CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- juventinio2603
- Juventino
jakas prowokacja sie szykujeRadeek pisze:
Ja przyjdę z kibicem Interu ; p

- MarcinB
- Juventino
Miejsce spotkania: Nowa Piwniczka al. Najświętszej Maryi Panny 51-spotykamy się tym razem przed tunelem/bramą do "Nowej Piwniczki". Jeśli ktoś się spóźni to wie gdzie Nas szukać :!:
Godzina spotkania: od 20:00 do 20:05 :!:
Atrybuty: Koszulki Juve obowiązkowo, dobrze by było również jeśli byśmy mogli w jakiś sposób odróżnić kibiców interU(milanistów w Czewie widziałem ale "dziadów" nie) itp, itd. :!: nie mówiąc o transparentach
Jadłospis: Jesli ktoś będzie się chciał to się najwyzej złozymy na miejscu na tą Pizzę, a co do reszty smakołyków nikt się nie pofatygował o wypowiedź także w ramach własnych. Alkohol na miejscu, bo nie będzie chyba nikt wnosił swojego.
P.S
Jeśli macie jakieś pytania to piszczcie najlepiej na GG.
Godzina spotkania: od 20:00 do 20:05 :!:
Atrybuty: Koszulki Juve obowiązkowo, dobrze by było również jeśli byśmy mogli w jakiś sposób odróżnić kibiców interU(milanistów w Czewie widziałem ale "dziadów" nie) itp, itd. :!: nie mówiąc o transparentach
Jadłospis: Jesli ktoś będzie się chciał to się najwyzej złozymy na miejscu na tą Pizzę, a co do reszty smakołyków nikt się nie pofatygował o wypowiedź także w ramach własnych. Alkohol na miejscu, bo nie będzie chyba nikt wnosił swojego.
P.S
Jeśli macie jakieś pytania to piszczcie najlepiej na GG.
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2007, 16:48 przez MarcinB, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mrówa
- Juventino
Takiej ilości "wiary" jeszcze w Czewie nie było
Nie przeliczałem wszystkich, ale myślę że 30 stukła
Dzięki dla wszystkich którzy sie pojawili w Piwniczce :!: Ledwo się pomieściliśmy w tej sali
ale daliśmy rade.Pozdro.

- MarcinB
- Juventino
Przede wszystkim chciałbym podziękować za najwyższą frekwencje od meczu z Milanem, aż łezka się zakręciła widzać tylu Juventinich z Czewy
Dzięki za mobilizacje. Jednocześnie mam nadzieję, że na przyszłych meczach bez mojego specjalnego zachęcania pojawi się spora grupka kibiców ze "Świętego Miasta" 8)

- Sturm
- Juventino
Ja będę na pewno z dwoma kumplami...ale chyba będziemy już na miejscu...pozdro!!
My, serca, umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach, które mogły być piękne, a nie były, o skarbach, które mogły być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskiem.
- Don Tom
- Juventino
mam pytanie dla kibicow z czewy.. napisalem to juz w jednym temacie ale zapytam jescze raz.. nie wiecie gdzie mozna u nas kupic szaliczek Juve?? i czy na mecz Milanu tez sie wybieracie??
JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
- MarcinB
- Juventino
LIGA WŁOSKA: MECZ AC MILAN - JUVENTUS TURYN
W sobotni wieczór na stadionie San Siro w Mediolanie odbędzie się szlagierowe spotkanie Serie A. Zmierzą się dwie wielkie i uznane firmy - AC Milan i Juventus Turyn.
W obecnych rozgrywkach znacznie lepiej radzą sobie jak dotąd goście dzisiejszego meczu. Obok Fiorentiny i Romy są najpoważniejszym konkurentem Interu Mediolan w walce o tytuł mistrzowski. Milan gra w lidze poniżej oczekiwań i jeśli chce jeszcze włączyć się do walki o scudetto to musi odrabiać straty. Znakomita okazja przydarzy się sobotę, w meczu z zespołem ścisłej czołówki. Dla Juventusu ten mecz to okazja na powiększenie przewagi nad Milanem. Oba zespoły mają swoje sprzeczne cele, kto będzie w stanie swój zrealizować?
W sobotni wieczór na stadionie San Siro w Mediolanie odbędzie się szlagierowe spotkanie Serie A. Zmierzą się dwie wielkie i uznane firmy - AC Milan i Juventus Turyn.
W obecnych rozgrywkach znacznie lepiej radzą sobie jak dotąd goście dzisiejszego meczu. Obok Fiorentiny i Romy są najpoważniejszym konkurentem Interu Mediolan w walce o tytuł mistrzowski. Milan gra w lidze poniżej oczekiwań i jeśli chce jeszcze włączyć się do walki o scudetto to musi odrabiać straty. Znakomita okazja przydarzy się sobotę, w meczu z zespołem ścisłej czołówki. Dla Juventusu ten mecz to okazja na powiększenie przewagi nad Milanem. Oba zespoły mają swoje sprzeczne cele, kto będzie w stanie swój zrealizować?