10 pytań do... - dyskusja

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Na 10 pytań odpowie...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2009, 23:01

Il Tifoso pisze:P.S. Jeszcze tylko uruchomienia machiny pt:"Qualitki" brakuje do odtworzenia wczesnego ładu forum i jego "miodowych lat" :bravo:
Co niektorzy maja z tymi Qualitkami? Az takie to wazne? Szczerze powiedziawszy to nawet nie zwracam na to wiekszej uwagi, kto ma Q, a kto nie.
mnowo pisze:Gdzieś ktoś rzucił w "Forumowiczu" pomysł o zadawaniu pytań.
<zglasza sie> Nieskromnie przyznam, ze to bylem ja :P
Dziesiec pierwszych, najszybciej zadanych pytan, powinno byc najlepszym rozwiazaniem. Tylko zeby to byly pytania na poziomie, a nie typu: Jaki jest Twoj ulubiony kolor itd, itp.

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2009, 23:09

KeRmit19 pisze:
Ja żem pisze:P.S. Jeszcze tylko uruchomienia machiny pt:"Qualitki" brakuje do odtworzenia wczesnego ładu forum i jego "miodowych lat" :bravo:
Co niektorzy maja z tymi Qualitkami? Az takie to wazne? Szczerze powiedziawszy to nawet nie zwracam na to wiekszej uwagi, kto ma Q, a kto nie.
Bo to taki fajny znaczek :smile: A na serio, to od tego czasu przybyło kilku userów, którzy naprawdę podnoszą poziom tego przedsięwzięcia jakim jest forum. Nie będę tutaj sypał ich nickami, a większość userów z zaszczytnym znaczkiem "Q" chyba zapomniała o istnieniu forum :smile: Dlatego taka inicjatywa, myślę przydałaby się, ale to decyzja grupy trzymającej władzę

P.S. No to gdzie ich Q? Hę, decydenci?

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2009, 23:25

A co za tym idzie znowu zrodzilyby sie takie typki w Ząbkach co to o Q by sie upominaly. Chcecie wiecej Lypskych na forum :? ? 8)

Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2009, 23:30

No i chyba nie będzie niczym nadzwyczajnym jeżeli wspomnę, że każdy user mógłby zadać tylko 1 pytanie.

Tak dla pewności się pytam :lol:

Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 12:40

Tak jak to było tutaj, niech 5 pytań będzie stałych. Można ewentualnie ustalić na nowo jakie to będą pytania. 5 kolejnych pytań niech sobie wybierze odpowiadający spośród nadesłanych w ciągu np. 3 dni od opublikowania alfabetu. Pytania nadsyłać można by było poprzez pw, a zainteresowany odpowiadając po prostu umieszczałby nick pytającego, lub nie przy odpowiedzi, żeby nie robić chaosu w tematach. Oczywiście odpowiedzi znajdywałyby się po wyedytowaniu, w alfabetach.

ti porterò all'inferno con me.
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 13:14

Wg. mnie pytania (czy 5 czy, 10 to kwestia do uzgodnienia) powinny byc wybierane przez użytkownika do którego są adresowane. Bo co, jeżeli bardzo ciekawe pytanie bedzie zadane jako 13? A tak można ustalic, że 5 pytań będzie stałych, a 5 wybieranych przez osobę, której pytania są zadawane.

Czy łączyc to z alfabetami? Nie wiem, ja bym zrobił odzielną zabawę.

goly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 14:45

Macie rację panowie. Pięć pytań stałych i pozostałą piątkę( a może 10?) wybierze sobie odpowiadający. Żeby nie robić zbędnego spamu pytania powinny być wysyłane na PW i jak już wspomniał Zawidowianin, jeden user, jedno pytanie.
Czy łączyc to z alfabetami? Nie wiem, ja bym zrobił odzielną zabawę.
Mi też się wydaje, że to by była lepsza opcja.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2009, 19:30

Ja bym zrobił temat do ankiety (i pytań), oraz temat do udzielania odpowiedzi. Wydaje mi się, że najlepsza zabawa byłaby, gdyby wszyscy widzieli pytania, jakie zadali inni użytkownicy ;)

ODPOWIEDZ