Del Piero czy Ibrahimovic !?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Alex czy Zlatan !?

Czas głosowania minął 29 września 2005, 16:12

Zlatan Ibrahimovic
87
39%
Alessandro Del Piero
138
61%

Liczba głosów: 225
kondzio87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 14:09

Dla mnie to jakby porównywać Rasiaka i Frankowskiego w meczu z Anglią. Jeden rosły, "grający :oops: " głową statysta :angry: , a drugi... :ok: sami widzieliście. Dopasowanie który jest odpowiednikiem którego (oczywiście z zachowaniem pewnych proporcji) zostawiam raczej bez komentarza. :twisted:

pozdrawiam :stop:

Alessandro Del Piero OoooLEeee!!!
Hołek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 14:31

Wiadomo że Del Piero jest lepszy od Szweda!!!
Nie wiem w ogóle po co on przyszedł do Juve.
Jednak jak Del Piero z nim wytrzymuje to ja też.
Del Piero to mistrz,pan i najlepsz piłkarz świata!!!!!!
Forza Del Piero!!!!!
Forza Juve!!!!!

SEEKER

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2005, 21:13

Zdecydowanie ALEX,inni przychodza i odchodza a On byl jest i bedzie w Juve,to symbol legenda Juve :dance:

BaDeJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2005, 22:06

kondzio87 pisze:Dla mnie to jakby porównywać Rasiaka i Frankowskiego w meczu z Anglią. Jeden rosły, "grający :oops: " głową statysta :angry: , a drugi... :ok: sami widzieliście. Dopasowanie który jest odpowiednikiem którego (oczywiście z zachowaniem pewnych proporcji) zostawiam raczej bez komentarza. :twisted:

pozdrawiam :stop:

:rotfl: Czy ty wiesz kto to Ibrahimovic :roll: ??
Porównanie Rasiaka do Ibry jest tu lekko mówiąc kompletną bzdurą. Dosłownie śmiech na sali :lol: :lol:
Z drugiej strony wstyd za tak nieznających swego klubu kibiców :oops: :!:

Wierny LECHITA Wierny JUVENTINO

,,Nawet gdy wszyscy już w Ciebie zwatpili... nie czekaj ani chwili... pokaż że sie mylili"(MAGIK)
Sados22

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2005, 22:31

Witam! Dla mnie wogóle ten temat jest najgłupszy jaki widziałem na tym forum!!! Tu nie powinno być albo, albo........ta są wogóle inni zawodnicy, innego typu, owszem są napastnikami ale tak różnymi, że głowa boli, to jest tak jakby porównywać van Nisterloya do np. Henry'ego. Pierwszy typowy zawodnik pola karnego, uaktywnia sie wyłącznie w 16, a drugi bardzo wszechstronny potrafi rozgrywać piłke i i szukać gry już na swojej połówce - to po pierwsze! A po drugie to są zawodnicy tego samego klubu!! Mają grać razem na jednym boisku dla chwały Juve...... :)

FORZA JUVE!!!!!!!!!!

BaDeJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2005, 23:22

Sados22 pisze: A po drugie to są zawodnicy tego samego klubu!! Mają grać razem na jednym boisku dla chwały Juve...... :)

FORZA JUVE!!!!!!!!!!
:idea: Własnie takim stwierdzeniem powinien byc zakonczony ten temat :-D

Wierny LECHITA Wierny JUVENTINO

,,Nawet gdy wszyscy już w Ciebie zwatpili... nie czekaj ani chwili... pokaż że sie mylili"(MAGIK)
buli175

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 00:01

Ja lubie oby dwóch tych graczy.Obydwaj sa dla mnie idolami.Lecz według mnie Zlatan jest w lepszej predyspozycji niz alex i osobiscie wole zlatana który jest poprostu magikiem robi z piłką co zapragnie :) Forza JUVE :)

FORZA JUVE!!!!!!!My idol zlatan&Del Piero.On always in my heart Juve !!!
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 01:40

Bez urazy, ale Ty chyba obejrzałeś kilka filmików z akcjami Zlatana i się wypowiadasz...
Obecnie na pewno Zlatan nie jest w lepszej formie.
Choć sądzę, że za kilka spotkań wróci do dyspozycji z poprzedniego sezonu, więc potrafię zrozumieć Capello, że Zlatan sporo gra.
Jednak w kluczowych spotkaniach powinien więcej grać Alex.

Dirty mind
AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 08:58

Sados22 pisze:Witam! Dla mnie wogóle ten temat jest najgłupszy jaki widziałem na tym forum!!!
Jednak jesteś w błędzie - gdyż wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że ten temat jest najbardziej aktualnym tematem jaki miałeś przyjemność zauważyć i w nim uczestniczyć. Wystarczy poczytać komentarze po każdym meczu Juve.
A po drugie to są zawodnicy tego samego klubu!! Mają grać razem na jednym boisku dla chwały Juve...... :)
]

Racz zauważyć iż dokładnie takiego argumentu użyłem w mojej wypowiedzi pod tematem! Ten temat ma na celu okiełznanie tego rozjuszonego tłumu kibiców zarówno Alex'a jak i Zlatan'a którzy bez przerwy atakują się nawzajem pod każdym praktycznie NEWS'em zamieszczanym na JUVEPOLAND! Chciałem by odbywało się to w bardziej kulturalny sposób i w odpowiednim dla tegoż wątku, miejscu... POZDRAWIAM

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
LoRdEk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 09:19

Moim zdaniem w ataku powinien być Alex i Ibra, a Trezeguet niech idzie spać

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 09:35

LoRdEk pisze:Moim zdaniem w ataku powinien być Alex i Ibra, a Trezeguet niech idzie spać

Lepiej sam sie dobrze wyspij bo sam niewiesz co ty piszesz....
Czy ty wogule widziałes jakis mecz Juventusu w tym sezonie??Albo chcociaz wiesz o kim ty gadasz??Treze strzelił dla Juve 11 bramek w tym sezonie i jest najlepszym strzelcem druzyny :!: no ale ty pewnie tego niewiesz :oops: :oops: ... żałosne

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 11:13

Wg mnie obaj pillkarze są świetni, mają technikę, dobrze mogą rozegrać itp, więc jest jakieś podobiestwo między nimi. Niestety zachowanie Ibry na boisku jest czasami karygodne i to przemawia na jego niekorzyść. Na boisku powinien grać ten, który jest w lepszej dyspozycji. Ja nie głosowałem na nikogo, ale bardziej skłaniam się ku Alexowi.

Aha, jest jedna rzecz, która mnie zastanawia: czy Zlatan pasuje do ligi włoskiej? Zastanawialiście się nad tym? Zobaczmy jego grę w Ajaxie i tą w Serie A. Oczywiście w Holandii mu dużo lepiej szło. Rozumiem, że we Włoszech obrońcy są być może najlepsi na świecie, ale żeby nie była aż tak duża różnica między Ibrahimoviciem w Eredivisie i w Serie A? Są niektórzy piłkarze świetni w słabszych ligach, gdyż jest tam mniejszy poziom. Czyżby Zlatan był średniakiem? To, że strzelił w tamtym sezonie 16 bramek, mi się wydaje, że była to "siła rozpędu" z Ajaxu. Zobaczie Kakę z Milanu jak szalał w pierwszym seoznie w Milanie, później aż tak nie było ale Brazylijczycy zawsze dobrze grali w Seie A? Obym się mylił, ale może Ibrahimovic lepiej by sobie radzil w Anglii gdzie Szwedzi się bardzo dobrze sprawdzili( Ljungberg, Gravesen), albo w Hiszpanii gdzie obrońcy rają słabiej, łatwiej ich przejść jest większy nacisk na technikę. We Włoszech żaden Szwed się nie sprawdził. Chciałbym żeby stało się to za sprawą Zlatana, ale nie jest on na razie moim zdaniem w Serie A fenomenem.

Z Juve na dobre i złe!
Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 11:40

Marcin (Chester) pisze: czy Zlatan pasuje do ligi włoskiej? Zobaczmy jego grę w Ajaxie i tą w Serie A. Oczywiście w Holandii mu dużo lepiej szło. Rozumiem, że we Włoszech obrońcy są być może najlepsi na świecie, ale żeby nie była aż tak duża różnica między Ibrahimoviciem w Eredivisie i w Serie A? Są niektórzy piłkarze świetni w słabszych ligach, gdyż jest tam mniejszy poziom. Czyżby Zlatan był średniakiem? To, że strzelił w tamtym sezonie 16 bramek, mi się wydaje, że była to "siła rozpędu" z Ajaxu.
Zlatan napewno nadaje sie do Serie A...co pokazał w tamtym sezonie.Nietylko 16 bramkami ale także swietną grą...naprawde Zlatan w zeszłym sezonie był jedną z kluczowych postaci Juventusu i Scudetto jest równiez w duzej mierze jego zasługą.I to nie był zaden "rozpęd z Ajaxu".Obecnie Ibra jest w słabszej formie ale to zdarza sie każdemu...poza tym mówi sie ze drugi sezon w nowym klubie jest zawsze najtrudniejszy :wink: Ja jestem dobrej mysli ze Zlatan juz niedługo wróci do formy i znowu bedzie zachwycał.
Obym się mylił, ale może Ibrahimovic lepiej by sobie radzil w Anglii gdzie Szwedzi się bardzo dobrze sprawdzili( Ljungberg, Gravesen),.
Gravesen to dunczyk.... :wink: to tak dla jasnosci :D

Sados22

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 19:32

Do Delakha: Właśnie dlatego sie wypowiadam na ten temat bo uważam, że jest najgłupszy jaki widziałem ja nie neguje jego popularności! To są zawodnicy jednej dróżyny nie powinno być pytania albo, albo!! A przeciwnicy Zlatana jak i Alexa mnie śmieszą tyle na ten temat.

P.S Wątpie żebyś okiełznał ten rozjuszany tłum :)

FORZA JUVE!!!!

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 10:03

Sados22 pisze:Do Delakha: Właśnie dlatego sie wypowiadam na ten temat bo uważam, że jest najgłupszy jaki widziałem ja nie neguje jego popularności! To są zawodnicy jednej dróżyny nie powinno być pytania albo, albo!! A przeciwnicy Zlatana jak i Alexa mnie śmieszą tyle na ten temat.
P.S Wątpie żebyś okiełznał ten rozjuszany tłum :)
FORZA JUVE!!!!
Wontpie zebys naóczyl sie poprawnie pisac. :?

Polska trudna jezyka... :roll:

ODPOWIEDZ