Jorge Andrade

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2008, 21:58

ja transfer Andrade nie nazwał bym nie wypałem bo kontuzji nikt nie mógł przewidzieć zwłaszcza tak poważnej, a poza tym to nie jest zależne od piłkarza... ale Tiago i Sergio mogli w jakimś stopniu zapobiec takiej postawie w Juve. W kwestii naszego zarządu zgodze sie z Lipą

!!! Juventus Per Sempre !!!
ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lipca 2008, 22:01

lipa, dobrze prawisz, ale na tych domniemanych terazniejszych mistrzow czy klasowych zawodnikow nas po prostu w tej chwili nie stac...

lipa

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2008, 22:25

paku pisze:lipa, Ty żyjesz ? :shock: :)
hehe.. zyje zyje:)

mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2008, 12:15

ArtHur pisze:... ale na tych domniemanych terazniejszych mistrzow czy klasowych zawodnikow nas po prostu w tej chwili nie stac...

Moje zdanie jest inne, ponieważ taki Poulsen ma być jednym z lepiej opłacanych zawodników Juve to widocznie stać klub na lepszych piłkarzy skoro wydają taką kase na przeciętnego pomocnika...

!!! Juventus Per Sempre !!!
śliwek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2008, 17:36

Tulynek pisze:
ArtHur pisze:... ale na tych domniemanych terazniejszych mistrzow czy klasowych zawodnikow nas po prostu w tej chwili nie stac...

Moje zdanie jest inne, ponieważ taki Poulsen ma być jednym z lepiej opłacanych zawodników Juve to widocznie stać klub na lepszych piłkarzy skoro wydają taką kase na przeciętnego pomocnika...
Będzie zarabiał około 3 mln. Euro na sezon. Uwierz mi, że dla zawodnika klasy światowej jakiego chciałbyś widzieć w klubie to by było za mało...

morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2008, 17:57

śliwek pisze:
Tulynek pisze:

Będzie zarabiał około 3 mln. Euro na sezon. Uwierz mi, że dla zawodnika klasy światowej jakiego chciałbyś widzieć w klubie to by było za mało...
nie każdy jest taki pazerny :wink: jezeli dla pilkarza jest od pieniedzy wazniejszy rozwoj i gra w światowej klasy klubie to pieniadze zejda na drugi plan, ale teraz takich pilkarzy niestety coraz mniej...

śliwek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2008, 18:00

santiago15 pisze:
śliwek pisze:
Tulynek pisze:

nie każdy jest taki pazerny :wink: jezeli dla pilkarza jest od pieniedzy wazniejszy rozwoj i gra w światowej klasy klubie to pieniadze zejda na drugi plan, ale teraz takich pilkarzy niestety coraz mniej...
Jest ich coraz mniej, a nas klub, nie ma co ukrywać, po aferze stracił trochę na atrakcyjności...

morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2008, 18:45

śliwek pisze:
santiago15 pisze:
śliwek pisze:
Jest ich coraz mniej, a nas klub, nie ma co ukrywać, po aferze stracił trochę na atrakcyjności...
o wlasnie - i to jest chyba najwieksza w tej chwili bariera ku temu by sprowadzać lepszych graczy...niestety

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 14 lipca 2008, 21:39

śliwek pisze:
Moim zdaniem jesteś w błędzie. Skoro gracz A, widzi, że na poważnie interesuje się nim drużyna, która w poprzednim sezonie zajęła trzecie miejsce w Serie A i na dodatek wzmacnia swoje szeregi przed nowym wyzwaniem jakim będzie piłkarska Liga Mistrzów to gdzie tu jest ubytek atrakcyjności. My niestaliśmy się szarakami ze środka tabeli tylko nadal jesteśmy jedną z najsilniejszych ekip z Serie A . Ubytek atrakcyjności to nastąpił, ale dokładnie dwa lata temu, kiedy zdegradowali nas do Serie B.

Obrazek
śliwek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2008, 22:19

zoff pisze:
śliwek pisze:
Moim zdaniem jesteś w błędzie. Skoro gracz A, widzi, że na poważnie interesuje się nim drużyna, która w poprzednim sezonie zajęła trzecie miejsce w Serie A i na dodatek wzmacnia swoje szeregi przed nowym wyzwaniem jakim będzie piłkarska Liga Mistrzów to gdzie tu jest ubytek atrakcyjności. My niestaliśmy się szarakami ze środka tabeli tylko nadal jesteśmy jedną z najsilniejszych ekip z Serie A . Ubytek atrakcyjności to nastąpił, ale dokładnie dwa lata temu, kiedy zdegradowali nas do Serie B.
Oczywiście masz prawo do swojego zdania a ja mam prawo również się z nim nie zgodzić i to właśnie robię :)

Chciałbym zauważyć, że piszemy trochę nie na temat 8)

Damiano-pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 18:38

Jeśli w tym sezonie Juve osiągnie jakiś większy sukces, to z pewnością zarząd zainwestuje trochę więcej pieniędzy na nowych zawodników. Ja osobiście nie chciałbym takiej sytuacji jaka była w Bayernie w zeszłym sezonie, że nakupowali zawodników za grube miliony, a sukces mogli osiągnąć nawet i bez nich.

Powracając do tematu Andrade: Przypomnijcie sobie co było z Legro. Wszyscy już go skreślili, chcieli jego odejścia, a on się odrodził i był podporą obrony w zeszłym sezonie :)

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 19:43

Damiano-pl pisze:Przypomnijcie sobie co było z Legro. Wszyscy już go skreślili, chcieli jego odejścia, a on się odrodził i był podporą obrony w zeszłym sezonie :)
Problem w tym, że Legro musiał sobie poukładać w głowie przede wszystkim, powiedział nawet, że to wiara w Jezusa mu pomogła... Umiejętności miał, co nie ulega wątpliwości, inaczej by nie został sprowadzony z Chievo. Z Andrade jest problem innej kategorii, wiadomo przecież, że to świetny obrońca, doświadczony i ułożony, lecz podatny na kontuzje. Jego ciężka praca i determinacja nie ma żadnego wpływu na jego dojście do formy (wyleczenie kontuzji). Tak więc musi on liczyć bardziej na cuda, niż na samego siebie...

Damiano-pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 20:42

Szymek pisze: Problem w tym, że Legro musiał sobie poukładać w głowie przede wszystkim, powiedział nawet, że to wiara w Jezusa mu pomogła... Umiejętności miał, co nie ulega wątpliwości, inaczej by nie został sprowadzony z Chievo. Z Andrade jest problem innej kategorii, wiadomo przecież, że to świetny obrońca, doświadczony i ułożony, lecz podatny na kontuzje.
A czy sądzisz, że po tylu kontuzjach, które wciąż się odnawiają i po takiej rozłące z piłką Andrade wciaż jest tak samo "ułożony" jak przedtem? Jorge też teraz na pewno musi sobie poukładać w głowie, było przecież nawet powiedziane, że rozważał zakończenie kariery.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2008, 17:14

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem (ale zdaje mi się że tak)
http://juventus.theoffside.com/team-new ... thers.html

He’s like Senderos except rather than having played for Arsenal, he defended for a team that got relegated. I’m alright with signing him on a loan as backup, especially since Andrade decided his career should end, but he’s going to be out for 5 months, injured. What. the. hell.

Czy ja coś przegapiłem?

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
shnatyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2009, 14:19

Nie jestem pewien co do końca masz na myśli ale ja to zrozumiałem, że Andrade zdecydował się skończyć karierę a Knezevic nie będzie grał z powodu kontuzji przez 5 miesięcy...

ODPOWIEDZ