GLIWICE || wspólne wypady na mecz
- Radek_88
- Qualità Juventino
Dobra frajery na najblizsza niedziele szykuje sie dosyc spora ekipa do ogladania meczu w Gliwicach. Mecz bedziemy ogladac najpewniej w Twierdzy, wiec wszystkich zainteresowanych Gliwiczan i nieGliwiczan zapraszam bo ostatnio sie nie popisaliscie.. A takiego meczu chyba przegapic sie nie da :!:
- dacar666
- Juventino
podajcie jakieś informacje. gdzie zbiórka, o której itp...
Radek ---> Katowice przyjeżdżają do Gliwic?
Radek ---> Katowice przyjeżdżają do Gliwic?

- Radek_88
- Qualità Juventino
Zbiorka? Hmm.. jeszcze ustalimy o ktorej, a miejsce to mozliwie najblizej Twierdzy.dacar1 pisze:podajcie jakieś informacje. gdzie zbiórka, o której itp...
Planowo Katowice, Kedzierzyn, Dabrowa Gornicza, Imielin... prawie cala Polskadacar1 pisze:Radek ---> Katowice przyjeżdżają do Gliwic?

- Radek_88
- Qualità Juventino
Twierdza jest na Pszczynskiej, mniej wiecej naprzeciwko lidla, niedaleko akademikow. Jesli nadal nie wiesz jak trafic to najwyzej sie umowimy wczesniej w jakims bardziej znajomym Ci miejscu.UFO pisze:widze, ze szykuje sie wspolne ogladanie meczu z interem.... wiec i moze ja bym wpadl poogladac:D tylko nie wiem gdzie dokladnie jest ta Twierdza...moze ktos mnie nakieruje...?
Wsteppna lista:
1. verogobbo
2./3. dacar1 z dziewczyna
4. kouba
5. s00p3l
6. -Lucas-
7. Radek_88
8. Hybryd
9. UFO
10./11. Gałcio + kolega
Cos malo tych Gliwiczan.. :?
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2007, 21:59 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.