KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- dawidpln
- Juventino
tak mysle czy jest sens zeby sie z wami umawiac... dzis o godzinie 18 znow kazdy bedzie wymyslal sraczki zeby nie przyjsc az w koncu pare osob dojdzie do wniosku ze jak maja isc tylko 4 osoby to nie idziemy...
Forza Juventus
- Michael900
- Juventino
No to mamy już dwóch dupowałówHybryd pisze: Po pierwsze primo bieda z ludźmi i sam wiem jakimi dupowałami potafią być dąbrowiacy (wkońcu się tu wychowałem)

A do Gliwic niestety nie pojadę, bo jutro mam dwa sprawdziany i muszę się wyspać...
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2007, 11:01 przez Michael900, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- tanhayi
- Juventino
Tak panowie o 20.00 macie być pod żabą...i wybierzemy się do City Pubu....
(moda poproszę o skasowanie wcześniejszego posta iż jest on mojego autorstwa.zapomniałem się wylogować z konta brata)
Taki mecz przegapić? Nigdy! nawet jeżeli tylko ja się zjawię to pójdę go sobie zobaczyć...
(moda poproszę o skasowanie wcześniejszego posta iż jest on mojego autorstwa.zapomniałem się wylogować z konta brata)
Taki mecz przegapić? Nigdy! nawet jeżeli tylko ja się zjawię to pójdę go sobie zobaczyć...
- Hybryd
- Juventino
Akurat siebie nie miałem na myśli, bo zawsze jak sie umawiam to przychodze ....Michael900 pisze: No to mamy już dwóch dupowałówPoszukajmy jeszcze ze 3 i Cyfry + i grzejemy na następny mecz
A do Gliwic niestety nie pojadę, bo jutro mam dwa sprawdziany i muszę się wyspać...
Poza tym leje na Dąbrowe, nie będe tu chodził na mecze. Wole K-ce albo jeszcze gdzieś dalej jechac ...
- pinturicchia
- Qualità Juventina
No, koledzy... Juve wzywa
Mecz wreszcie o przystępnej godzinie
więc może uda nam się spotkać "po latach"
Kto się pisze ??

- pinturicchia
- Qualità Juventina
Wy to jednak mendy jesteście
Czyli co?? Bo jak nikt nie jedzie to ja sama siedzieć w pubie nie mam zamiaru :snooty: Więc pisać, bo nie wiem co robić