Apelacja. Dziś poznamy decyzje.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Umpa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:08

MaxACM pisze:
Mały10 pisze:Ale to jeszcze nic w porównaniu z tym co zyskał dziś AC Milan. 8 pkt i mozliwość gry w CL to żadna kara dla Milanu.
Aha...to rozumiem ze zmniejszenie punktow ujemnych Juve to nie kpina a ACM to juz tak? Sorki panowie ale niektorym zal "4 litery" sciska.
Chodzi, o to że Milan został uznany, winnym, natomiast kara jest symboliczna. Już nawet nie chodzi o te pare punktów różnicy, bo to tak czy inaczej śmieszna ilość. Natomiast pozwolenie na grę w Lidze Mistrzów to totalna bzdura.

MaxACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:09

JUVEFANE_10 pisze:MaxACM-nie no gratulacje!Gratuluje wam ze zagracie w LM szkoda tylko ze sąd wam nie przypisał tych 2 Mistrzostw.Teraz juz wiem dlaczego Szeva uciekł z Milanu.Nie chciałbyc częscią skandalu jaki zrobi wokół siebie Milan.Gratulacje!Powiedź mi jeszcze jedno ile was kosztowało $$ zeby zostać w Serie A i grać w LM i spóścić Juve
Jak bys poczytal moje wczesniejsze posty bys wiedzial jakie jest moje zdanie. Tych mistrzostw nikt w Milanie nie chcial nigdy. A juz teksty o shevie sa tak kretyńskie ze szkoda komentowac. To samo o kasie w spuszczeniu Juve. Czy ty w ogole wiesz kto orzekał wyroki? Skad są ci ludzie? Widocznie nie. Najgorsza w tym wszystkim jest niewiedza tematu niektorych komentujacych.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2006, 00:11 przez MaxACM, łącznie zmieniany 1 raz.

Tom Cruise

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:09

Deni pisze:"wszytko" Milan w LM za rok Juve w SeriA a Lazio I Viola w SeriA wiec kto bardzo ucerpi poza wami ? (choc i tak ta punkty minusowe Juve odrobi i za rok bedzie juz walczył o scudeto).
Strasznie cię to boli nie ?? Buhaha Ale niestety Alex nie będzie grał w ajaxie, ani taki Gattuso ani Kaka ani nikt !!! Odpuść sobie to moralizowanie i tak wiadomo że wszedłes sobie tu na forum aby udowodnić jak to ta włoska piłka jest brudna itp . Innymi słowy z góry ubzduraną tezę ....

A teraz podsumujmy: wszyscy zostali jakoś tam ukarani ale żadnego klubu nie zabito ... Bardzo mi przykro że tak cię to irytuje ale takie jest życie, czasem jest po prostu sprawiedliwsze niż byś się tego spodziewał...
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2006, 00:13 przez Tom Cruise, łącznie zmieniany 2 razy.

Tom Cruise

nie musisz mi dziękować za autograf
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:10

Tombalu pisze: mediolańczycy - chcą zabic moj ukochany klub JUVE tym kapturowym procesem !!! Czy Ty tego nie widzisz - ten prces to farsa . To mediolańczyki wypowiedziały nam wojne tym procesem i mam byc dla nich slodki?? Nie!! mediolaczyki wypowiedziały wojne a ja nie bede bierny. Bede bronił ten klub po ostatni dzień!!!
O lool, teksty jak za czasow, kiedy Włochy byly jeszcze podzielone na pojedyncze krolestwa lub jak z jakiejs mafijnej opowiesci.

Czy proces to farsa, nie wiem bo na prawie sie nie znam, ale wyrok(i) to juz jest calkowita farsa(i wydali je ci, ktorzy powinni o prawie wiedziec najwiecej, Rzymskie Prawo).

Ja ciagle mowie, ze we Wloszech nie dadza nam zyc, trzeba nam do Strasburga koledzy i kolezanki...

Soulfly_Fanatic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:10

juveluck pisze:
mJaUcViEej pisze:@Waldini - a może Ty mi odpowiesz za co Juventus dostał taką karę? Tak konkretnie. Według Interisty... :?:
Ja natomiast zapytam sie po co wogole tu sie wypowiada, czy forum interistow jest az tak slabe, ze musisz pisac tu? czekam na szczera odpowiedz...
A mają jakieś wogóle?

Waldini-powiedz mi co zostało udowodnione w trakcie procesu?bo napisales ze dzialacze robili przekrety, napiszesz czy to przekracza twoj mlodzienczy rozum,bo slowa na wiatr rzucac kazdy potrafi

ps-a nie sorry,jest takie cudo w policyjnych kolorach

Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:18

MaxACM pisze:
JUVEFANE_10 pisze:!
Jak bys poczytal moje wczesniejsze posty bys wiedzial jakie jest moje zdanie. Tych mistrzostw nikt w Milanie nie chcial nigdy. A juz teksty o shevie sa tak kretyńskie ze szkoda komentowac. To samo o kasie w spuszczeniu Juve. Czy ty w ogole wiesz kto orzekał wyroki? Skad są ci ludzie? Widocznie nie. Najgorsza w tym wszystkim jest niewiedza tematu niektorych komentujacych.
Wiem kto orzekł wyrok.Bylibyście szcześliwi gdybyście dostali te 2 Mistrzostwa.Widocznie wierni kibice interu pomogli milanowi pozostac w serie a

JESTEM OSZUSTEM
Deni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:19

A teraz podsumujmy: wszyscy zostali jakoś tam ukarani ale żadnego klubu nie zabito ... Bardzo mi przykro że tak cię to irytuje ale takie jest życie, czasem jest po prostu sprawiedliwsze niż byś się tego spodziewał...
Gratuluje ci takiego podejscia do życia ale życia .Tylko pozdazdrościć
8)
Buhaha Ale niestety Alex nie będzie grał w ajaxie, ani taki Gattuso ani Kaka ani nikt !!!
A co ma piernik do wiatraka co ma do tego Ajax czy jaki kolwiek inny klub ...
Innymi słowy z góry ubzduraną tezę ....
Wszytko jest Ok problemu przecież nie ma (jak widać dla ciebie i ludzi któzy podjeli ta decyzje ).

P.S.

Ja sobie nic nie musze udowadniac ani nikomu na tym forum każdy wie co ma myślec a zwracam jedynie uwage jak to odbierać moga ludzie niebedacy fanami Juve,Milanu czy całej SeriA

----->WWW.AJAX.ANV.PL <-------
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:19

Lord_ Juve pisze: O lool, teksty jak za czasow, kiedy Włochy byly jeszcze podzielone na pojedyncze krolestwa lub jak z jakiejs mafijnej opowiesci.
Wiesz, ja jestem taki góral niskopienny z dalszą rodzina w górach, u nas juz tak jest do czasu kiedy ktos jest z boku i nie szkodzi ci to jestesmy grzeczni, ale jak ktoś zaczyna coś krecic przeiw Tobie to jesteśmy pamietliwy i egzwekwujemy poźniej swoje.

A jak inaczej nazwać ten proces farse jak nie próbe zabica JUVE lub okaleczenia na dobre??

Tom Cruise - po co rozkrecasz akcje z gosciem z ajax?? powiedzial co mysli i ma w tym duzo racji liga wloska jest brudna ipo tym wszystkim tylko JUVE sie oczysci.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2006, 00:22 przez Tombalu, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
MaxACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:21

JUVEFANE_10 pisze:Wiem kto orzekł wyrok.Bylibyście szcześliwi gdybyście dostali te 2 Mistrzostwa.Widocznie wierni kibice interu pomogli milanowi pozostac w serie a
To chyba nie czytales wypowiedzi pilkarzy ze nie chca takiego mistrzostwa. W porownaiu do interistow okreslili sie jasno. Prosze nie pisz tych bzdur bo widocznie rzeczywiscie Twoja wiedza na ten temat jest mizerna.

Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:28

No tak zaczynam rozumiec, ze rozmowy Moggiego dowodem nie sa. To co tam mowil, to pewnie nie on mowil tylko ktos inny, jego 4 komorki z pewnoscia byly uzywane przez osoby trzecie (z pewnoscia to ludzie Interu, ktorzy sobie znanym sposobem sfabrykowali wszystkie dowody, podszywali sie pod Moggiego, zmienili glos itp). Za wyrok procesu odpowiada tez Inter, ktory zeby spuscic was z ligi wszedl w porozumienie z Berlusconim. Wspolnymi silami udalo sie im zniszczyc najgrozniejszego rywala do scudetto.

Czemu wy wszystkie swoje frustracje i zale przelewacie na nas, a nie na swoich dzialaczy? Do nich miejcie pretensje o zaistniala sytuacje, a nie do nas. Powoli staje sie to juz denerwujace, ze widzicie wkolo winnych tylko nie widzicie tej winy po waszej stronie. To ze ponosicie teraz kare to nie jest sprawka Interu, Berlusconiego czy jeszcze kogos innego. To wszystko zasluga waszej swietej trojcy! Pokory nauczycie sie grajac w serie B.

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:28

Tombalu pisze:
Lord_ Juve pisze: O lool, teksty jak za czasow, kiedy Włochy byly jeszcze podzielone na pojedyncze krolestwa lub jak z jakiejs mafijnej opowiesci.
Wiesz, ja jestem taki góral niskopienny z dalszą rodzina w górach, u nas juz tak jest do czasu kiedy ktos jest z boku i nie szkodzi ci to jestesmy grzeczni, ale jak ktoś zaczyna coś krecic przeiw Tobie to jesteśmy pamietliwy i egzwekwujemy poźniej swoje.

A jak inaczej nazwać ten proces farse jak nie próbe zabica JUVE lub okaleczenia na dobre??
Ja tez mieszkam blisko gór. No co mam napisac, ja nie wiem jakie sa kulisy tego wszystkiego. Dla mnie wazny jest wyrok a ten nie podoba mi sie i tyle. Ja ciagle twierdze, ze jesli nie we Wloszech to poza nimi mozna dowiesc swoich praw i tego, ze na tle pozostalych klubow kara dla Juve jest niesprawiedliwa...

A dlaczego WY, kibice Interu i Milanu wpieprzacie sie w nasze smutki i zale, co :?: Nie macie swojego miejsca w tak szeroko pojetym Internecie :?:

Tom Cruise

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:41

1) Gratuluje ci takiego podejscia do życia ale życia .Tylko pozdazdrościć

Dzięki , też tak uważam ...

2) A co ma piernik do wiatraka co ma do tego Ajax czy jaki kolwiek inny klub ...

To że nie każdy piłkarz chce grać w serie B i jakby wszyskie lepsze kluby zeszły tam to piłkarze zrobiliby to samo co Cannavaro .. Ze szkoda dla serie A , ze szkodą dla włoskiej reprezentacji (czemu ? domyśl się albo znajdź moje poprzednie posty) No i jeszcze Ajax by na tym skorzystał , no i po co , nie abym coś miał do Ajaxu ale czemu ma siębogacić na naszej biedzie...

3) Wszytko jest Ok problemu przecież nie ma (jak widać dla ciebie i ludzi któzy podjeli ta decyzje ).

Problem jest dltego są kary ... Widzisz my mamy inny sposób patrzenia na te sprawy bo Tobie po prostu zwisa co się stanie z włoską piłką ...
A sędziom widać nie zwisa... I dobrze Ja karalbym winnych a nie niszczył kluby, co nie wyklucza pewnych kar dla klubów aby lepiej sobie zapamiętały sprawę i sie pilnowały

4) Ja sobie nic nie musze udowadniac ani nikomu na tym forum każdy wie co ma myślec a zwracam jedynie uwage jak to odbierać moga ludzie niebedacy fanami Juve,Milanu czy całej SeriA

Ty po prostu mówisz że włoska piłka jest brudna , cała, ale nie masz dowodów ... a ludzie nie będącymi kibicami serie A najczęściej czytają w wyborczej że włosi to cwaniacy i tak w to już wierzą że nie ma różnicy co będą myśleć jutro ...

Tom Cruise

nie musisz mi dziękować za autograf
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:54

Waldini pisze:Czemu wy wszystkie swoje frustracje i zale przelewacie na nas, a nie na swoich dzialaczy? Do nich miejcie pretensje o zaistniala sytuacje, a nie do nas. Powoli staje sie to juz denerwujace, ze widzicie wkolo winnych tylko nie widzicie tej winy po waszej stronie. To ze ponosicie teraz kare to nie jest sprawka Interu, Berlusconiego czy jeszcze kogos innego. To wszystko zasluga waszej swietej trojcy! Pokory nauczycie sie grajac w serie B.
W tym wypadku calkowicie sie zgodze z rywalem zza miedzy. Nie wiem czy dodalbym cos od siebie. Waldini zlozyl kilka slow w bardzo porzadna opinie. Pozostaje Wam tylko zrozumiec niektore sprawy. Nie jestem jednak pewien, ze operacja ta zakonczy sie sukcesem.

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 01:02

Wytrzymywałem tyle, ale już nie daję rady.
Kibice innych drużyn - co wy tutaj robicie? Po co tutaj jesteście? Wasz problem? Juventus to wasz ulubiony klub? Czego szukacie na tym forum?
Idźcie sobie, kibice Milanu na forum Milanu, Interu spadać na Interu.
Ale co do jasnej cholery wy robicie na JuvePoland?

Nie mam nic więcej do powiedzenia, bo już wiem - sprawiedliwośc nie istnieje, nie tylko w Polsce...

damiano ziębotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 01:15

Martinss pisze:Wytrzymywałem tyle, ale już nie daję rady.
Kibice innych drużyn - co wy tutaj robicie? Po co tutaj jesteście? Wasz problem? Juventus to wasz ulubiony klub? Czego szukacie na tym forum?
Idźcie sobie, kibice Milanu na forum Milanu, Interu spadać na Interu.
Ale co do jasnej cholery wy robicie na JuvePoland?

Nie mam nic więcej do powiedzenia, bo już wiem - sprawiedliwośc nie istnieje, nie tylko w Polsce...
Jak najbardziej się pod tym podpisuję!! Czego tu szukacie?! Fartuchy piepszone, sieszcie się cudzym nieszczęściem, ale i tak Juve wam już niedługo dupę złoi!!

Mam nadzieje, że jeszcze włodarze nie odpuszczą, bo tak tego nie można zostawić, żebyśmy byli jedynymi winnymi w tym syfie, upatrzyli sobie osła ofiarnego do cholery! :evil: Musimy dalej walczyć o sprawiedliwość!!

ODPOWIEDZ