KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Dobrze niech rozstrzygnie ankieta a ja sie dostosuję... Lord_Juve Tobie bardziej zależy na współczynniku cena/jakość a mi na samej jakości. O tym nie ma co dyskutować, bo i tak do porozumienia nie dojdziemy. Bardzo chcę mieć taki krawat, więc nawet jeśli będzie poliestrowy to go kupię, jednakże wolę jedwabny i za tym będę stał do końca. Może dla większości z Was bardziej liczy się zaoszczędzenie tych paru złotych, które bez problemu zebralibyście wyrzekając się wypicia paru piw, ale nie należy też ignorować ludzi będących za jedwabiem. Ale jak już powiedziałem niech rozstrzygnie głos większości (chociaż demokracja jest do dupy), a ja się dostosuję...

- LordJuve
- Juventino
Heh a jesli ktos nie pije, nie pali i nie wydaje specjalnie pieniedzy i okazuje sie, ze to co ma gdzies tam schowane pewnie nie wystarczyloby na jedwabny krawat? Wiesz, nie nalezy tez ingorowac takich ludzi, ktorzy sa za tym, zeby poprostu sobie kupic taki krawat z pewnym akcentem swojego klubu.ForzaJuve_Adam pisze:Może dla większości z Was bardziej liczy się zaoszczędzenie tych paru złotych, które bez problemu zebralibyście wyrzekając się wypicia paru piw, ale nie należy też ignorować ludzi będących za jedwabiem. Ale jak już powiedziałem niech rozstrzygnie głos większości (chociaż demokracja jest do ###), a ja się dostosuję...
Demokracja jest jaka jest, mozesz sie zawsze oglosic samozwanczym dyktatorem. Zbytni liberalizm tez nie jest dobry, bo gdyby byl to teraz tez pewnie mialbym takie samo zdanie jak ty...
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Lord i właśnie dlatego napisałem, że dostosuję się do wyników ankietyLord_ Juve pisze:Heh a jesli ktos nie pije, nie pali i nie wydaje specjalnie pieniedzy i okazuje sie, ze to co ma gdzies tam schowane pewnie nie wystarczyloby na jedwabny krawat? Wiesz, nie nalezy tez ingorowac takich ludzi, ktorzy sa za tym, zeby poprostu sobie kupic taki krawat z pewnym akcentem swojego klubu.ForzaJuve_Adam pisze:Może dla większości z Was bardziej liczy się zaoszczędzenie tych paru złotych, które bez problemu zebralibyście wyrzekając się wypicia paru piw, ale nie należy też ignorować ludzi będących za jedwabiem. Ale jak już powiedziałem niech rozstrzygnie głos większości (chociaż demokracja jest do ###), a ja się dostosuję...
Demokracja jest jaka jest, mozesz sie zawsze oglosic samozwanczym dyktatorem. Zbytni liberalizm tez nie jest dobry, bo gdyby byl to teraz tez pewnie mialbym takie samo zdanie jak ty...

A jeśli chodzi o demokrację to jak to ktoś kiedyś powiedział - jest to najgorszy system, ale nikt nie wymyślił lepszego. Między innymi dlatego nie ogłoszę się samozwańczym dyktatorem

Proponuję zakończyć tą dyskusję, bo do niczego ona nie prowadzi. I tak zamówione zostaną krawaty, które wygrają ankietę. Kto będzie chciał to zamówi, kto nie, to nie. Nie będziemy nikogo zmuszać...

- -Lucas-
- Juventino
Nawet gdyby sondę wygrały krawaty jedwabne w stosunku 30:20 to i tak zamówione zostaną te polisteroweForzaJuve_Adam pisze:I tak zamówione zostaną krawaty, które wygrają ankietę. Kto będzie chciał to zamówi, kto nie, to nie. Nie będziemy nikogo zmuszać...
- CzarnyZkultury
- Juventino
ja wezme ale tylko poliestrowy, bo na jedwabny szkoda mi kasy.
hajsem nie grzesze
hajsem nie grzesze

- krzysiekjuve
- Juventino
Witam.
Ja również jestem zainteresowny tym krawatem :-D . Proszę o dopisanie mnie do listy chętnych.
Ja również jestem zainteresowny tym krawatem :-D . Proszę o dopisanie mnie do listy chętnych.
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2007, 09:52 przez krzysiekjuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szwarou
- Juventino
krzysiekjuve pisze:Witam.
Ja również jestem zainteresowny tą polówką. Proszę o dopisanie mnie do listy chętnych.

Co do krawatu to jestem chetny tylko ciagle nie wiem jak z zaliczkami? Do kiedy beda potrzebne... gonia mnie terminy i np tak 6.05 bylby dla mnie najlepszy

- LBaLin
- Juventino
Przed chwila dostalem ceny. Otoz przy tej ilosci koszt BRUTTO ksztaltuje sie nastepujaco: poliestrowe 40 a jedwabne 65. Wlasciciel firmy poleca bardziej jedwabne (chyba wie co mowi
- aczkolwiek ja nie wycofuje sie z tego co wczesniej pisalem o ogladanych poliestrowych ale w swietle mniejszej roznicy cenowej...). Czekam w tym momencie na ich projekt.

- Szwarou
- Juventino
wiadomo ze jedwabne lepsze ale musialyby rzeczywiscie mocno wygrac w ankiecie na co sie nie zanosi - bo jak wygraja to Ci ktorzy wybrali poliestrowe zrezygnuja - a w druga strone to pewnie wiekszosc potrafi zaakceptowac
ja tez na jedwabne glosowalem
ps: kazdy handlowiec zawsze powie ze drozsze = lepsze - nie trzeba tlumaczyc dlaczego ;> - taka mala dygresja ;]
ja tez na jedwabne glosowalem
ps: kazdy handlowiec zawsze powie ze drozsze = lepsze - nie trzeba tlumaczyc dlaczego ;> - taka mala dygresja ;]

- mesju
- Qualità Juventino
Czy przy jakiejś konkretnej liczbie zamawianych sztuk jest zniżka?
Nie ukrywam, że interesuje mnie ta droższa wersja, a ponieważ stawka w ankiecie jest bardzo wyrównana, może zrobić krawaty w dwóch wersjach jakościowych?
Nie ukrywam, że interesuje mnie ta droższa wersja, a ponieważ stawka w ankiecie jest bardzo wyrównana, może zrobić krawaty w dwóch wersjach jakościowych?
- misiekjt
- Juventino
siema. widze ze juz jakies konkrety sie powoli kształtują
fajnie fajnie ja osobiscie zagłosowałem na poliester mimo ze wczesniej myslałem o jedwabiu. jezeli do 50 osob ktore chca jedwab bedzie brakowac paru ludzi moge zkupic w sumie jedwabny krawacik wtedy, narazie tak jak mowie zagłosowałem na poliester , przekonała mnie cena no i w sumie dobro nas wszystkich. ale jak mowie jedwab to tez nei głupie rozwiązanie 8) jak cos to piszcie na gadu cya

"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"