Liga Mistrzów 2011/12
- SKAr7
- Juventino
Piękne. Dlaczego takie gwizdy są tylko w meczach Barcelony, dlaczego jest takie chamskie przepychanie tej drużyny?
A najlepsze, że w ostatnich sekundach bodaj Xavi wchodzi otwartą stopą w Ambrosiniego i nie ma nawet żółtej.
Edit.
Jednak jest coś jeszcze lepszego- Engel w studiu Nki, patrzy na powtórkę, gdzie widać, że jeśli ktoś był faulowany to Nesta przez Puyola, i twierdzi, że jednak karny poprawiny :doh:
A najlepsze, że w ostatnich sekundach bodaj Xavi wchodzi otwartą stopą w Ambrosiniego i nie ma nawet żółtej.
Edit.
Jednak jest coś jeszcze lepszego- Engel w studiu Nki, patrzy na powtórkę, gdzie widać, że jeśli ktoś był faulowany to Nesta przez Puyola, i twierdzi, że jednak karny poprawiny :doh:
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2012, 21:42 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- bendzamin
- Redaktor
Drugi karny totalnie z dupy. Komentatorzy na ence oczywiscie nie widzieli bledu sedziego, 'oba karne prawidlowe'
Ciekawe, czy lysy i allegro w swoje pomeczowe narzekania na sedziow i tym razem wlacza jakos Juventus :lol:

Ciekawe, czy lysy i allegro w swoje pomeczowe narzekania na sedziow i tym razem wlacza jakos Juventus :lol:
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2012, 21:37 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Drugi karny to jakaś farsa. Nic tam nie było i sędzia nie miał nawet podstaw, by gwizdnąć. Szkoda. Milan jest zespołem wyraźnie słabszym, gra gorzej niż w Mediolanie, ale zdołał wyrównać.
Obrona gości bez Silvy to sito.
Obrona gości bez Silvy to sito.
- Dante93
- Juventino
Rzygać sie chce. Co prawda Milanu nie lubie, ale moje emocje w związku z Barceloną są nie do opisania. Ja rozumiem kwestie finansowe, wszystko rozumiem. Ale to jest zabijanie tego sportu. Widocznie bez karnego z kapelusza sie by nie obeszło. No cóz, życie. Witajcie w CL.
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2012, 21:38 przez Dante93, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeżeli Barcelona awansuje z powodu tych karnych, to będzie kpina. W tym meczu wkurzają mnie dwie rzeczy - komentarz na N-ce. Każdy mecz Barcelony to bukkake w kierunku Katalończyków i sędziowanie. Tak jak ktoś wspomniał - gdyby w Serie A mieli gwizdać za takie rzeczy karne, to mielibyśmy wyniki hokejowe. Oby Milan strzelił coś i Barcelona odpadła.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Amarillo
- Juventino
Łącznie z komentatorami. Ja początkowo myślałem, że powtórzą rożny a tu patrzę i karny :shock: Szok, szkoda mi Milanu bo grają do kitu, ale liczyłem po tym golu Nocerino że to dowiozą chociaż do przerwy. Ale fakt faktem naciągane, nie widziałem jeszcze takiego karnego.stahoo pisze: Najlepsze jest to, że kibice Barcy do końca swoich dni będą widzieć w tym meczu 2 prawidłowe karne xD
Sapere Aude!
- pablo1503
- Juventino
Pierwszego faulu nie widziałem, bo mi transmisja poszła, ale drugi, to chyba jakaś kpina. Pan realizator pokazał tylko jedną powtórkę i w dodatku nie był na niej cały faul pokazany
Obstawiałem dziś mecz i wytypowałem Barcelonę, więc dobrze, że wygrywa, ale nie takim kosztem
Nie zdziwił bym się, gdyby za kilka lat się okazał, że parę meczów Barcelony było ustawionych
PS. Ibrahimoviciowi, to chyba bardziej zależy na zdobyciu samemu bramki, niż. żeby Milan awansował.

Obstawiałem dziś mecz i wytypowałem Barcelonę, więc dobrze, że wygrywa, ale nie takim kosztem

PS. Ibrahimoviciowi, to chyba bardziej zależy na zdobyciu samemu bramki, niż. żeby Milan awansował.

- deszczowy
- Juventino
no co wy? Przecież Barca to drużyna gentlemanów. Ci artysci futbolu mieliby faulować? Grać nieczysto? Rediculous.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ale zobaczcie coś jeszcze - Barca która praktycznie NIGDY nie wrzuca z kornerów tyko rozgrywa na krótko nagle to robi... dalej - piłka w zasadzie leci zupełnie w inne miejsce niż jest ten trzymany przez Neste zawodnik a sędzia dyktuje karnego
farca 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Bubu1899
- Milanista
Pierwszy karny to prezent od Antoniniego ktory skleil pilke na 3-4 metry, a drugi... Nesta trzyma Sergio Pyuol trzyma Neste robiąc zasłone jak w koszykowce, ten pierwszy pada... Jaja jakieś.
Dobrze ze chociaz ten cienias Nocerino podobno fartownego gola strzelil (tylko co tu bylo fartowne?)
Dobrze ze chociaz ten cienias Nocerino podobno fartownego gola strzelil (tylko co tu bylo fartowne?)
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- Winner
- Juventino
Co do 2 karnego to śmiech nas sali zwykła przepychanka, nawet ta zagrana piłka by do niego niedoszła. Sędzia chyba od dziecka kibicuje Barcelonie bo to był wielbłąd. Ogólnie Milan słabo zwłaszcza z przodu kopali się w czoło a tu nagle bramka na 1-1, a potem to co wszyscy widzieli. Allegri zapewne po meczu w jakiś błyskotliwy sposób nawiążę do Juve :lol:
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Najgorszy karny roku!
ic innego mi nie przychodzi na myśl. Najśmieszniejsze było to, że piłkarze Milanu czekali na powtórkę karnego, a sędzia przez dobre 20 sekund obtoczony przez piłkarz Barcy... karny! Co to za marchewka tam sędziuje?
ic innego mi nie przychodzi na myśl. Najśmieszniejsze było to, że piłkarze Milanu czekali na powtórkę karnego, a sędzia przez dobre 20 sekund obtoczony przez piłkarz Barcy... karny! Co to za marchewka tam sędziuje?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Nedved1983
- Juventino
bo komentatorzy enki muszą się przypodobać piknikom pożerającym chipsy reklamowane przez Messiego. mafia z UEFA musi zarobić grube miliony, a to gwarantuje tylko finał farselony z megagalaktycznymi.bendzamin pisze:Drugi karny totalnie z dupy. Komentatorzy na ence oczywiscie nie widzieli bledu sedziego, 'oba karne prawidlowe'![]()
idę o zakład że jeśli Milan strzeli na 2:2 to będzie trzeci karny.
Milaniści trzymajcie się i nie traćcie wiary, ktoś musi tej mafii pokazać miejsce w szeregu
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mam tylko nadzieję, że sędzia będzie konsekwentny, kiedy będzie podobna sytuacja dla gości i podyktuje jedenastkę dla Milanu. No, nic - otwieram drugą Perłę i idę dalej oglądać.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.