Mecze Juve na TeamSpeaku

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany

Co myślisz o próbie kibicowania Juve przez Skype ???

Głupi pomysł. Po co to komu ???
52
20%
Fajny pomysł, ale to nie wypali :/
43
17%
Można spróbować :)
105
41%
Super pomysł !!!
54
21%

Liczba głosów: 254
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 22:31

Pierwszy raz dzisiaj na teamspeak'u byłem i bardzo fajnie komentator opisywał mecz :D :D . Myśle że to dobry pomysł :D

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 23:26

wszedlem dzis na chwile zobaczyc jak to wyglada i :
komentator spoko choc moglby sobie przygotowac paczke chusteczek przed meczem, bo to podciaganie nosem mnie denerwowalo (tak mi sie wydawalo ze to podciaganie), poza tym momentami mowil niewyraznie tzn za cicho albo w polowie zdania sciszal, czasem slychac bylo jakies sygnaly,no nie wiem czy na czas meczu nie mogl wylaczyc komorki.. chocby z szacunku dla sluchaczy
to negatywy a teraz pozytywy:
komentarz chwilowo na naprawde dobrym poziomie (na piatke), ale tylko chwilami w pozostalym wymiarze czasu na dobrym poziomie (4 -) czasem poziom spada, ale to nic :) dzis to wynikalo m.in. z uwag w akapicie powyzej, nie wiem jak bylo wczesniej.
ogolnie wyglada to fajnie, dla tych co nie maja jak ogladac mecz w powiazaniu z czatem to dobra alternatywa.

Juve per Sempre
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 00:04

forza bianco-neri pisze:komentator spoko choc moglby sobie przygotowac paczke chusteczek przed meczem, bo to podciaganie nosem mnie denerwowalo (tak mi sie wydawalo ze to podciaganie)
LOOOL. Chyba masz coś z głośnikami. Nic takiego nie miało miejsca i nigdy nie będzie miało. Mam nadzieję, że ktoś inny wypowie się jeszcze na ten temat i potwierdzi moją wersję.
forza bianco-neri pisze:nie wiem czy na czas meczu nie mogl wylaczyc komorki.. chocby z szacunku dla sluchaczy
Tu trochę przesadzasz. Nie dość, że komentuję mecz, zamiast sobie go w spokoju i ciszy samem oglądać, to jeszcze mam się od świata "odciąć" i komórkę wyłączyć, bo Tobie przeszkodziło, że SMSa dostałem?,

EDIT
Danielson pisze:a ty Nigdy nie miałeś kataru?? :roll:
Nie miałem kataru! I nie podciągałem nosem. :angry:
Ostatnio zmieniony 05 marca 2006, 00:11 przez rafal005, łącznie zmieniany 1 raz.

Danielson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 00:09

a ty Nigdy nie miałeś kataru?? :roll: powinieneś sie cieszyć ze w ogole komentuje spotkania a to ze dzwoni mu komórka to coś strasznego??:>nie sądze Pzdr dla Rafała dobra robota :ok: : :)

JUVE NA ZAWSZE W MOIM SERCU
Kosior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 00:20

forza bianco-neri: Zapewne używasz telefonu, wieć czasem zdaża Ci się także taie szmery usłyszeć. To nie było, żadne pociąganie nosem lecz zwykłe drgania mikrofonu! Czy myślisz, że on siedzi cały czas w takie samej odległości od mikrofonu? Czy nie ma prawa się poruszyć? Przy lekkim dmuchnięciu w aparat rejestrujący dzwiek można usłyszeć w swoich głośnikach burzę. Jeśli nie pasuje Ci komentarz i te niby "ciąganie nosem" to zalecam wykupić sobie Canal+, ewentualnie aby uniknąc zakłóceń sygnału telewizyjnego najlepiej będzie jeśli udasz się do Wloch i będziesz mógł bez żadnych pzreszkód śledzić losy swojej ukochanej jak mniemam drużyny.

Moim zdaniem powinniśmy być wszyscy wdzięczni Rafałowi. To co on robi to naprawdę kawał świetnej roboty! Czy wiele osób poświęciłoby swoj cenny czas (nawet w trakcie meczu) na komentarz? Moge się założyć, że na tym forum - NIE!

Dziękuję,
Kosior.

Obrazek
forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 00:42

rafal005 pisze:LOOOL. Chyba masz coś z głośnikami. Nic takiego nie miało miejsca i nigdy nie będzie miało. Mam nadzieję, że ktoś inny wypowie się jeszcze na ten temat i potwierdzi moją wersję.
no glosniki mam 5.1 Creativa i do tego SB Audigy 2 z DD 5.1 wiec rraczej sa ok :D no to sorry ale to wygladalo jak przemowa naszego prezydenta :wink: no jeszcze pozostaje ta wersja z mikrofonem, ktorej nie uwzglednilem piszac pierwszy post. teraz jestem sklonny sie do niej przychylic, poniewaz wg mnie jest ona bardzo prawdopodobna. za to jesli to prawda naleza Ci sie ode mnie przeprosiny, ja tylko napisalem jak to wygladalo... :oops:
z komorka to mowie serio no chociaz mogles wibracje wlaczyc...no tak ale urzadzenia elektroniczne sa czule i pewno i tak glosniki od kompa dalyby jakis sygnal ze cos nadchodzi... o ale fakt ze przeprosiles w trkacie transmisji, wiec moze przesadzam.
Kosior pisze:Moim zdaniem powinniśmy być wszyscy wdzięczni Rafałowi. To co on robi to naprawdę kawał świetnej roboty! Czy wiele osób poświęciłoby swoj cenny czas (nawet w trakcie meczu) na komentarz? Moge się założyć, że na tym forum - NIE!
no czy wszyscy powinnismy byc wdzieczni to chyba nie bo nie kazdy to oglada natomiast jesli facet robi to dobrze to nalezy mu sie za to bezwzglednie szacunek i tu mu go oddaje :bravo:
no dzis to wygladalo tak ze posluchalem sobie tego komentu a potem znalazlem linka do transmisji via net wiec czym predzej odpalilem WMP i wylaczylem team speaka...
no coz widze moja krytyka przerodzila sie w obrone pana Rafała, chcialem tylko wytknac swoje spostrzezenia i tyle. ciekawe czemu nie podziekowales za dobre slowa, bo takie tez padly hehe pozdro

Juve per Sempre
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2006, 22:27

Pomóżcie mi. powiedzcie dlaczego mi TeamSpeak nie działa bo mnie już krew zaleje. Próbuje się połączyć z serwerem, robię wszystko co jest napisane w instrukci a tu pisze:
No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it

Dlaczego tak jest, dlaczego nie mogę słuchać relacji. Nie mam szybkiego łącza ani C+ dlatego pozostało mi tylko to. Proszę odpiszcie.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2006, 22:41

railis pisze:wszystko co jest napisane w instrukci a tu pisze:
No reply from server
prawdopodobnie źle wpisujesz hasło na serwer i poprostu nie potrafisz sie dostać do nas na Teamspeak. miałem tak samo i kurde niewiedziałem dlaczego nie dziala napisz z dużych liter OPERON i wejdziesz spokojnie pod rzadnym pozorem nie kopiuj tego hasła z kąś tylko sam napisz , bo ja tak robiłęm i niedzialalo :oops:

pozdro

:whistle:

matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2006, 22:47

railis pisze:
No reply from server

Dlaczego tak jest, dlaczego nie mogę słuchać relacji. Nie mam szybkiego łącza ani C+ dlatego pozostało mi tylko to. Proszę odpiszcie.
Miałem w trakcie meczu to samo :) Zwiesił mi się kompurter, chciałem sie zalogować i też mi się coś takiego pojawiło.
Wpisałem hasło jeszcze raz i się połączyło :)

Swoją drogą - Rafał coraz lepiej komentuje :) Czyżby większe doświadczenie? :>

rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 00:11

railis pisze:Pomóżcie mi. powiedzcie dlaczego mi TeamSpeak nie działa bo mnie już krew zaleje. Próbuje się połączyć z serwerem, robię wszystko co jest napisane w instrukci a tu pisze:
No reply from server

Jeżeli robisz wszystko dokładnie co jest napisane tutaj, to problemem może być firewall. Na swoim komputerze w akademiku miałem to samo, mimo że teoretycznie firewall przepuszczał TeamSpeaka, to jednak go... blokował. Trochę dziwne. Zmieniłem firewalla z Nortona na Zone Alarm i już wszystko śmiga.

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 16:25

mam pytanie... czy mecz Juventus:Werder bedzie transmitowany na Teampeaku? ;]

Sky is the limit!
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 19:51

mi team speak nie działa a zrobiem jak trzeba a dziś error

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 20:09

Serwer niestety padł z niewiadomych przyczyn. Właśnie próbuję załatwić inny.

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 20:26

Jak okreslic dzisiejszy wieczor? Cud, swietnosc, wspanialosc, rozkosz? Tak, wszystkie okreslenia pasuja wysmienicie. Juve gra o wysoka stawke. W miejscowych pubach wszyscy ogladaja Chelsea. Inni forumowicze z wiekszych miast zbieraja sie zas w pubach na meczach Juve. Tylko ja i inni ludzie z zasranych zadupi nic nigdy nie obejrza... Do tego jeszcze jedyna nadzieja, TS, padł. Brak słow...

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 20:31

Nowy serwer TeamSpeaka (tamten padł z niewyjaśnionych przyczyn):

62.29.140.66:8767

Nie ma hasła!

Obrazek

Zablokowany