Mercato (Lato 2015)
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ale visca el dzieci wiedzą swoje...Braida wczoraj spotkał się z Marottą w Mediolanie w restauracji aby omówić warunki transakcji Pogby...w środę Braida przyleci do Turynu aby sfinalizować transfer...ktoś próbuje rozreklamować restaurację w Mediolanie, podobnie jak tę w Turynie gdzie był Hiddink... 

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Skoro zostają Vidal i Pogba, to razem z Marchisio, Khedirą, Sturaro i Pereyrą tworzą pomoc kompletną. Jest odpowiednia liczba, jakość, a zarazem średnia wieku tej szótki to 25,5. Boję się nawet trochę, że Pirlo zostanie, a Allegri nie będzie miał jaj, żeby go posadzić na ławce i wtedy nasza pomoc będzie wyglądała tak, jak w końcówce tego sezonu: Pogba-Pirlo-Marchisio, a przed nimi Vidal.
W zasadzie brakuje nam teraz podstawowego ofensywnego pomocnika oraz wartościowych zmienników dla Lichtsteinera i Dybali, bo Caceres/Padoin i Coman wyglądają najgorzej spośród wszystkich rezerwowych:
Morata (Mandżukić) - Dybala (Coman)
X (Pereyra)
Pogba (Khedira) - Marchisio (Pirlo) - Vidal (Sturaro)
Evra (Asamoah) - Chiellini (Rugani) - Bonucci (Barzagli) - Lichtsteiner (Caceres)
Buffon (Neto)
W zasadzie brakuje nam teraz podstawowego ofensywnego pomocnika oraz wartościowych zmienników dla Lichtsteinera i Dybali, bo Caceres/Padoin i Coman wyglądają najgorzej spośród wszystkich rezerwowych:
Morata (Mandżukić) - Dybala (Coman)
X (Pereyra)
Pogba (Khedira) - Marchisio (Pirlo) - Vidal (Sturaro)
Evra (Asamoah) - Chiellini (Rugani) - Bonucci (Barzagli) - Lichtsteiner (Caceres)
Buffon (Neto)
- Haris
- Juventino
No to teraz się rozbawiłem :rotfl:
Ta rzekoma oferta Arsenalu to jest serio mega beka :rotfl: Skoro ktoś taki jak Vidal jest wyceniony na 30 melonów to jakim cudem Tottki wołają tyle za Lamele, który w tym sezonie strzelił zaledwie 5 bramek
:rotfl:
Ta rzekoma oferta Arsenalu to jest serio mega beka :rotfl: Skoro ktoś taki jak Vidal jest wyceniony na 30 melonów to jakim cudem Tottki wołają tyle za Lamele, który w tym sezonie strzelił zaledwie 5 bramek

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Kibice Arsenalu pieją bo jest już Cech a teraz czekają na Vidala, który na pewno do nich przyjdzie, tak sądzą...już tematem dyskusji jest mistrzostwo Anglii co mnie rozbawiło do łez... :rotfl:

- Haris
- Juventino
Haha mistrzostwo Anglii im się marzy, oni lepiej niech się cieszą, że w tym roku udało im się to trzecie miejsce, a nie jak zawsze 4. :rotfl:alessandro1977 pisze:Kibice Arsenalu pieją bo jest już Cech a teraz czekają na Vidala, który na pewno do nich przyjdzie, tak sądzą...już tematem dyskusji jest mistrzostwo Anglii co mnie rozbawiło do łez... :rotfl:
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- PlanetJuve
- Juventino
Dobra koleś trochę pokory.. A jak już masz takie "śmieszki" to załóż osobny temat, a nie śmieć gdzie ci się podoba.Haris pisze:Haha mistrzostwo Anglii im się marzy, oni lepiej niech się cieszą, że w tym roku udało im się to trzecie miejsce, a nie jak zawsze 4. :rotfl:alessandro1977 pisze:Kibice Arsenalu pieją bo jest już Cech a teraz czekają na Vidala, który na pewno do nich przyjdzie, tak sądzą...już tematem dyskusji jest mistrzostwo Anglii co mnie rozbawiło do łez... :rotfl:
Doniesienia Di Marzio ucieszyły mnie bardziej niż całe dzisiejsze imieniny!

Prawie nie spałem w nocy, bo drżałem o przyszłość Vidala- fakt

Podświadomość zawsze Cię dopadnie.
Marzeniem jest sprzedać Ogbonne, Llorente, Isle i jeszcze młodych i ściagnąć tego geniusza Isco.. :roll:
- Cabrini_idol
- Juventino
http://www.espnfc.com/video/espn-fc-tv/ ... being-used
http://www.espnfc.com/video/espn-fc-tv/ ... -no-chance - joke, to odpowiednie słowo
http://www.espnfc.com/video/espn-fc-tv/ ... -no-chance - joke, to odpowiednie słowo

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Generalnie zalezy mi tylko na tym, by Arturo zostal, ale te dysputy na forach Arsenalu stanowia jakze piekny, dodatkowy smaczek.
Ciekawe co fani tej ekipy mysla widzac takie filmiki. 
- Yaro417
- Juventino
Jeśli Vidal i Pogba rzeczywiscie zostaną (Pirlo odejdzie
), a do tego przyjdą Isco (
) i Jovetić (na wypożyczenie :C), to obecne okienko można będzie nazwać majstersztykiem w wykonaniu Marotty.....tylko wyczekiwać na Mediolan 28/05/2016 

- Cabrini_idol
- Juventino
http://www.football-italia.net/68474/ro ... n-yes-juve
Milan nie ma szans na Romagnoliego bo nie gra w Europie, ale jeśli Juve zgłosiłby się po niego to pewnie nie odmówiłby.
Zdaje się, że agent Włocha próbuje nam go wyłożyć na tacy. Fakt faktem świetny młody obrońca. Ale to już byłby gwałt Juve na reszcie zespołów Serie A, wszystkie najlepsze perełki włoskie pod szyldem Juve :-D
Milan nie ma szans na Romagnoliego bo nie gra w Europie, ale jeśli Juve zgłosiłby się po niego to pewnie nie odmówiłby.
Zdaje się, że agent Włocha próbuje nam go wyłożyć na tacy. Fakt faktem świetny młody obrońca. Ale to już byłby gwałt Juve na reszcie zespołów Serie A, wszystkie najlepsze perełki włoskie pod szyldem Juve :-D

- Zawidowianin
- Juventino
A Roma z uśmiechem na ustach, w podskokach odda swojego najlepszego młodego obrońcę. I to oczywiście do nas. Pewnie jeszcze szampana mu kupią na podróż do Turynu.
A potem sami się śmiejemy z mądrości wypisywanych na stronach Arsenalu w kontekście transferu Vidala.
A potem sami się śmiejemy z mądrości wypisywanych na stronach Arsenalu w kontekście transferu Vidala.
onliforpipul
- Cabrini_idol
- Juventino
eee ale Roma okreslila cene za niego na poziomoe 30 mln. Gdzie tu widzisz podobienstwo do sytuacji Vidalem , ktorego Juve nie chce sprzedawac i nie ustalalo ceny.

- Robaku
- Juventino
to tak samo my byśmy sprzedali Ruganiego za tyle. Nie ma co myślec o Romagnolim, prosta sprawa, ze to podbijanie piłeczki przez jego menago, celem wymuszenia albo dania jemu szansy w 1 skladzie Romy albo też ostateczne sprzedanie celem rozwoju.Cabrini_idol pisze:eee ale Roma okreslila cene za niego na poziomoe 30 mln. Gdzie tu widzisz podobienstwo do sytuacji Vidalem , ktorego Juve nie chce sprzedawac i nie ustalalo ceny.
DiMarzio podal, że tottenham zainteresowany Llorente, możliwe,ze będziemy chcieli iść na wymiane co do Lameli, który ma być naszą 10. Ten Lamela się już przewija jakiś czas w orbicie naszych zainteresowań, jak żaden inny zawodnik. Jakbysmy w chłopaka nieprawdopodobnie wierzyli, mimo jego ekhm.. dziwnego charakteru.
Dalej, dostalismy ofertę 8 baniek za Isle, chcemy 10. Dzisiaj sciskajmy kciuki za Chile nie tylko z powodu Vidala

Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2015, 00:10 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.