Liga Mistrzów 2011/12

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 21:34

Piękne. Dlaczego takie gwizdy są tylko w meczach Barcelony, dlaczego jest takie chamskie przepychanie tej drużyny?
A najlepsze, że w ostatnich sekundach bodaj Xavi wchodzi otwartą stopą w Ambrosiniego i nie ma nawet żółtej.

Edit.
Jednak jest coś jeszcze lepszego- Engel w studiu Nki, patrzy na powtórkę, gdzie widać, że jeśli ktoś był faulowany to Nesta przez Puyola, i twierdzi, że jednak karny poprawiny :doh:
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2012, 21:42 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 21:36

Drugi karny totalnie z du­py. Komentatorzy na ence oczywiscie nie widzieli bledu sedziego, 'oba karne prawidlowe' :angry:

Ciekawe, czy lysy i allegro w swoje pomeczowe narzekania na sedziow i tym razem wlacza jakos Juventus :lol:
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2012, 21:37 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 21:37

Drugi karny to jakaś farsa. Nic tam nie było i sędzia nie miał nawet podstaw, by gwizdnąć. Szkoda. Milan jest zespołem wyraźnie słabszym, gra gorzej niż w Mediolanie, ale zdołał wyrównać.

Obrona gości bez Silvy to sito.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ten mecz jest wydrukowany czy mi się wydaje ? :think:

Dwa karne w takim spotkaniu to paranoja. A maksymalną paranoją jest dawanie karnego za akcję z Nestą. We włoszech by to nawet pod żółtą nie podpadło !

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Rzygać sie chce. Co prawda Milanu nie lubie, ale moje emocje w związku z Barceloną są nie do opisania. Ja rozumiem kwestie finansowe, wszystko rozumiem. Ale to jest zabijanie tego sportu. Widocznie bez karnego z kapelusza sie by nie obeszło. No cóz, życie. Witajcie w CL.
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2012, 21:38 przez Dante93, łącznie zmieniany 1 raz.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Jeżeli Barcelona awansuje z powodu tych karnych, to będzie kpina. W tym meczu wkurzają mnie dwie rzeczy - komentarz na N-ce. Każdy mecz Barcelony to bukkake w kierunku Katalończyków i sędziowanie. Tak jak ktoś wspomniał - gdyby w Serie A mieli gwizdać za takie rzeczy karne, to mielibyśmy wyniki hokejowe. Oby Milan strzelił coś i Barcelona odpadła.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 21:38

stahoo pisze: Najlepsze jest to, że kibice Barcy do końca swoich dni będą widzieć w tym meczu 2 prawidłowe karne xD
Łącznie z komentatorami. Ja początkowo myślałem, że powtórzą rożny a tu patrzę i karny :shock: Szok, szkoda mi Milanu bo grają do kitu, ale liczyłem po tym golu Nocerino że to dowiozą chociaż do przerwy. Ale fakt faktem naciągane, nie widziałem jeszcze takiego karnego.

Sapere Aude!
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Pierwszego faulu nie widziałem, bo mi transmisja poszła, ale drugi, to chyba jakaś kpina. Pan realizator pokazał tylko jedną powtórkę i w dodatku nie był na niej cały faul pokazany :prochno:
Obstawiałem dziś mecz i wytypowałem Barcelonę, więc dobrze, że wygrywa, ale nie takim kosztem :whistle: Nie zdziwił bym się, gdyby za kilka lat się okazał, że parę meczów Barcelony było ustawionych :/
PS. Ibrahimoviciowi, to chyba bardziej zależy na zdobyciu samemu bramki, niż. żeby Milan awansował.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

no co wy? Przecież Barca to drużyna gentlemanów. Ci artysci futbolu mieliby faulować? Grać nieczysto? Rediculous.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 21:40

ale zobaczcie coś jeszcze - Barca która praktycznie NIGDY nie wrzuca z kornerów tyko rozgrywa na krótko nagle to robi... dalej - piłka w zasadzie leci zupełnie w inne miejsce niż jest ten trzymany przez Neste zawodnik a sędzia dyktuje karnego :D farca ;)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Pierwszy karny to prezent od Antoniniego ktory skleil pilke na 3-4 metry, a drugi... Nesta trzyma Sergio Pyuol trzyma Neste robiąc zasłone jak w koszykowce, ten pierwszy pada... Jaja jakieś.

Dobrze ze chociaz ten cienias Nocerino podobno fartownego gola strzelil (tylko co tu bylo fartowne?)

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Co do 2 karnego to śmiech nas sali zwykła przepychanka, nawet ta zagrana piłka by do niego niedoszła. Sędzia chyba od dziecka kibicuje Barcelonie bo to był wielbłąd. Ogólnie Milan słabo zwłaszcza z przodu kopali się w czoło a tu nagle bramka na 1-1, a potem to co wszyscy widzieli. Allegri zapewne po meczu w jakiś błyskotliwy sposób nawiążę do Juve :lol:

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 21:41

Najgorszy karny roku!
ic innego mi nie przychodzi na myśl. Najśmieszniejsze było to, że piłkarze Milanu czekali na powtórkę karnego, a sędzia przez dobre 20 sekund obtoczony przez piłkarz Barcy... karny! Co to za marchewka tam sędziuje?

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 21:41

bendzamin pisze:Drugi karny totalnie z du­py. Komentatorzy na ence oczywiscie nie widzieli bledu sedziego, 'oba karne prawidlowe' :angry:

Ciekawe, czy lysy i allegro w swoje pomeczowe narzekania na sedziow i tym razem wlacza jakos Juventus :lol:
bo komentatorzy enki muszą się przypodobać piknikom pożerającym chipsy reklamowane przez Messiego. mafia z UEFA musi zarobić grube miliony, a to gwarantuje tylko finał farselony z megagalaktycznymi.
idę o zakład że jeśli Milan strzeli na 2:2 to będzie trzeci karny.
Milaniści trzymajcie się i nie traćcie wiary, ktoś musi tej mafii pokazać miejsce w szeregu

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 21:42

Mam tylko nadzieję, że sędzia będzie konsekwentny, kiedy będzie podobna sytuacja dla gości i podyktuje jedenastkę dla Milanu. No, nic - otwieram drugą Perłę i idę dalej oglądać.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
ODPOWIEDZ