10 pytań do... - dyskusja
- KeRmit19
- Juventino
Co niektorzy maja z tymi Qualitkami? Az takie to wazne? Szczerze powiedziawszy to nawet nie zwracam na to wiekszej uwagi, kto ma Q, a kto nie.Il Tifoso pisze:P.S. Jeszcze tylko uruchomienia machiny pt:"Qualitki" brakuje do odtworzenia wczesnego ładu forum i jego "miodowych lat"![]()
<zglasza sie> Nieskromnie przyznam, ze to bylem jamnowo pisze:Gdzieś ktoś rzucił w "Forumowiczu" pomysł o zadawaniu pytań.

Dziesiec pierwszych, najszybciej zadanych pytan, powinno byc najlepszym rozwiazaniem. Tylko zeby to byly pytania na poziomie, a nie typu: Jaki jest Twoj ulubiony kolor itd, itp.
- Il Storico
- Juventino
Bo to taki fajny znaczekKeRmit19 pisze:Co niektorzy maja z tymi Qualitkami? Az takie to wazne? Szczerze powiedziawszy to nawet nie zwracam na to wiekszej uwagi, kto ma Q, a kto nie.Ja żem pisze:P.S. Jeszcze tylko uruchomienia machiny pt:"Qualitki" brakuje do odtworzenia wczesnego ładu forum i jego "miodowych lat"![]()
P.S. No to gdzie ich Q? Hę, decydenci?
- Zawidowianin
- Juventino
No i chyba nie będzie niczym nadzwyczajnym jeżeli wspomnę, że każdy user mógłby zadać tylko 1 pytanie.
Tak dla pewności się pytam :lol:
Tak dla pewności się pytam :lol:
- Bart_DB
- Juventino
Tak jak to było tutaj, niech 5 pytań będzie stałych. Można ewentualnie ustalić na nowo jakie to będą pytania. 5 kolejnych pytań niech sobie wybierze odpowiadający spośród nadesłanych w ciągu np. 3 dni od opublikowania alfabetu. Pytania nadsyłać można by było poprzez pw, a zainteresowany odpowiadając po prostu umieszczałby nick pytającego, lub nie przy odpowiedzi, żeby nie robić chaosu w tematach. Oczywiście odpowiedzi znajdywałyby się po wyedytowaniu, w alfabetach.
ti porterò all'inferno con me.
- stahoo
- Juventino
Wg. mnie pytania (czy 5 czy, 10 to kwestia do uzgodnienia) powinny byc wybierane przez użytkownika do którego są adresowane. Bo co, jeżeli bardzo ciekawe pytanie bedzie zadane jako 13? A tak można ustalic, że 5 pytań będzie stałych, a 5 wybieranych przez osobę, której pytania są zadawane.
Czy łączyc to z alfabetami? Nie wiem, ja bym zrobił odzielną zabawę.
Czy łączyc to z alfabetami? Nie wiem, ja bym zrobił odzielną zabawę.
- goly
- Juventino
Macie rację panowie. Pięć pytań stałych i pozostałą piątkę( a może 10?) wybierze sobie odpowiadający. Żeby nie robić zbędnego spamu pytania powinny być wysyłane na PW i jak już wspomniał Zawidowianin, jeden user, jedno pytanie.
Mi też się wydaje, że to by była lepsza opcja.Czy łączyc to z alfabetami? Nie wiem, ja bym zrobił odzielną zabawę.