Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
- MarcinB
- Juventino
Ja już odpowiedziałem na Wasz apel i wzywqam Was tj. już kolega wspominał do poświęcenia 2 minut na waidomość do TVP. Oto moja treść listu 8)
Dzień dobry. Chciałbym w imieniu wielu kibiców Juvenrusu Turyn z całej Polski zaapelować, o nie opuszczaniu Ligi Włoskiej w serwisach "Sportu" w TVP. Bardzo proszę o pokazywanie bramek najlepszych drużyn Ligi Włoskiej, bądź przynajmniej jakiejś wiadomości, co się stało na Włoskich boiskach. Myślę, że nie tylko ja wzywam do pokazywania bramek, bądź jakiś wiadomości, dlatego proszę państwa o wysłuchanie naszych próśb.
Z góry dziękuje i mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie naszego apelu.
P.S
Chciałbym się zapytać dla pewności, jaki mecz będzie transmitowany przez TVP1 i TVP2 Ligi Mistrzów? oraz również proszę o większy szacunek dla klubów z Serie A wyrażając to częstszym puszczaniem meczy w TVP. Proszę o odpowiedź.
Pozdrowienia dal całej ekipy z TVP.
----------------
Jeśli dostanę wiadomość zwrotną to ją Wam wkleje i Wy też jeśli coś otrzrymacie to też zamieśćie na forum (zapomniałem napisać im o magazynie jakims w stylu "Euro Gol" ale to marzenia ale napiszcie do nich przy swoich apelach.
Dzień dobry. Chciałbym w imieniu wielu kibiców Juvenrusu Turyn z całej Polski zaapelować, o nie opuszczaniu Ligi Włoskiej w serwisach "Sportu" w TVP. Bardzo proszę o pokazywanie bramek najlepszych drużyn Ligi Włoskiej, bądź przynajmniej jakiejś wiadomości, co się stało na Włoskich boiskach. Myślę, że nie tylko ja wzywam do pokazywania bramek, bądź jakiś wiadomości, dlatego proszę państwa o wysłuchanie naszych próśb.
Z góry dziękuje i mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie naszego apelu.
P.S
Chciałbym się zapytać dla pewności, jaki mecz będzie transmitowany przez TVP1 i TVP2 Ligi Mistrzów? oraz również proszę o większy szacunek dla klubów z Serie A wyrażając to częstszym puszczaniem meczy w TVP. Proszę o odpowiedź.
Pozdrowienia dal całej ekipy z TVP.
----------------
Jeśli dostanę wiadomość zwrotną to ją Wam wkleje i Wy też jeśli coś otrzrymacie to też zamieśćie na forum (zapomniałem napisać im o magazynie jakims w stylu "Euro Gol" ale to marzenia ale napiszcie do nich przy swoich apelach.
- Venomik
- Juventino
Wprawdzie to jest temat o samym TVP, ale i tak spora część dyskusji jes o mediach w ogóle i Juventusie w nich.
Ostatnio jest bardzo pozytywny aspekt: największe portale w Polsce traktują już Serie A na równi z innymi najsilniejszymi ligami Europy oraz największymi klubami (Barca czy Chelsea).
To według mnie jest bardzo pozytyny aspekt. Wprawdzie wciąż o meczach Barcy pisze się więcej, o Juve tylko wynik, strzelców i jednym zdaniem przebieg spotkania - ale idzie w kierunku lepszego
Co do samej TVP - cóż, bramki z Serie A są pewnie wyjątkowo drogie, więc rozumiem ich brak. Chciałbym, żeby podawali wyniki najważniejszych spotkań oraz co to zmieniło w czołówce tabeli - bo to wielu kibiców chciałoby wiedzieć.
Ostatnio jest bardzo pozytywny aspekt: największe portale w Polsce traktują już Serie A na równi z innymi najsilniejszymi ligami Europy oraz największymi klubami (Barca czy Chelsea).
To według mnie jest bardzo pozytyny aspekt. Wprawdzie wciąż o meczach Barcy pisze się więcej, o Juve tylko wynik, strzelców i jednym zdaniem przebieg spotkania - ale idzie w kierunku lepszego

Co do samej TVP - cóż, bramki z Serie A są pewnie wyjątkowo drogie, więc rozumiem ich brak. Chciałbym, żeby podawali wyniki najważniejszych spotkań oraz co to zmieniło w czołówce tabeli - bo to wielu kibiców chciałoby wiedzieć.
Dirty mind
- MarcinB
- Juventino
No ale jeśli pokazują bramki z ligi angielskiej, hiszpańskiej, niemieckiej itd co uważam, że też nie jest najtansze to czemu przy okazji też nie mogą puścić bramek z Włoskich stadionów. Pamiętam tylko, że raz w tym sezonie widziałem bramki po meczu milan vs Juve.
Nie uwierzycie ale otzrymałem e-maila zwrotnego na moją prośbę, a oto ona:
Witam
Dziękujemy za uwagi i opinie, przekazaliśmy je do redakcji sportowej.
W ramach transmisji Ligi Mistrzów jako pierwsze spotkanie pokażemy Real Madryt - Arsenal Londyn.
Miłego dnia
Nie chce mi się wierzyć
takie gadanie :rotfl:
Nie uwierzycie ale otzrymałem e-maila zwrotnego na moją prośbę, a oto ona:
Witam
W ramach transmisji Ligi Mistrzów jako pierwsze spotkanie pokażemy Real Madryt - Arsenal Londyn.
Miłego dnia
Nie chce mi się wierzyć

- Robert 10
- Juventino
hmrzeczywiście w TVP od bardzo dawno nic nie słuszałem o lidze włoskiej a co dopiero o JUVE. Pokazują tylko bramki z ligi angielskiej i hiszpańskiej. A francuska to już o niej bardziej mówią niż o wloskiej. Mówią o włoskiej tylko jak wybuchnie jakaś afera a tak poza tym nic. ŻENUJĄCE :rotfl:
- Radidam
- Juventino
Niestety w sporcie niepuszczaja bramek z ligi wloskiejmarcinb1989 pisze:o nie opuszczaniu Ligi Włoskiej w serwisach "Sportu" w TVP. Bardzo proszę o pokazywanie bramek najlepszych drużyn Ligi Włoskiej

- Tarnos15
- Juventino
Czyli pokażą to co Polsat Sport. W środe pokaza napewno Chelsea Barca, ale tego można było się spodziewać. Coz juz dawno nie zdazylo sie tak zeby PS i TVP pokazywaly rozne mecze LM. No ale coz jedynym pozytywnym aspektem tej sprawy jest to, ze nie bede musial sluchac Szpakamarcinb1989 pisze:Witam
Miłego dnia
Nie chce mi się wierzyćtakie gadanie :rotfl:

- MarcinB
- Juventino
Wysłałem jeszcze prośbę do TT. Z tego co wiem to tam też jest rubryka z prośbami 8) Ciekawe czy zamieszczą hehe. A Wam co odpisali podzielcie się, zobaczymy czy to samo :twisted: A jeśli nie wysłaliście to wyślijcie.
- vieira91
- Juventino
no w sumie to macie racje... oj bardzo dawno nie widziałem Juve w publicznej...
ale TVP w ogóle chyba lubi przyzwyczajenia do pewnych drużyn...ciągle tylko Barca...Real... a jeśli chodzi o Polskę to tylko Legia i Wisła...
mam to szczęście i jestem abonentem Cyfry+ i czasami nawet mam ból głowy który mecz z oferty wybrać...
ale TVP w ogóle chyba lubi przyzwyczajenia do pewnych drużyn...ciągle tylko Barca...Real... a jeśli chodzi o Polskę to tylko Legia i Wisła...
mam to szczęście i jestem abonentem Cyfry+ i czasami nawet mam ból głowy który mecz z oferty wybrać...

- Railis
- Qualità Juventino
Poświęcę swoje "5 minut" na mailowanie do TVP. Ale najbardziej mnie wk...
że nic nie wspomnieli po meczu Inter - Juve, (w którym pięknie zwyciężyło JUVE). Co to za filozofia? Czy nie wiedzą, że skazują się na bluzgi (i nie tylko) fanów Juve i innych włoskich klubów. Przecież Serie A to jedna z najbardziej utyrułowanych lig piłkarskich na świecie. A wytłumaczenie dla TVP, że nie mają licencji itp. jest dla mnie śmieszne :rotfl: , przecież nie są tacy biedni i mogli by wykupić licencję i zadowolić znaczną część piłkarzy.
POZDRAWIAM FORZA JUVE
że nic nie wspomnieli po meczu Inter - Juve, (w którym pięknie zwyciężyło JUVE). Co to za filozofia? Czy nie wiedzą, że skazują się na bluzgi (i nie tylko) fanów Juve i innych włoskich klubów. Przecież Serie A to jedna z najbardziej utyrułowanych lig piłkarskich na świecie. A wytłumaczenie dla TVP, że nie mają licencji itp. jest dla mnie śmieszne :rotfl: , przecież nie są tacy biedni i mogli by wykupić licencję i zadowolić znaczną część piłkarzy.
POZDRAWIAM FORZA JUVE
- benkas
- Juventino
Czytałem w gazecie :lol:marcinb1989 pisze:Wysłałem jeszcze prośbę do TT. Z tego co wiem to tam też jest rubryka z prośbami 8) Ciekawe czy zamieszczą hehe. A Wam co odpisali podzielcie się, zobaczymy czy to samo :twisted: A jeśli nie wysłaliście to wyślijcie.
Pozdrawiam!!
- Jasiek-x
- Juventino
Dokładnie. Nie wiem co oni widzą w tej lidze hiszpańskiej, bo co, Włosi potrafią grać futbol jedynie defensywny... No ja nie powiem... Wystarczy popatrzeć na najlepszych strzelców w Serie A. Inne ligi nie mają tak efektownych napastników. Wg mnie to wszystko działa na przestarzałych stereotypach...railis pisze:Poświęcę swoje "5 minut" na mailowanie do TVP. Ale najbardziej mnie wk...
- forza bianco-neri
- Juventino
ja tam nie musze sluchac w TV o Juventusie, jak nie ogladam meczu to sprawdze wynik w internecie, kiedys sprawdzalem w telegazecie, tak samo innych zespolow Serie A i w ogole pozostalych lig. wiec takie podawanie samych wynikow dla mnie jest niepotrzebne. "sport" trwa tlko pare minut i ciezko jest pokazac wszyskie informacje wszystkich lig, a pamietajmy, ze sport to nie tylko pilka nozna. wg mnie jesli juz to powinny utworzyc jakis dodatkowy program gdzie omaiwaliby skroty i podawali wyniki meczow najwazniejszych lig, cos takiego jak "studio igii mistrzow", program moglby byc w niedziele wieczorem albo w poniedzialek wieczorem.
Juve per Sempre