Sławni kibice Juve
- juveluck
- Juventino
http://img530.imageshack.us/my.php?image=sfwfzs8.jpgMichael900 pisze:No tutaj padłem, jak to przeczytałem. Są jakieś dowody?juveluck pisze: Michaił Gorbaczow, Ostatni przywódca Komunistycznej Partii Związku Radzieckiego (KPZR) i jedyny prezydent ZSRR.
Cała podana przeze mnie lista jest w 100 % pewna, więc nie zadawajcie pytań czy są dowody...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- sushi
- Juventino
Niewiem czy tylko tak założył na koncert koszulke bo tylko raz widziałem go w niej ale miał mowa o Larsie Urlichu perkusista zespołu Metallica
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- juveluck
- Juventino
Lista została opracowana na podstawie mojej wiedzy oraz źródeł ktorych nie mam zamiaru podawać. To co dałem wyżej było jedynie potwierdzeniem w które nie musisz/musicie wierzyć. Cały czas możecie przecież żyć z przekonaniem, że Paris Hilton i Michael Jackson są kibicami Juve, a nad łóżkiem mają plakat z Alexem 8)mesju pisze:Jeśli ta lista opiera się na skrawkach jakiś gazet (nie wiem co to jest na tym zdjęciu), to jednak należałoby ująć parę punktów z tych 100% 8)

- Martin
- Juventino
Normalnie zapachniało aferą szpiegowskąjuveluck pisze: Lista została opracowana na podstawie mojej wiedzy oraz źródeł ktorych nie mam zamiaru podawać. (...)

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- juveluck
- Juventino
Jak już czymś tu zapachniało to moim samolubstwem.Martin pisze:Normalnie zapachniało aferą szpiegowskąjuveluck pisze: Lista została opracowana na podstawie mojej wiedzy oraz źródeł ktorych nie mam zamiaru podawać. (...)
Ostatnio zmieniony 13 października 2007, 23:57 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dionizos
- Juventino
Ten fragment wskazuje na to, ze lista tlumaczona jest z jakiejs stronki. W Polsce nie uzywa sie slowa inteligent w taki sposob. Prezes, nie napinaj sie tak, bo sie posikasz 8) .Giampiero Mughini, dziennikarz, pisarz, inteligent
- juveluck
- Juventino
Nie trudno się chyba domyśleć, że pisałem na podstawie włoskich źródełDionizos pisze:Ten fragment wskazuje na to, ze lista tlumaczona jest z jakiejs stronki. W Polsce nie uzywa sie slowa inteligent w taki sposob. Prezes, nie napinaj sie tak, bo sie posikasz 8) .Giampiero Mughini, dziennikarz, pisarz, inteligent

A mocz przed chwila oddałem do butelki po nestea więc jakieś niekontrolowane oddanie mi nie grozi

Ostatnio zmieniony 13 października 2007, 23:57 przez juveluck, łącznie zmieniany 2 razy.

- DaNIEl666PoL
- Juventino
Papież jest za juve,czytałem wiele artykułów włoskich i mogę wam na 100% potwierdzić że jest i też wnecie czytałem:) 8)
- EjsI
- Juventino
Może niewtajemniczeni nie będą wiedzieli o kogo chodzi, ale sympatykiem Juventusu jest Giuseppe Ottaviani, znany trance'owy DJ i producent.
- Tasak
- Juventino
Carla Bruni, żona Sarkozy'ego
Urodziła się w Turynie swoją drogą
Dowód 8)
A TU zdjęcie Snoopa w koszulce Juve ale tak jak już wcześniej napisano przyodziewa on często koszulki innych klubów, kibicem Juve na pewno nie jest.
Steve Nash
Wprawdzie nie ma zdjęcia w koszulce ale są wywiady 
Link

Dowód 8)
A TU zdjęcie Snoopa w koszulce Juve ale tak jak już wcześniej napisano przyodziewa on często koszulki innych klubów, kibicem Juve na pewno nie jest.
Steve Nash
Dowód 8)"My favorite team in Italy is Juventus Turin and in Germany I am a fan of Bayern Munich because there is a Canadian on it," Nash noted.
FaktycznieDaNIEl666PoL pisze:Papież jest za juve,czytałem wiele artykułów włoskich i mogę wam na 100% potwierdzić że jest i też wnecie czytałem:) 8)

Link
- gawron
- Juventino
Tasak pisze:FaktycznieDaNIEl666PoL pisze:Papież jest za juve,czytałem wiele artykułów włoskich i mogę wam na 100% potwierdzić że jest i też wnecie czytałem:) 8)Wprawdzie nie ma zdjęcia w koszulce ale są wywiady
Link

No to niech Bóg będzie z nami!

Takie wsparcie na pewno się przyda :-D
edit
hahaha:D no fakt!:Dhara pisze:Nie dygaj, Legro już to dawno załatwił.
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2008, 15:13 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.