bo przecież wiele mamy wspólnego, ale rzadko szukam wzorów, których można by się ściśle trzymać i do nich dążyć.
To tak ku przyszłym ankietom. Jak będzie wola większości, to coś wymyśle. Tzn. jak będziecie chcieli o mnie poczytać. Nikogo nie będę ani namawiał (na gg, tutaj - w tym temacie czy gdziekolwiek) ani prosił o nic.
Pozdrawiam! Forza Juve!
- sisman
- Juventino
Sam nie napisałem własnego alfabetu, więc nie będe cwaniakował, ale pozwole sobie na chwilę "zadumy". Alfabet taki jak wiele, po Twoich szumnych wypowiedziach i rozmowie na gg postanowiłem śledzić ten temat i liczyłem na coś extra, niestety zawiodłem się. W większości pisałeś ogólnikami i pewnie wzorowałeś się na wcześniejszych "wypocinach" o czym świadczą oklepane tematy, ale też Ci sie nie dziwnie, bo alfabetów jest już dużo. Pamiętaj na przyszłość: "nadgorliwość gorsza od faszyzmu"
Day after day I'm getting better and better.
- Il Storico
- Juventino
Po prostu zadecydowała bardziej ilość oklepanych tematów niż to, że nie umiem pisać. Alfabetu już nie zmieniam niech jest (może kiedyś zmienię, jeśli władza pozwoli), ale niech na tą chwilę już jest. Mam nadzieję, że aż tak źle nie było i trochę się dowiedzieliście. Życzę udanego alfabetu następcom 

- pan Zambrotta
- Juventino
Nie rozumiem skąd ta cała nagonka na Il Tifoso i krytykowanie cudzych alfabetów. Facet co chciał napisać, to napisał - tyle. To nie jest konkurs ochów i achów - kto zrobi lepszy alfabet, a czyją wypowiedź nazwać "wypocinami". Jak ktoś tak myśli to chyba nie pojął sensu tej zabawy.
Natomiast jeśli prawdą jest to, że Il Tifoso latał po wszystkich i błagał by na niego zagłosować jest prawdą - to ręce opadają :roll: gó.wniarstwo, szczeniactwo i tyle. Ktoś tu się nie umie bawić.
Nowi chętni do alfabetów - szczypek, Januray. Robi się coraz ciekawiej, z pewnością interesujący userzy i z chęcią przeczytam ich wypowiedzi.
Natomiast jeśli prawdą jest to, że Il Tifoso latał po wszystkich i błagał by na niego zagłosować jest prawdą - to ręce opadają :roll: gó.wniarstwo, szczeniactwo i tyle. Ktoś tu się nie umie bawić.
Nowi chętni do alfabetów - szczypek, Januray. Robi się coraz ciekawiej, z pewnością interesujący userzy i z chęcią przeczytam ich wypowiedzi.
- Lypsky
- Juventino
Nie przesadzaj, nie było żadnej nagonki, co najwyżej kilka rad i lekkie rozczarowanie. Alfabetów nie ocenia się 'słaby', 'zły' czy 'dobry', jak zauważyłeś jest to swego rodzaju monolog, bardziej lub mniej interesujący. Wydaje mi się, że zrobił się zbyt duży szum przy alfabecie Il Tifoso, jeszcze przed jego napisaniem.Miś Coccolino pisze:Nie rozumiem skąd ta cała nagonka na Il Tifoso i krytykowanie cudzych alfabetów. Facet co chciał napisać, to napisał - tyle. To nie jest konkurs ochów i achów - kto zrobi lepszy alfabet, a czyją wypowiedź nazwać "wypocinami". Jak ktoś tak myśli to chyba nie pojął sensu tej zabawy.
Z całym szacunkiem, ale dla mnie nie ma porównania między tworem 15latka, a tekstem dorosłego faceta.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Il Storico
- Juventino
Słuchajcie, może skończmy już ten temat? Już jest po fakcie
EDIT: Sisman: miałem Cię od czasu na liście
EDIT: Sisman: miałem Cię od czasu na liście
Ostatnio zmieniony 05 maja 2009, 16:04 przez Il Storico, łącznie zmieniany 1 raz.
- sisman
- Juventino
11432470
2009-04-28 20:42:33
siemka tu Il Tifoso z JuvePoland
sisman
2009-04-28 21:04:24
siemka
11432470
2009-04-28 21:04:34
miałbym prośbę
sisman
2009-04-28 21:04:41
?
11432470
2009-04-28 21:04:57
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 717#389717 zagłosowałbyś na mnie tu
sisman
2009-04-28 21:05:14
dobra
11432470
2009-04-28 21:05:21
dziękówa
sisman
2009-04-28 21:05:30
dlaczego tak Ci na tym zależy?
11432470
2009-04-28 21:06:26
piszę do ych co na liście mam
2009-04-28 21:06:38
zachęcam, bo myślę, że nie będzie czego żałować
Po tej krótkiej rozmowie byłem bardzo zainteresowany jego alfabetem, a propos krytyki i nagonki to chyba z czystej ludzkiej złośliwości...
2009-04-28 20:42:33
siemka tu Il Tifoso z JuvePoland
sisman
2009-04-28 21:04:24
siemka
11432470
2009-04-28 21:04:34
miałbym prośbę
sisman
2009-04-28 21:04:41
?
11432470
2009-04-28 21:04:57
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 717#389717 zagłosowałbyś na mnie tu
sisman
2009-04-28 21:05:14
dobra
11432470
2009-04-28 21:05:21
dziękówa
sisman
2009-04-28 21:05:30
dlaczego tak Ci na tym zależy?
11432470
2009-04-28 21:06:26
piszę do ych co na liście mam
2009-04-28 21:06:38
zachęcam, bo myślę, że nie będzie czego żałować
Po tej krótkiej rozmowie byłem bardzo zainteresowany jego alfabetem, a propos krytyki i nagonki to chyba z czystej ludzkiej złośliwości...
Day after day I'm getting better and better.
- KeRmit19
- Juventino
Dobra proponuje zakonczyc to gadanie o tej sytuacji z Il Tifoso. Byl zgloszony, podjaral sie tym, ze moze bedzie mial mozliwosc napisania alfabetu, postanowil zrobic to co zrobil zeby wygrac(choc to typowo dziecinne zachowanie i nie na tym polega ta zabawa ale rozum przychodzi z wiekiem i doswiadczeniem zyciowym). Wygral - napisal. Co zapisal zostawmy juz w spokoju. Kiedys zrozumie swoj blad.
Glos w nowej ankiecie oddany...
niech to bedzie takie male podsumowanie.sisman pisze:"nadgorliwość gorsza od faszyzmu"
Glos w nowej ankiecie oddany...