Mecze Juventusu w internecie!!LIVE na FreeSoccer.us !!!!
- Monte Cristo
- Juventino
- robert88
- Juventino
Mój e-mail to robert.gancza@wp.pl
Łącze to neostrada 512 MB.
Zarejestrowany na freesoccer kilka dni temu, nie mogę sie zarejestrować na sopcast - wyskakują jakieś błędne nazwy użytkownika itp, czy to oznacza,że nie jestem jeszcze przyjęty na freesoccer?
Liczę na pomoc.
Dzięki z góry.
Łącze to neostrada 512 MB.
Zarejestrowany na freesoccer kilka dni temu, nie mogę sie zarejestrować na sopcast - wyskakują jakieś błędne nazwy użytkownika itp, czy to oznacza,że nie jestem jeszcze przyjęty na freesoccer?
Liczę na pomoc.
Dzięki z góry.
- robert88
- Juventino
Poprawka do poprzedniego mojego postu.
Jestem zarejestrowany na sopcast, czekam na aktywację.
Mój e-mail robert.gancza@wp.pl.
Łącze neostrada 512.
Liczę na pomoc w sprawie aktywacji.
Dzięki.
Jestem zarejestrowany na sopcast, czekam na aktywację.
Mój e-mail robert.gancza@wp.pl.
Łącze neostrada 512.
Liczę na pomoc w sprawie aktywacji.
Dzięki.
- Swider10
- Juventino
Z tego co wiem to chyba nie bedzie transmisji meczu Juve (mowie o meczu z Frosinone) nie wiem dokladnie jaka jest przyczyna ale chyba ta ze mecz nie leci na kanale TV Sport (Rom) (bodajrze tak ten program sie nazywał:P ) chyba ze blackjuve ma dlanas super informacje i powie ze emcz jednak obejrzymy, ale raczej bedziemy czekac do nastepnego 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- JTRulez
- Juventino
Rafałek
- blackjuve
- Juventino
niestety nie będziemy oglądać tego meczu bo tak jak powiedział TV Sprot (Rom) nie nadaje tego meczu!!! Sorki że wszystkie mecze nie będziecie oglądać a przysięgam wam że jak juve wejdzie do Seria A to będziecie wszystko przez intwernet oglądać!!!
FORZA JUVE!!!! Juve, storia di un grande amore !!! FORZA JUVE!!!!
- Swider10
- Juventino
No szkodablackjuve pisze:niestety nie będziemy oglądać tego meczu bo tak jak powiedział TV Sprot (Rom) nie nadaje tego meczu!!! Sorki że wszystkie mecze nie będziecie oglądać a przysięgam wam że jak juve wejdzie do Seria A to będziecie wszystko przez intwernet oglądać!!!

Forza Juve :!: :!: :!:
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
- Jelon
- Juventino
- Pilekww
- Juventino
Ja juz chyba jestem, czekam na potwierdzenie admina.
Blackjuve mój e-mail to forzajuveee@wp.pl i/lub pilekw@wp.pl bo na sopcast zarestrowałem sie przypadkiem dwa razy bo myślałem ze za pierwszym mi sie nie udało! Więc jak byś mógł przekazać obydwa maile.
Z góry thx
Moje łącze to niby 100 Mb/s ale kiedyś wchodziłem na stronke co mierzy łącze to raczej będę mieścił sie w normie.
Blackjuve mój e-mail to forzajuveee@wp.pl i/lub pilekw@wp.pl bo na sopcast zarestrowałem sie przypadkiem dwa razy bo myślałem ze za pierwszym mi sie nie udało! Więc jak byś mógł przekazać obydwa maile.
Z góry thx
Moje łącze to niby 100 Mb/s ale kiedyś wchodziłem na stronke co mierzy łącze to raczej będę mieścił sie w normie.
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- koziol
- Juventino
lukash80@poczta.fm
Download speed: 512 kbit/s
Upload speed: 65,1 kByte/s
nie podałem predkości na sopcast ani na freesoccer bo nie wiedziałem gdzie(nigdzie nie pytało) alboja juz na starość ślepnę :lol:
Download speed: 512 kbit/s
Upload speed: 65,1 kByte/s
nie podałem predkości na sopcast ani na freesoccer bo nie wiedziałem gdzie(nigdzie nie pytało) alboja juz na starość ślepnę :lol:
FORZA JUVE
- Soulfly_Fanatic
- Juventino
Blackjuve jak to sie okaze lipa to nie chciał bym byc w twojej skórze...
SerieA to na wielu innych tez moge ogladac
Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
- Swider10
- Juventino
Soulfly_Fanatic pisze:Blackjuve jak to sie okaze lipa to nie chciał bym byc w twojej skórze...
Nie rozumie was... chłopak sie stara probuje cos zrobic abysmy mogli podziwiac Bianconerich w akcji a wy do niego z takimi tekstami... naprawde jest to niezrozumiałe z waszej strony