Najfajniejszy strój Juventusu w historii??
- Buri
- Juventino
Dla mnie najlepsze były te sponsorowane przez SONy. Czaro białe i Niebieskie z zółtymi elementami
gitt były

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bez watpienia jednymi z najlepszych byly te lotto z sezonu 2002\2003 a szczegolnie mi sie one kojarza z polfinalem lm i wygrana z realem
ale tez nie zaprzeczam ze podobaly mi sie te z sezonu 2004\2005 wyjazdowe niebieskie

ale tez nie zaprzeczam ze podobaly mi sie te z sezonu 2004\2005 wyjazdowe niebieskie
- Pilekww
- Juventino
Wszytskie koszulki biało-czarne z wąskimi pasami sa zawaliste ich wyglad jest boski. Na ten sezon też są bardzo ładne i w poprzednim również mi się podobały. Myśle ze możemy zaufać Nike.
A no i chciałbym w końcu zobaczyc Juventus w różowych strojach :!: :!: :!:
A no i chciałbym w końcu zobaczyc Juventus w różowych strojach :!: :!: :!:
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- juverm
- Juventino
Niewątpliwie najładniejsze stroje w historii Juventusu to te w których zdobywaliśmy Puchar Ligi Mistrzów.
Wielkie żółte gwiazdy na ramionach i niepowtarzalny "niebieski" fason sprawiły, że są to moje ulubione stroje.

Kolejne które bardzo mi się podobały to te z sezonu 2003/2004 - Nike.
Wówczas mój ulubiony sponor FastWeb który idealnie wkomponował się w koszulkę.

Ogólnie to w każdym z naszych strojów, jest jakaś magia, która sprawia że wszystkie są wyjątkowe :-D
Wielkie żółte gwiazdy na ramionach i niepowtarzalny "niebieski" fason sprawiły, że są to moje ulubione stroje.

Ogólnie to w każdym z naszych strojów, jest jakaś magia, która sprawia że wszystkie są wyjątkowe :-D

- naros
- Juventino
Kazde koszulki Juve mi sie podobają a te z ostatnich dwóch sezonów były poprostu czadowe :-D nie zabardzo do gustu przypadły mi koszulki z sezonu 03/04 miały za duzo pasków i wogle jakies takie proste tak samo jak koszulka domowa na nowy sezon ona tez ma rowniez za duzo paskow ale takze znaczek nike czarny taki dziwny i jeszcze te kołniezyki
ale całe szczescie pozostali przy tradycji i śa nasze kochane czarno białe paski
.Bardzo podoba mi sie nasza wyjazdowa koszulka jest cała czarna, piekna :-D

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Jelon
- Juventino
juverm pisze:Niewątpliwie najładniejsze stroje w historii Juventusu to te w których zdobywaliśmy Puchar Ligi Mistrzów.
A propo tych niebieskich to mam taka z długim rękawkiem oryginalną
Mi sie podobały wyjazdowe stroje z sezonu 04/05
- Alfa i Omega
- Juventino
Najbardziej podobały mi się stroje z sezonu 2002/03, ale te, w których graliśmy w sezonie bodaj 1995/96 również były bardoz ładne. Aktualne też nie są znowu takie bleee.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mi bardzo podobały sie stroje z sezonu 2004/2005 z takim cieniutkim paskiem przebiegającym nad nazwiskiem gracza oraz z przodu o góry koszulki. Nie wiem dlaczego...
:lol: A i jeszce te czerwone z poprzedniego sezonu no i jednocześnie z tego 
- candlelight
- Juventino
ten temat to "najfajniejszy stroj..." ja za najfajniejsze, a zarazem najsmieszniejsze uwazam ich pierwsze stroje... rozowe
:D:D
ufff, cale szczescie, ze to przeszlosc i to krotkotrwala
rozowe pozostawmy tylko dla nas- kobiet 

ufff, cale szczescie, ze to przeszlosc i to krotkotrwala