Kto ma fajne fotki dziewczyn w strojach Juve ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2011, 15:34

Chłopcy, już przestańcie bo koledze będzie głupio i nie pokaże więcej swojej kobiety. Pamiętajcie oglądając te zdjęcia:
Obrazek

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
JuveCracow

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2011, 06:31

boryseusz pisze:JUVE 1-0 inter. aż z radosci sie podziele swoja partnerka :C

http://img812.imageshack.us/i/dsc00114y.jpg/
Niezła sztuka! Widziałem już gdzieś taką, wpadła Ci w oko w internecie czy w jakiejś galerii handlowej? Widać że tania nie była, a jak nówka to gratulacje. :bravo: Pewnie bierzesz ją tylko na specjalne okazje, taki rarytas to się nie dziwię. No, po prawdzie używane widziałem już lepsze :wink: chociaż mało która taka czysta i zadbana, pewnie lubisz prać ją długo i często. :naughty: Tu na forum też podobną widziałem, zdaje się, że wielu ją miało, chyba ze sto osób albo i więcej i to za mniej niż 50 złotych na łebka! :happy: Nie wiem czy to ta sama, ale pewnie robili sobie z nią fotki i chwalili się potem, że łatwo się zamawia, szybko dochodzi i dobrze leży, bo następni też zamawiali... Faja69 to chyba organizował. :think:

(oczywiście mowa o widocznej na zdjęciu koszulce Juventusu.)

boryseusz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2011, 12:40

JuveCracow pisze:

Niezła sztuka! Widziałem już gdzieś taką, wpadła Ci w oko w internecie czy w jakiejś galerii handlowej? Widać że tania nie była, a jak nówka to gratulacje. :bravo: Pewnie bierzesz ją tylko na specjalne okazje, taki rarytas to się nie dziwię. No, po prawdzie używane widziałem już lepsze :wink: chociaż mało która taka czysta i zadbana, pewnie lubisz prać ją długo i często. :naughty: Tu na forum też podobną widziałem, zdaje się, że wielu ją miało, chyba ze sto osób albo i więcej i to za mniej niż 50 złotych na łebka! :happy: Nie wiem czy to ta sama, ale pewnie robili sobie z nią fotki i chwalili się potem, że łatwo się zamawia, szybko dochodzi i dobrze leży, bo następni też zamawiali... Faja69 to chyba organizował. :think:

Kupiłem ją rok temu za 59zł w sklepie Adidas (produkty rowniez nike, puma, reebok) w Mielcu :) jeden z ulubionych t-shirtow i jeszcze za ta cene :):)

Don Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2011, 15:42

boryseusz pisze:
JuveCracow pisze:

Kupiłem ją rok temu za 59zł w sklepie Adidas (produkty rowniez nike, puma, reebok) w Mielcu :) jeden z ulubionych t-shirtow i jeszcze za ta cene :):)
Całe szczęście, że przed końcem się zreflektowałeś, bom pomyślał, ze o niewiaście piszecie.

Ładna dziewczyna, pogratulować.

Forza Juve!
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 25 marca 2011, 00:19

Wygraliśmy w końcu jakiś mecz, więc mogę wrzucić fotkę koleżanki :D
Obrazek

Tararara deszczu :wink:
Ostatnio zmieniony 25 marca 2011, 00:42 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2011, 00:23

jackop pisze:Wygraliśmy w końcu jakiś mecz, więc mogę wrzucić fotkę koleżanki :D
Wrzuć to na imgur'a, bo to nie ma chyba hotlinkowania i trzeba przeklejać adres ręcznie.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Hanson

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 marca 2011, 08:59

delete
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2012, 01:00 przez Hanson, łącznie zmieniany 1 raz.

ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 21:11

aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 21:46

tabo bardzo dzieki za fotki :) bardzo dobre

wakacje rozstałem sie z dziewczyną z wyglądu mój ideał i chciałem wrzucić fotki ale teraz wole lepiej nie;/ a szkoda bo było by na co popatrzeć jak dla mnie nie widze tu lepszej ale to moje zdanie skromne;d heheh

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2011, 16:34

Obrazek Obrazek

Zebry BetClica:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I na deser najlepsza:
Obrazek

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2011, 16:46

tabo89 pisze:I na deser najlepsza:
Obrazek
albo masz kiepski gust, albo żartujesz :P solarka i kilogram szpachli na twarzy ;d dwie pierwsze dużo bardziej naturalne i ładniejsze no ale wiem, wiem, o gustach się nie dyskutuje :wink:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2011, 17:02

mateo369 pisze:
tabo89 pisze:I na deser najlepsza:
Obrazek
albo masz kiepski gust, albo żartujesz :P solarka i kilogram szpachli na twarzy ;d dwie pierwsze dużo bardziej naturalne i ładniejsze no ale wiem, wiem, o gustach się nie dyskutuje :wink:
To nie szpachla, to nutella.

Obrazek
Abruzzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2011, 17:07

Według mnie numer jeden przewyższa wszystkie inne;)

Tharp

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2011, 17:09

o, tabo noworocznie postanowil podzielic swoim fap-folderem :D

sweet.

ODPOWIEDZ