Muzyka - tutaj wszystko.
- Tomasz.
- Juventino
Ja osobiście słucham Hip-Hopu, jestem fanem OSTRa (pomimo tego, ze jest za ŁKS) ponadto lubie Płomień 81, Paktofonike, Molestę i innych wykonawców. Ale słucham różnych rodzajów muzyki, głównie hip-hop, ale slucham także drum and bass oraz niekiedy bardziej rockowe klimaty (RHCP, Linkin Park, Limp Bizkit itp)
- Pandit Davasarman
- Juventino
Słuchasz breakdance'a i graffiti? Faaajnie, naucz mnie.Tomasz. pisze:Ja osobiście słucham Hip-Hopu
Kiedy ludzie się wreszcie nauczą, że Hip Hop to kultura, a nie muzyka? Ewentualnie słuchasz Rapu, ale w żadnym wypadku Hip Hopu.
Do niedawna byłem dość zamknięty na różne gatunki muzyczne; liczył się dla mnie tylko Rap, a innej muzyki poznać nie chciałem. Na szczęście ostatnio jakiś głos nakazał mi zdobyć płyty Kaczmarskiego i Grechuty. Na szczęście owego głosu posłuchałem i nie żałuję, gdyż to naprawdę mistrzowie. Wielka szkoda, że już nie ma Ich wśród nas.
Po jakimś czasie znudziło mi się jednak słuchanie w kółko tego samego (znalazłem tylko parę utworów) i szukałem czegoś, co mną rzuci o ziemię. I - na szczęście - znalazłem zespół "Bad Religion" (avatar mam od dawna, to tak gwoli ścisłości). Świetna muzyka naprawdę polecam. Nie wiedziałem, że punk rock tak mi się spodoba.
Jednak mimo różnorodności słuchanych przeze mnie gatunków pozostanę wierny Rapowi, czyli Eldoce, Łonie, Ostremu, Grammatikowi bądź Paktofonice. W końcu słucham tej muzyki od kiedy skończyłem 8 lat.

- Pandit Davasarman
- Juventino
No i tłumacz takiemu. Ech.cezar pisze:HIP-HOP na zawsze!!!!!!!
Moja wczorajsza wypowiedź:
Zebyś miał w zwyczaju czytać to, co pisze ktoś nad Tobą, oszczędziłbyś sobie kompromitacji.Kiedy ludzie się wreszcie nauczą, że Hip Hop to kultura, a nie muzyka? Ewentualnie słuchasz Rapu, ale w żadnym wypadku Hip Hopu.

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja słucham techno dance i trance lubie takie troche mocniejsze brzmienia jak i te lżejsze :] Ostatnio zacząłem słuchać Max'a Farenthide'a i Dj Kriss'a
A tak to lece po koleji od Tiesto po Dj Satomi róznie to mam ...

- Chiellini3
- Juventino
Teraz ja
A wiec Techno panie i panowie i wiekszosc jego odmian 8) czyli dance, trance, house tzw light techno z wokalem i oczywiscie dyskotekowe mixy Dj'ow jak Kris czy inni
ogolnie lsucham calego Techno oprocz Hard Trance bo to jakies inne jest mi to juz o metal momentami zachacza :!: a to juz jest inne 

- KOPEĆ
- Juventino
Pandit Davasarman pisze:No i tłumacz takiemu. Ech.cezar pisze:HIP-HOP na zawsze!!!!!!!
Moja wczorajsza wypowiedź:Zebyś miał w zwyczaju czytać to, co pisze ktoś nad Tobą, oszczędziłbyś sobie kompromitacji.Kiedy ludzie się wreszcie nauczą, że Hip Hop to kultura, a nie muzyka? Ewentualnie słuchasz Rapu, ale w żadnym wypadku Hip Hopu.
on pewnie słucha hemp gru i innych mniej inteligentnych raperów więc wybacz mu. ; )
kiedyś rap. tylko polski i tylko dobry polski.
teraz od roku zagłebiam się w Michaela Jacksona.

- dolores haze
- Juventino
oczywiście najlepszy zespół na świecie, czyli PINK FLOYD potem długo, długo nic i np. led zeppelin, RATM, yes, APC, Daft Punk, z klasyki to najbardziej Dvorak, i kameralistyka, oprócz Haydna, bo to muzyka wybitnie do obiadu, w której nic się nie dzieje....
- Ein
- Juventino
od Alternatyw przez Industrial, Punka do Reggae.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- DamKam
- Juventino
Ostatnio mój brat kupił płytę U2 i muszę przyznać, że mi się bardzo spodobała
Płytka była naprawdę tania bo kosztowała zaledwie 31 zł i jest to składanka największych przebojów tej Irlandzkiej grupy delikatnego rocka z Bono na czele 8)

- TomiQ
- Juventino
Ogólnie jestem tolerancyjny co do muzyki ale zdecydowanie najbardziej ;lubie rocka i tej muzy w szczególności słucham.
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Jest w moim sercu miejsce obok Juve na najwspanialszy zespół pod słońcem ! The Chemical Brothers ! Odkąd słucham ich, a zaczęło się to już od małego brzdąca (dzięki bratu, thx ! Very Happy) nigdy mnie nie zawiedli, zawsze wydają znakomite albumy. Nie bez kozery przyjeło się stwierdzenie Chemicalsowe brzmienie, bit itp. To oni tworzą to co jest najpiękniejsze w muzyce. Tiesto to przy nich cienki bolek żaden Dj zresztą im nie dorównuje. Oni tworzą swój styl, który nie można praktycznie niczym nazwać. No dobra głównie muzyka elektroniczna, ale pod tym kryje się niesamowicie zróżnicowane rytmy. Come With Us, Star Guitar, Music Response, Push the Button i wiele wiele innych to majstersztyk, widać, że chłopaki nie odwalają kaszany nie idą na łatwizne i "komerche" jak większość dzisiejszych zespołów i wykonawców. Takich ludzi szanuje i bardzo cenie, ludzi z pasją oddanych tym co robią !
Tak poza tym to słucham jeszcze FatBoy Slim, którzy towarzyszą mi z TCHB od zawsze. Także Moby znajduje się na mojej liście ulubieńców. Oprócz tego jeszcze Daft Punk, Mylo, Royksoop (czyli Chilout) oraz Blur i Franz Ferdinand (Franz tak trochę z innej beczki, nie wszystkie kawałki ma dobre lubię mimo wszystko większą część).
Nie pogardzę też Rock and Rollem, ale musi być z najwyższej półki czyli Elvis !
I ogólnie rockiem w stylu wspomniany Blur, i alternatywnym na miarę Franz'a.
Tak poza tym to słucham jeszcze FatBoy Slim, którzy towarzyszą mi z TCHB od zawsze. Także Moby znajduje się na mojej liście ulubieńców. Oprócz tego jeszcze Daft Punk, Mylo, Royksoop (czyli Chilout) oraz Blur i Franz Ferdinand (Franz tak trochę z innej beczki, nie wszystkie kawałki ma dobre lubię mimo wszystko większą część).
Nie pogardzę też Rock and Rollem, ale musi być z najwyższej półki czyli Elvis !

- Łukasz
- Juventino
Fatboy Slim jest genialny. Tego rodzaju muzyka mnie raczej nie interesuje (jestem chyba anachroniczny: wolę bluesa i hard rocka) jednak Fatboy jest mistrzem swego gatunku. "The Rockafeller Skank" czy "Praise You" to kawałki, które naprawdę "nakręcają".Buczus_JuveFan pisze:Tak poza tym to słucham jeszcze FatBoy Slim.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
To prawda, ale musze Ci powiedzieć, że podobne rytmy kręcą Chemicalsi np. kawałki Star Guitar czy Come with Us. Obydwa zespoły (w przypadku FatBoy'a jest to jeden ziomek a CHemicalsi to dwójka) z założenia grają muzykę elektroniczną, także mi osobiście właśnie FatBoy i Chemicalsi są najbliżsi pod względem granej muzyki.Łukasz pisze:Fatboy Slim jest genialny. Tego rodzaju muzyka mnie raczej nie interesuje (jestem chyba anachroniczny: wolę bluesa i hard rocka) jednak Fatboy jest mistrzem swego gatunku. "The Rockafeller Skank" czy "Praise You" to kawałki, które naprawdę "nakręcają".Buczus_JuveFan pisze:Tak poza tym to słucham jeszcze FatBoy Slim.
- Hristov
- Juventino
Słucham Rocka od dawna ,ale takiego starego prawdziwego dającego kopa że sie chce czupryna krecić i pogowac ze scianą
Lubie odpalic cos mocniejszego jak SLayer czy Ozzy. Ale szanuje dobre zespoły Raperskie ( BAd religion mnie skolował) takie jak
Beastie Boys,NAS,Run DMC z polskiego to Kaliber 44 i Paktofonika.
Muzyki techno poprostu nie rozumiem

Lubie odpalic cos mocniejszego jak SLayer czy Ozzy. Ale szanuje dobre zespoły Raperskie ( BAd religion mnie skolował) takie jak
Beastie Boys,NAS,Run DMC z polskiego to Kaliber 44 i Paktofonika.
Muzyki techno poprostu nie rozumiem