Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Calkiem dobry, w tych nowych strojach już.RuTeK pisze:Jakis konkretny ten plakat czy pozal sie boze ? Musze uzupelnic moaj sciana a byle czego nie chce wieszac ! oczywiscie nie chodzi mi tutaj o Alexa ale znajac brawo sport ich plakaty nie sa zbytnio zaciekawe

- RuTeK
- Juventino
a mozesz wymienic sklad Juventusu ?
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- gosciu_Muranista
- Juventino
w najnowszym tygodniku Piłka Nożna jest artykuł poświęcony (niestety) aferze, w którą w mieszane jest Juve. Cena tygodnika to 3złocisze. Artykuł napisał pan Lipiński.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Viera,Zebina, Zlatan, Gigi, Thuram, Treze, Zambro, Camor, Nedved, Canna i Emerson. Chyba sprzed meczu z Arsenalem lub Werderem.RuTeK pisze:a mozesz wymienic sklad Juventusu ?

- RuTeK
- Juventino
UlTrAs pisze:W dzisiejszym "Dzienniku" w dziale sportowym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> artykuł na temat afery w Juventusie (i ogólnie we włoskiej piłce). Cena 1,50,-
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> znaczy sie o czym dokladnie =)
Dzienik to nic innego jak kolejny Fakt i superexpres

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- pinturicchia
- Qualità Juventina
W dzisiejszym "Dzienniku" znowu artykuł o Juve. Zatytułowany: "Rodzina Agnellich zaprasza Zbigniewa Bońka" + mini wywiad z Bonkiem.
Edit:

Edit:
OkeyDeeJay pisze:Jeśli nie są do końca <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i nadawałaby się do wrzucenia na stronę, moglibyście je przepisać? Jakby co to ślijcie na deejay@juvepoland.com

Ostatnio zmieniony 27 maja 2006, 15:10 przez pinturicchia, łącznie zmieniany 1 raz.
- DeeJay
- Juventino
UlTrAs pisze:W dzisiejszym "Dzienniku" w dziale sportowym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> artykuł na temat afery w Juventusie (i ogólnie we włoskiej piłce). Cena 1,50,-
Jeśli nie są do końca <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i nadawałaby się do wrzucenia na stronę, moglibyście je przepisać? Jakby co to ślijcie na deejay@juvepoland.compinturicchia pisze:W dzisiejszym "Dzienniku" znowu artykuł o Juve. Zatytułowany: "Rodzina Agnellich zaprasza Zbigniewa Bońka" + mini wywiad z Bonkiem.
- El Nino
- Juventino
A w piłce nożnej plus dziennikarze typują najlepszą jedenastke mistrzostw świata w której znalazł sie Zambrotta i poźniej podkreślają ze są pewni ze Gianluca bedzie jednym z lepszych zawodników na mś..
A z rzeczy związanych z Juve jest jeszcze artykuł w którym jest mowa o m.i.n Deschampie..
A tak to dużo artykułow o mś i Ronaldinho
Jest to numer czerwcowy i kosztuje 4,50 zł..
A z rzeczy związanych z Juve jest jeszcze artykuł w którym jest mowa o m.i.n Deschampie..
A tak to dużo artykułow o mś i Ronaldinho

- nordahl
- Milanista
W dzisiejszym Corriere dello sport pojawily sie tematy:
'Capello, fuga Real' [Capello, ucieczka do Realu] i dopisek 'E a Madrid vuol porarsi Zambrotta, Emerson e Ibra' [do Madrytu chce zabrac Zambro, Pume i Ibre]
No i kolejny duzy artykul o Treze, ktorym zainteresowane sa Barca, Lione i Roma.
Cena: 1 euro =]
[dla znajacych jezyk wloski i nie majacych dostepu do wloskiej prasy polecam strone corriere dello sport, gdzie mozna czytac te artykuly codziennie od godz 16.00, warunkiem jest tylko rejestracja w serwisie].
'Capello, fuga Real' [Capello, ucieczka do Realu] i dopisek 'E a Madrid vuol porarsi Zambrotta, Emerson e Ibra' [do Madrytu chce zabrac Zambro, Pume i Ibre]
No i kolejny duzy artykul o Treze, ktorym zainteresowane sa Barca, Lione i Roma.
Cena: 1 euro =]
[dla znajacych jezyk wloski i nie majacych dostepu do wloskiej prasy polecam strone corriere dello sport, gdzie mozna czytac te artykuly codziennie od godz 16.00, warunkiem jest tylko rejestracja w serwisie].
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- PrzemasJuve
- Juventino
witam! jako kibic pilki ogolnie majac kapke czasu przegladam neta w celach sportowo - pilkarsko - turynskich i nie tylko...no i wchodzac ostatnio na rozne serwisy sportowo - pilkarskie znalazlem artykul o fan clubie JUVE
.Nie wiem czy ktores z was widzialo. Wiecej informacji na www.epilka.pl w dziale artykul jest artykul o FC JUVE. Wogole stronka prezentuje sie niezle.... 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- wloski
- Juventino
Nigdzie takowego artykułu nie widzę, podaj link do niego, bo chciałbym go przeczytaćPrzemasJuve pisze:witam! jako kibic pilki ogolnie majac kapke czasu przegladam neta w celach sportowo - pilkarsko - turynskich i nie tylko...no i wchodzac ostatnio na rozne serwisy sportowo - pilkarskie znalazlem artykul o fan clubie JUVE![]()
.Nie wiem czy ktores z was widzialo. Wiecej informacji na www.epilka.pl w dziale artykul jest artykul o FC JUVE. Wogole stronka prezentuje sie niezle....

- tabo89
- Juventino
nie trzeba duzo szukac wystarczylo wejs w artukuly i archiwum artykulow:wloski pisze:Nigdzie takowego artykułu nie widzę, podaj link do niego, bo chciałbym go przeczytać. Normalnie szukam, szukam i nie widze
.
http://www.epilka.pl/artykuly.php?n=24
a tak do siebie to powiem ze to jest calkiem niezly artykul o naszym fanclubie juvepoland. polecam do przeczytania