dziewczyny odezwijcie sie!!
- aniulka
- Juventino
Hmmm z tym komentarzem to chyba na odwrot powinno byc: zeby meskie grono fanow bylo rownie sliczne co damskie:) :-D :-DRadek_88 pisze:Chyba rownie śliczne co męskie...Hybryd pisze: Pozdrawiam wszystkie fanki Juve, ogromny szacunek dla was i oby z czasem było Wasze grono było równie liczne co męskie.
- M.
- Juventino
I co z tego, że poza przymusowymi kandydatkami nie ma żadnej chętnej. Są przymusowe, wystarczyItalia_5 pisze:Chyba poza przymusowymi kandydatkami nie ma żadnych chętnych :lol:Diego pisze:I co z tym konkursem? Liczy ktoś głosy? Może zrobimy ankietę (wszak ankieta na forum JP jest lekiem na rozwiązanie wszystkich problemów)?

:roll:
- Gabryś1987
- Juventino
Jasne , że panny tez sie interesuja piłeczką kopaną, tylko na swój własny kobiecy sposób...Zdecydowana wiekszość kobiet patrząc na piłkarza ocenia jego urodę , a dopiero potem ewentualnie jego umiejetności piłkarskieItalia_5 pisze: Jest wiele dziewczyn, które na temat piłki wiedzą o wiele więcej niż faceci...Czy naprawdę takie to trudne zaakceptować fakt, że dziewczyny także potrafią się tym interesować?
A jeśli facet wie mniej o futbolu od kobiety to chyba nie jest prawdziwym mężczyzną
Wybory Miss JuvePoland mogą być jedynie formalnością , bo i tak wygra Italia_5 8)
"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
- Italia_5
- Juventino
Brak większego wyboru Cię zadowala?Diego pisze:I co z tego, że poza przymusowymi kandydatkami nie ma żadnej chętnej. Są przymusowe, wystarczyItalia_5 pisze:Chyba poza przymusowymi kandydatkami nie ma żadnych chętnych :lol:Diego pisze:I co z tym konkursem? Liczy ktoś głosy? Może zrobimy ankietę (wszak ankieta na forum JP jest lekiem na rozwiązanie wszystkich problemów)?. Daj jeszcze swoje zdjęcie, niech inne dziewczyny również pochwalą się urodą i wybieramy miss forum JP!

Może wyda Ci się to śmieszne, ale też się spotkałam z sytuacją, że to facet oceniał urodę piłkarza i żeby nie było facet był hetero...Gabryś1987 pisze:Jasne , że panny tez sie interesuja piłeczką kopaną, tylko na swój własny kobiecy sposób...Zdecydowana wiekszość kobiet patrząc na piłkarza ocenia jego urodę , a dopiero potem ewentualnie jego umiejetności piłkarskieItalia_5 pisze: Jest wiele dziewczyn, które na temat piłki wiedzą o wiele więcej niż faceci...Czy naprawdę takie to trudne zaakceptować fakt, że dziewczyny także potrafią się tym interesować?![]()
A jeśli facet wie mniej o futbolu od kobiety to chyba nie jest prawdziwym mężczyzną

Hmmm...A może pomyliło Ci się z italia6Wybory Miss JuvePoland mogą być jedynie formalnością , bo i tak wygra Italia_5 8)

- Gabryś1987
- Juventino
Oż kuźwa, rzeczywiście coś mi sie powaliło i myślałem ,że gadam z osoba na tej fotce Italia6Italia_5 pisze: Hmmm...A może pomyliło Ci się z italia6:lol:
Ale skoro juz w ciemno na ciebie zagłosowałem to może zapodasz w nagrode swoją fotke ?

"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
- Italia_5
- Juventino
Gabryś1987 pisze:Oż kuźwa, rzeczywiście coś mi sie powaliło i myślałem ,że gadam z osoba na tej fotce Italia6Italia_5 pisze: Hmmm...A może pomyliło Ci się z italia6:lol:
Ale skoro juz w ciemno na ciebie zagłosowałem to może zapodasz w nagrode swoją fotke ?

- M.
- Juventino
Z czterech kandydatek spokojnie można wybrać tą jedyną. Ale jak wiadomo w kupie raźniej i w przypadku kolejnych zgłoszeń męska część forum mogłaby do woli porównywać, oceniać i poddawać wszelakim klasyfikacją Wasze atrybuty.Italia_5 pisze:Brak większego wyboru Cię zadowala?Skoro przymusowe wystarczą to dlaczego prosisz o kolejne
:lol:
:roll:
- aniulka
- Juventino
ja mam kolegow hetero co sie wogole na pilce nie znaja a za prawdziwych facetow sie maja jak najbardziej, bo zrozum kolesia ktoremu mowisz cos o Zambrocie, albo Del Piero a on nie wie o kogo chodziGabryś1987 pisze:A jeśli facet wie mniej o futbolu od kobiety to chyba nie jest prawdziwym mężczyzną![]()
Co do miss to trzeba tez zrobic wybory mistera jesli tak :twisted: :-D
- Venomik
- Juventino
Nie w ciemno ale przez pomyłkęGabryś1987 pisze:Oż kuźwa, rzeczywiście coś mi sie powaliło i myślałem ,że gadam z osoba na tej fotce Italia6Italia_5 pisze: Hmmm...A może pomyliło Ci się z italia6:lol:

Swoją drogą - sporo czasu upłynęło a fotka dalej robi furorę na forum

Ahh... Ci mężczyźni.
Zaprawdę powiadam Tobie, że zdanie posiadać pewności nie mając to zła ścieżka - do ciemności kroczysz, nie ku światłości. Nie tędy droga, jeśli pewnego wyboru dokonać pragniesz, najpiekniejszą odnaleźć i spokój ducha uzyskać.Martinss pisze:Wszelkie ankiety nie mają sensu. Oczywistym jest, że pani Italia6 rozjedzie konkurencje wzdłuż i wszerz
Strzeż się błędów!
Bo uroda to u Italii sprawa niechybnie rodzinna

Diego pisze: Przecież mistera mamy już od dawna.

Kogo?
Dirty mind
- Italia_5
- Juventino
Hmmm...z jakich czterech? Czyżbym jakąś przegapiłaDiego pisze:Z czterech kandydatek spokojnie można wybrać tą jedyną. Ale jak wiadomo w kupie raźniej i w przypadku kolejnych zgłoszeń męska część forum mogłaby do woli porównywać, oceniać i poddawać wszelakim klasyfikacją Wasze atrybuty.Italia_5 pisze:Brak większego wyboru Cię zadowala?Skoro przymusowe wystarczą to dlaczego prosisz o kolejne
:lol:

UlTrAs pisze:Ja tylko powiem, że jeśli ktoś chce fotkę Italii_5 to radze pościągać galerie z wyjazdów JPCŁatwo ją rozpoznać bo podobna do Italii_6
My Ci wszystkie tak gorąco kibicowałyśmy i wspierałyśmy na zlocie podczas konkursu, a Ty przeciwko :lol: