Wszystko o KIBICACH w Polskich ligach
- herr_braun
- Juventino
A na dzisiejszy meczyk ze Śląskiem (ostatni mecz Żylety, chyba
) na Łazienkowską powraca doping
Co prawda nie oznacza to oczywiście końca konfliktu, ale jest to krok w dobrą stronę. Naszemu wodzirejowi cofnięto zakaz, więc klub nie ma już tak dobrego pretekstu, żeby go nie wpuszczać na stadion. Dużo też zależy od postawy kibiców dziś. Jeśli nie będzie pocisku na ITI to może pójdzie wszystko ku lepszemu... Chyba, że znowu zarząd wypnie się na kibiców. Zobaczymy, w każdym razie pod kasami tłok jak rzadko ostatnio

- D-Rose
- Juventino
napewno ostatni bo w przyszlym tygodniu wjezdza ciezki sprzet na Ł3
czuje ze bedzie komplet i ze "Zylete" godnie pozegnają. Staruchowi zniesli zakaz i wejdzie na stadion i poprowadzi doping
i mam nadzieje ze pokaza Lechowi i Wisle(a przede wszytskim polonii, bo ostatnimi czasy cos tam kozaczyli
za bardzo
) miejsce w szeregu
a ITI niech patrzy, uwaznie patrzy, bo tego dluuuugo nie bedzie... a niekoniecznie bedzie na nowym stadionie. Niech widza co stracili...

- valsir
- Juventino
byłem śpiewałem gardło mnie boli
super atmosfera śpiew super wyszło chyba super jeśli byliście dzięki :d normalnie super było
papa żyleto
będzie mi Ciebie brakować

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- oliver
- Juventino
Bywało lepiej , ale jak na tak długą przerwę nie było źle. Mnie też będzie brakować żylety. Już brakuję.valsir pisze:byłem śpiewałem gardło mnie bolisuper atmosfera śpiew super wyszło chyba super jeśli byliście dzięki :d normalnie super było
papa żyleto
będzie mi Ciebie brakować
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- valsir
- Juventino
- sushi
- Juventino
@ Ultras
Myślę że masz racje co do zgody Jaga Wisła , żeby Wisła nie wchodziła miedzy wódkę a zakąskę to nadal by była zgoda chociaż trudno powiedzieć . Po meczu Jagi z Lechią na którym doszło do małych burd Wisła wysłuchała Lechię a do końca nie wysłychała Jagi i doszło do zerwania sztamy aczkolwiek mam sentyment do Wisły jak i do Widzewa . Mam braci w Krakowie i wiem że dla dużej ilości Krakowian dalej jest sztama z Jagą i odwrotnie bo braci się nie traci .
Myślę że masz racje co do zgody Jaga Wisła , żeby Wisła nie wchodziła miedzy wódkę a zakąskę to nadal by była zgoda chociaż trudno powiedzieć . Po meczu Jagi z Lechią na którym doszło do małych burd Wisła wysłuchała Lechię a do końca nie wysłychała Jagi i doszło do zerwania sztamy aczkolwiek mam sentyment do Wisły jak i do Widzewa . Mam braci w Krakowie i wiem że dla dużej ilości Krakowian dalej jest sztama z Jagą i odwrotnie bo braci się nie traci .
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- Michal17
- Juventino
Myślisz, że Urząd Miasta i władze zainteresowanych klubów "przykosują" Hutników i powiedzą im "ciach bajera"?Dionizos pisze:A jak sie odezwa, to ich ktos przykosuje i ciach bajera, ze zacytuje klasyka tego tematuKibice Hutnika mają inne zdanie, ale to garstka bez siły przebicia raczej.
Bo, że są pionkami kibicowsko i Wisła nie traktuje ich poważnie chyba nie ulega wątpliwości... I wcale mnie nie dziwi, że nie chcą ani nas ani Pasów na Suchych Stawach. Też bym sobie ich (ani tym bardziej pań z gorszej strony błoń) nie życzył na R22... Ich zdanie jednak nie ma większego znaczenia..
Co do meczu przyjaźni: Wielkie pozdrowienia dla Braci z Gdańska, świetny mecz, świetna oprawa, świetny doping, świetna impreza - genialna atmosfera

A na boisku aż 3:0... "Troszkę za dużo, Wisełko, troszkę za dużo..."
Wisła & Lechia
EDIT:
Po 15 latach paku... Za młody jestem, nie pamiętam tamtego meczupak u pisze:WISŁA z Krakowa to LECHII druga połowa !
Mecz przyjaźni na trybunach, po paru latach...
Jedwabiście !
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Poniżej przedstawiam zdjęcia z meczu Ruch Radzionków- BKS Bielsko. Mimo, że kibice gospodarzy nie są jakąś wielką firmą to zaprezentowali bardzo ciekawą oprawę.
http://www.elwico.pl/~vitorrianin/foty/0809/bks/9.jpg
http://www.elwico.pl/~vitorrianin/foty/0809/bks/9.jpg
- Mrówa
- Juventino
- Michal17
- Juventino
Zapewne chodzi Ci o to:paku pisze:Ps. Ma ktoś dzisiejszego Newseeka ?
http://i36.tinypic.com/n2deer.jpg
http://i37.tinypic.com/5cnmv5.jpg
Szkoda, że tak mało o naszym Borysie...