podnoszenie ciezarow, kulturystyka...
- Juve The Best
- Juventino
Zamiast tauryny kup zwykłą glukozeRuTeK pisze:Klatka : 110
Biceps : 36
Udo : 58
Po nowym roku mam zamiar pojechac cykl Jabłczanem Kreatyny + Tauryna + Amiokwasy rozgałęzione ! zobaczymy zobaczymypochwale sie przysrostami w połowie Lutego

- -Lucas-
- Juventino
Dokładnie,zgadzam sie ze słowami kolegi. Osobiscie interesuje sie kulturystyka, ćwiczę na siłowni ale nie przyjmuje zadnych odzywek mimo że nic nie mam przeciwko nim. Uważam, że odpowiedni sposob odzywiania w zupełności wystarcza na zbudowanie ładnej sylwetki.Wiadomo, że najlepsze jest białko a nie ma to jak mleczko prosto od krówki (sasiad ma krówkiLord_ Juve pisze:Wiadomo, ale zawsze można się zdrowo odżywiać, białe sery, owoce, odpowiednie pieczywo i wiele, wiele innych, które mogą wspomóc i być przyczyną przyjemności(jedzenie jest naprawdę wielką przyjemnością), naprawdę nie ufam temu wszystkiemu i nigdy nie zaufam, moje zdanie...

Efekty prezentuje ponizej, długo zastanawiałem sie czy zamiescic tutaj swoje zdjecie, juz taki wstydliwy jestem

Zdjęcie
pazdziernik 2006
Ostatnio zmieniony 06 marca 2007, 08:27 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.
- Spitfire
- Juventino
a opowie mi ktoś o HMB?? tylko proszę o takie ,,życiowe" podejście, co i jak, czy zdrowo czy warto, co się niszczy po tym itd. Bo regułki już czytałem:) z góry dzięki :-D
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- -Lucas-
- Juventino
Skoro regułki juz znasz pewnie na stronach rownież czytałeś kilka artykułów wobec tego podpowiem Ci że jesli chodzi o HMB to wersja w płynie jest zdecydowanie lepsza od tej w kapsułkach a to dlatego, że szybciej się wchłania. Nie wiem czy wiesz ale HMB ma okropny smakSpitfire pisze:a opowie mi ktoś o HMB?? tylko proszę o takie ,,życiowe" podejście, co i jak, czy zdrowo czy warto, co się niszczy po tym itd. Bo regułki już czytałem:) z góry dzięki :-D

- Juve The Best
- Juventino
Ale jeśli chcesz mieć efekty po HMB musisz brać to cnoajmniej 3 miechy. A na czym Ci zależy ziomek powiedz moze dobierzemy coś lepszego

- -Lucas-
- Juventino
Nie przesadzaj. Po jednej kuracji efekty byłby widoczne. To takze zależy od treningu i jak się go wykonuje. Ja jednak postawiłbym na Twoim miejscu na odpowiednią dietę, wiem to z doświadczenia. Mleko, pieczywo, owoce + sumienny trening a nie jakieś obijanie się po katach i efekt masz murowany. Może nie tak szybko jak po odżywkach ale wszystko przychodzi z czasem a satysfakcja jest dużo większaJuve The Best pisze:Ale jeśli chcesz mieć efekty po HMB musisz brać to cnoajmniej 3 miechy.

- Juve The Best
- Juventino
http://img234.imageshack.us/img234/5508/dsc00016ag7.jpg
Dość aktualna fota. Przedemną jeszcze 200 mety + białko do wakacji. I wakacje będą udane
. Co do tego HMB to brałeś je -Lucas- ?? Ja brałem i wiem co mówie. Można ćwiczyć na samej dziecie - oczywiście lecz po jakimś czasie to już będize za mało dojdziesz to pewnej masy na której będziesz stał długi czas więc wtedy w gre dopiero powinny wejść odrzywki. Zrób jak najwięcej możesz na such. puźniej myśl o suplach.
Dość aktualna fota. Przedemną jeszcze 200 mety + białko do wakacji. I wakacje będą udane

- -Lucas-
- Juventino
Nie zażywałem HMB i jakoś nie kwapię się do spróbowania. Swoją opinie oparłem na doświadczeniach kolegów i znajomych którzy mieli okazje ćwiczyć przyjmując właśnie te odżywke i każdy wyrażał sie o niej w pozytywach. Dlaczego u Ciebie nie działała? Duży wpływ na działanie odżywek mają papierosy a także alkohol.
Trenując bez suplementów można osiągnać bardzo dużo tylko trzeba chcieć i być wyjątkowo cierpliwym.
Trenując bez suplementów można osiągnać bardzo dużo tylko trzeba chcieć i być wyjątkowo cierpliwym.
- Juve The Best
- Juventino
Z takim podejściem to ja tobie chłopie dużych rozmiarów nie wróże. Chłopie ja ćwicze już jakiś czas w ciągu 2,5 roku zrobiłem około 35 kg masy i ty nie musisz mnie informować że picie ma zły wływ na branie odrzywek a tym bardziej koksu. I bez sensu jest pisanie o efektach kolegów najlepiej samemu sprubować. Ja osobiście nie polecam HMB.-Lucas- pisze:Nie zażywałem HMB i jakoś nie kwapię się do spróbowania. Swoją opinie oparłem na doświadczeniach kolegów i znajomych którzy mieli okazje ćwiczyć przyjmując właśnie te odżywke i każdy wyrażał sie o niej w pozytywach. Dlaczego u Ciebie nie działała? Duży wpływ na działanie odżywek mają papierosy a także alkohol.

- -Lucas-
- Juventino
Wcale mi nie chodzi o rozmiary. Przecież nie bede brał przykładu z Ciebie, chce jakoś wyglądać :lol:Juve The Best pisze:Z takim podejściem to ja tobie chłopie dużych rozmiarów nie wróże.
Zobaczymy jak będziesz wyglądal za pare latJuve The Best pisze:Chłopie ja ćwicze już jakiś czas w ciągu 2,5 roku zrobiłem około 35 kg masy

Bravo, nic tylko pogratulowaćJuve The Best pisze:Przedemną jeszcze 200 mety.

- Juve The Best
- Juventino
Każdy ma inne podejście do siłowni. Ale ja osobiście uważam ze dla zdrowia to sie lepiej napić herbaty z cytryną niż męczyć godzinami na siłce.-Lucas- pisze:Wcale mi nie chodzi o rozmiary. Przecież nie bede brał przykładu z Ciebie, chce jakoś wyglądać :lol:Juve The Best pisze:Z takim podejściem to ja tobie chłopie dużych rozmiarów nie wróże.
Zobaczymy jak będziesz wyglądal za pare latJuve The Best pisze:Chłopie ja ćwicze już jakiś czas w ciągu 2,5 roku zrobiłem około 35 kg masyJa ćwiczę około 14 miesięcy z przerwami, biegam, odpowiednio się odżywiam i śmiem twierdzić iz mam ładnie urzeźbioną sylwetkę w przeciwieństwie do Ciebie gdzie możemy zobaczyć "kupe mięsni" opartą na koksach.
Bravo, nic tylko pogratulowaćJuve The Best pisze:Przedemną jeszcze 200 mety.

- Juve The Best
- Juventino
Chopie ja umieram jak mam na autobus przebiedz 150 metrów a ty mi 10 kmSiewier pisze:Mam takie pytanie do Juve The Best. Jaki masz czas powiedzmy na 10 kilometrów ?

- -Lucas-
- Juventino
Tyle to nawet na teście coopera się nie biegaSiewier pisze:Mam takie pytanie do Juve The Best. Jaki masz czas powiedzmy na 10 kilometrów ?

W takim razie przedstaw nam cel do jakiego zmierzasz albo co chcesz osiągnąć krocząc tą drogą bo ja na przykład nie potrafie tego pojąć. Przyjmowanie odżywek jeszcze potrafie zrozumiec ale sterydów juz nie.