Mercato (Lato 2015)
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Co do przejścia Vidala do Arsenalu, to przypominam akcję z zeszłego roku
:
https://pbs.twimg.com/media/Bsgu3ggCEAAZ5yp.jpg

https://pbs.twimg.com/media/Bsgu3ggCEAAZ5yp.jpg
- Zawidowianin
- Juventino
Bo na football-italia tak napisali? W jakimś Daily Mirror pisali pewnie też o Vidalu. I co z tego? I nic, tak jak w przypadku Włocha. Nie wierzę w jakąkolwiek możliwość jego przyjścia do Juventusu, biorąc pod uwagę m.in. jego cenę, relacje z Romą oraz pozycję Ruganiego.
onliforpipul
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie prosze Pana. Sky podalo , ze Roma chce za swojego gracza 30 mln, na zapytanie Milanu o tego gracza. Nie ma wiarygodniejszego zrodla niz Sky.
I kto mowi o przyjsciu do Juve tego zawodnika. Po prostu jego agent wypowiedzial sie na zainteresowanie Milanu, mowiac, ze Milan nie gra w europie i tylko Juve wchodzi w gre z Wloch, poniekad puszczajac oczko w strone Juve.
GianlucaDiMarzio podal przed chwila, ze Tottenham jest zainteresowany Llorente. My chcielibysmy wlaczyc w ten deal Lamele.
Lamela? sam nie wiem...
Wolalbym Eriksona . Ale pewnie nie do ruszenia. Kiedys juz jeden Dunczyk czarowal w Juve zastepujac Bonka, Laudrup.
I kto mowi o przyjsciu do Juve tego zawodnika. Po prostu jego agent wypowiedzial sie na zainteresowanie Milanu, mowiac, ze Milan nie gra w europie i tylko Juve wchodzi w gre z Wloch, poniekad puszczajac oczko w strone Juve.
GianlucaDiMarzio podal przed chwila, ze Tottenham jest zainteresowany Llorente. My chcielibysmy wlaczyc w ten deal Lamele.
Lamela? sam nie wiem...
Wolalbym Eriksona . Ale pewnie nie do ruszenia. Kiedys juz jeden Dunczyk czarowal w Juve zastepujac Bonka, Laudrup.

- TURINIO
- Juventino
Każdy by wolał.Eriksen to wszechstronny i utalentowany piłkarz,świetnie grałby jako ofensywny pomocnik,bez problemu mógłby również grać na lewym skrzydle.GianlucaDiMarzio podal przed chwila, ze jest zainteresowanie Llorente Tottenhamem. My chcielibysmy wlaczyc w ten deal Lamele.
Wolalbym Eriksona . Ale pewnie nie do ruszenia.
Z innej beczki,czy ktoś potrafi wyjaśnić dlaczego na oficjalnej stronce internetowej Juve zawsze w ramach życzeń urodzinowych pojawia się zwrot-happy many returns? (nie proszę o tłumaczenie samego zwrotu-mieszkam w Uk,angielski ogarniam biegle)-pytanie skąd to się wzięło??
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2015, 00:52 przez TURINIO, łącznie zmieniany 2 razy.
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- PrzemasJuve
- Juventino
Kiedyś, inny Duńczyk czarował w Juve przychodząc zamiast Xabiego Alonso...Cabrini_idol pisze:Kiedys juz jeden Dunczyk czarowal w Juve zastepujac Bonka, Laudrup.
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie spodziewalem sie tak szybkiego przypomnienia o naszym zlotowlosym Dunczyku z przed 8 lat
urazy do konca zycia..
Eriksen to jednak nie DM a pozycja dokladnie ta sama co Laudrup przed 30 laty.
GianlucadiMarzio podaje, ze Real Sociedad, Borussia Moenchengladbach i Villarreal sa zainteresowani Isla. Cena 8-10 mln.
Ogbonna jest zainteresowany Everton

GianlucadiMarzio podaje, ze Real Sociedad, Borussia Moenchengladbach i Villarreal sa zainteresowani Isla. Cena 8-10 mln.

Bosssko. Sprzedać czym prędzej.Cabrini_idol pisze:
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Robaku
- Juventino
Proszę cie, nie dubluj postów.Cabrini_idol pisze:Nie spodziewalem sie tak szybkiego przypomnienia o naszym zlotowlosym Dunczyku z przed 8 laturazy do konca zycia..
W Kovacicia nie wierzę, druzyny z PL są w stanie zaoferować więcej, a jeśli INter chce zarobić na kolejnego gracza, to musi wyciągnać z Chorwata jak najwięcej.
- Cabrini_idol
- Juventino
Gdzie napisałeś że BM Villareal i Real Sociedad interesuje się Islą? Z tego co widzę napisałeś tylko kwotę jaką Juve chcę za Chilijczyka. Jak podajesz już jakieś info to podawaj pełne informacje.

- Robaku
- Juventino
- post z 29.06.2015 23:08:49Dalej, dostalismy ofertę 8 baniek za Isle, chcemy 10. Dzisiaj sciskajmy kciuki za Chile nie tylko z powodu Vidala Smile na pewno jakaś brameczka, asysta dobrze by zrobiły dla wartości Mauricio. Everton i Southampton zainteresowani Ogbonną.
więc ześ doprecyzował kluby, co akurat nie ma istotnego znaczneia, bo czasem i ponawiasz newsy po Mrozzim czy innych.
W ogóle co to za mania sie zrobiła na pogrubianie nazwisk.
W co drugim poście, nazwiska pogrubione, albo jakieś słowa klucze? WTF? pamiętam, że rozpoczął to jakku, ale to miało jakiś sens, a teraz co w drugim zdaniu jest jakieś słowo wytłuszczone!?
Wiecej mediów pisze o wymianie z TOttenhamem

- Pabloz9
- Juventino
Często bywam w Kanadzie. Pewnego razu zdarzyło się, że mój pobyt zbiegł się z moimi urodzinami i kilka osób życzyło mi: Many Happy Returns. Oczywiście zrobiłem wielkie oczy, na co odpowiedzieli mi, że u nich tak się mówi, ot kolejny frazeologizm. U nich, czyli w UK, ale nie wiem dokładnie z której części - może po prostu z innej części niż ta, w której mieszkasz. Podobno w USA też w niektórych rejonach tak się mówi - na pewno w Nebrasce.TURINIO pisze: Z innej beczki,czy ktoś potrafi wyjaśnić dlaczego na oficjalnej stronce internetowej Juve zawsze w ramach życzeń urodzinowych pojawia się zwrot-happy many returns? (nie proszę o tłumaczenie samego zwrotu-mieszkam w Uk,angielski ogarniam biegle)-pytanie skąd to się wzięło??
Zdumiewające jak jedna plotka z chilijskiej gazety potrafi zawładnąć sportowym światem. Dzisiaj na onecie całkiem, całkiem felieton oparty o 90% pewność arsenalskiego snu Arturo.
"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
- Kucharius1
- Juventino
Ah to była paka, człowiek drżał o wynik do samego końca, nawet z największym ogóremMate.G pisze:Poulsen haha :rotfl: kojarzy mi się z jednym.
Tak można podsumować jego przygodę z Juve, źle trafił

Ponoć razem z Monaco stoczymy bój o Danilo z Bragi. Fajny, młody zdolny piłkarz.
Juve w końcu zaczyna rozglądać się za bokami obrony. Kurzawa raczej mało prawdopodobny, ale Widmer czy Zappacosta jak najbardziej w zasięgu finansów, mimo zakusów na klasową "10".
- Cabrini_idol
- Juventino
Na sky sport it właśnie przed chwilą leciał materiał odnośnie Pogby:
Marotta mimo zainteresowania 3 klubów MC,Barcelony i CFC nie chce sprzedawać francuza i powtórzył to jeszcze raz.
Barca jakieś podloty robiła, ale do żadnych rozmów nie dojdzie przed 19 lipca kiedy wybiorą nowego prezydenta.
Juventus odrzuca wszystkie zapytania o Pogbe ( na razie) a sam zawodnik ponoć określił, że chce zostać w Juve. Chyba, że ktoś spełni oczekiwania Juve , które podobno są kosmiczne.
Marotta mimo zainteresowania 3 klubów MC,Barcelony i CFC nie chce sprzedawać francuza i powtórzył to jeszcze raz.
Barca jakieś podloty robiła, ale do żadnych rozmów nie dojdzie przed 19 lipca kiedy wybiorą nowego prezydenta.
Juventus odrzuca wszystkie zapytania o Pogbe ( na razie) a sam zawodnik ponoć określił, że chce zostać w Juve. Chyba, że ktoś spełni oczekiwania Juve , które podobno są kosmiczne.