Mercato (Lato 2016)
- Zizou_1989
- Juventino
jak wypadnie Barza czy Kielon to Rugani sam nie ogarnie z Leo tematu. pomimo mojej sympati do niego jeszcze musi sie duuuzo uczyc a Benatia daje odpowiedni poziom przy ktorym Rugani tez bedzie dobrze grac.lukbin pisze:Do rotacji częściej powinniśmy wykorzystać Ruganiego. Jako 5 może byćNie narzekam ale też nie wpadam w hurraoptymizm, że kupujemy mega obroncę
- Robaku
- Juventino
Calciomercato podaje, że Isla jest bardzo blisko Fiory, a Leali ma iść do Olympiakosu.
Co do Isli to wolałbym już robić deal z Lotito, bo della Valle w ogole z nami nie chca gadać, ale cóż tutaj nie to ma większego znaczenia.
Co do Lealiego, przynajmniej będzie miał szanse na LM.
Co do Isli to wolałbym już robić deal z Lotito, bo della Valle w ogole z nami nie chca gadać, ale cóż tutaj nie to ma większego znaczenia.
Co do Lealiego, przynajmniej będzie miał szanse na LM.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No właśnie, miałem to wrzucić bo ten news jest z VS. Dziwi mnie to, że Juve oddaje Islę do FIorentiny i w ogóle tego nie pojmuję. Te dziady rzucają nam wiecznie kłody pod nogi, nie chcą nawet podejmować rozmów a my im ot tak sobie oddajemy Islę. Aby była jasność - dla nas to ogór, im na nim zależało i cel osiągnęli. Też wolałbym aby poszedł już do Lazio...
To samo źródło z VS podaje, że Milan nie rezygnuje z walki o Benatię ale wszystko wskazuje, że trafi jednak do nas. W temacie Pjacy ta sama śpiewka, zarówno Milan jak i my musimy przekonać D. Zagrzeb bo z samym zawodnikiem nie będzie problemów, zawodnik otwarty jest na te dwa kluby.
To samo źródło z VS podaje, że Milan nie rezygnuje z walki o Benatię ale wszystko wskazuje, że trafi jednak do nas. W temacie Pjacy ta sama śpiewka, zarówno Milan jak i my musimy przekonać D. Zagrzeb bo z samym zawodnikiem nie będzie problemów, zawodnik otwarty jest na te dwa kluby.

- lukbin
- Juventino
jak wypadnie Barza czy Kielon to Rugani sam nie ogarnie z Leo tematu. pomimo mojej sympati do niego jeszcze musi sie duuuzo uczyc a Benatia daje odpowiedni poziom przy ktorym Rugani tez bedzie dobrze grac.[/quote]
Wiadomo do grania 3 to dwóch obrońców nie wystarczy. Zawsze można wtedy przejść na 4-4-2 lub 4-3-1-2. Oczywiście lepiej mieć 5 dobrych środkowych obrońców. Kwestia tego piątego
Wiadomo do grania 3 to dwóch obrońców nie wystarczy. Zawsze można wtedy przejść na 4-4-2 lub 4-3-1-2. Oczywiście lepiej mieć 5 dobrych środkowych obrońców. Kwestia tego piątego

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Z Lotito to jest taka gadka jak ze ścianą. Rzuca takie ceny, że równie dobrze można sobie darować "rozmowy".
Mnie tam wszystko jedno, Viola ma mało kasy, więc każde jej uszczuplenie na zawodnika bez przyszłości ( czyt. droga sprzedaż jak odpali ) jest przydatne. A przy okazji ten pieniądz idzie na wzmocnienia ich wroga. To ich kibice powinni się wstydzić, że klub idzie po jałmużnę do Juventusu.
Mnie tam wszystko jedno, Viola ma mało kasy, więc każde jej uszczuplenie na zawodnika bez przyszłości ( czyt. droga sprzedaż jak odpali ) jest przydatne. A przy okazji ten pieniądz idzie na wzmocnienia ich wroga. To ich kibice powinni się wstydzić, że klub idzie po jałmużnę do Juventusu.
- Vincitore
- Juventino
No właśnie jeżeli mamy ich jakoś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> co do nas, to właśnie bezproblemowo wciskając ich kiepów pokroju Isli. Jeżeli ode mnie by to zależało, to zapakowałbym w pudełko z kokardką De Ceglie zupełnie za free. Oczywiście wszystko w naszym interesie, bo w tyłku mam czy Viola będzie z nami chciała dobijać targu, niemniej jeżeli chcielibyśmy kiedyś takiego dajmy na to Bernardeschiego, to na starcie skreśleni nie będziemy.alessandro1977 pisze:No właśnie, miałem to wrzucić bo ten news jest z VS. Dziwi mnie to, że Juve oddaje Islę do FIorentiny i w ogóle tego nie pojmuję. Te dziady rzucają nam wiecznie kłody pod nogi, nie chcą nawet podejmować rozmów a my im ot tak sobie oddajemy Islę. Aby była jasność - dla nas to ogór, im na nim zależało i cel osiągnęli. Też wolałbym aby poszedł już do Lazio...
Leali niestety rozmienił się na drobne, nie będzie już z niego nic.
- Robaku
- Juventino
Czy się rozmienił na drobne nie wiem. Wydaje mi się, że lepszy Olympiacos niż Crotone czy Frosinone. Jednak nawet jak nie LM to Liga Europy i walka o Mistrza lepsza niż walka o utrzymanie.
Neto podobno podobnie jak Mandzur dostał ofertę z Turcji - Besiktas. Pewnie przez to co się dzieje, nie dojdzie do skutku to, ale ciekawi mnie czy bedziemy odrzucac każda ofertę za Mandzura czy tylko te gorsze.
Mediaset Preminum ( czyli ci co podali jako pierwszy news z Pjaniciem) zastanawiają się, czy nie poświecimy Ruganiem celem pozyskania DeSciglio, tj. wymianka z dopłatami.
Czy ktoś przegląda insta Ruganiego, przyznam, że chłopak wrzuca tam przeciwne zdjęcia.
AA i jeszcze jedno pośrednio dot. Juve - Witsel podobno bliziutko Evertonu. Oficjalne ogłoszenie transferu to kwestia godzin.
Wracając do Isli, jeśli tym ruchem mamy sobie zrobić dobre stosunki z Fiorą ws. Sousa i Bernardeschiego, to ok poświęcmy Mauricio on i tak nam niepotrzebny, a ja uważam, że Sousa albo Deschamps to będą przyszli trenerzy Juve. Daję Maxiowi jeszcze max 2 lata, jeśli dostanie propozycje np. po MS 2018 objęcie Włoch to pewnie się podejmie.
Czyli zostaje tylko Kante, Gomes, Masche, Matic - uffff
James Horncastle z ESPN podał, że naciskamy ws. pozostania Cuadrado.
EDIT:
Marat, nie widziałem posta Jakku i teraz jestem skonfundowany...bo jak nie mediaset to kto?
Neto podobno podobnie jak Mandzur dostał ofertę z Turcji - Besiktas. Pewnie przez to co się dzieje, nie dojdzie do skutku to, ale ciekawi mnie czy bedziemy odrzucac każda ofertę za Mandzura czy tylko te gorsze.
Mediaset Preminum ( czyli ci co podali jako pierwszy news z Pjaniciem) zastanawiają się, czy nie poświecimy Ruganiem celem pozyskania DeSciglio, tj. wymianka z dopłatami.
Czy ktoś przegląda insta Ruganiego, przyznam, że chłopak wrzuca tam przeciwne zdjęcia.
AA i jeszcze jedno pośrednio dot. Juve - Witsel podobno bliziutko Evertonu. Oficjalne ogłoszenie transferu to kwestia godzin.
Wracając do Isli, jeśli tym ruchem mamy sobie zrobić dobre stosunki z Fiorą ws. Sousa i Bernardeschiego, to ok poświęcmy Mauricio on i tak nam niepotrzebny, a ja uważam, że Sousa albo Deschamps to będą przyszli trenerzy Juve. Daję Maxiowi jeszcze max 2 lata, jeśli dostanie propozycje np. po MS 2018 objęcie Włoch to pewnie się podejmie.
Czyli zostaje tylko Kante, Gomes, Masche, Matic - uffff

James Horncastle z ESPN podał, że naciskamy ws. pozostania Cuadrado.
EDIT:
Marat, nie widziałem posta Jakku i teraz jestem skonfundowany...bo jak nie mediaset to kto?
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2016, 23:39 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- CzeczenCZN
- Juventino
Czy wiadomo komuś, jak się sprawy maja z naszymi wychowankami, którzy mogliby wzmocnić Naszą Drużynę? Czy są jakieś zainteresowania kimś i kim konkretnie? Co się dzieje w tym temacie?
Czy po prostu ten temat zostawiamy na drugą połowę mercato - bo co jak co, ale wychowankowie to będą uzupełnienia.
Czy po prostu ten temat zostawiamy na drugą połowę mercato - bo co jak co, ale wychowankowie to będą uzupełnienia.
- sebatiaen
- Juventino
Czytałem na calciomercato o Cuadrado.
Fajnie że nasi się w tej sprawie tak starają, przecież przyszedł Alves a Marotta jeszcze chce JUana, super.
Ale pomimo tego wciąż jeszcze bardzo liczę na Pjace.
On dałby radę w przodzie za Morate, uniwersalny grajek.
Fajnie że nasi się w tej sprawie tak starają, przecież przyszedł Alves a Marotta jeszcze chce JUana, super.
Ale pomimo tego wciąż jeszcze bardzo liczę na Pjace.
On dałby radę w przodzie za Morate, uniwersalny grajek.
- Hypeman
- Juventino
Oby z tym Ruganim to nie była zasługa tej szpachlowanej lali z Mediasetu do której się ślinił. Wolałbym nie mieć Ikera 2.0 w zespole.
jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
- Robaku
- Juventino
Ależ Media ruszyly z tematem Juana.
Podobno sam Cuadrado chce zostać, teraz trawją negocjacje miedzy nami a CHelsea, i podobno jeszcze pytamy o Maticia. Nie wierze, że Conte odpusci za frytki Juana, może jednak wkrecimy w to Lichego.
Poza tym podobno powiększamy przewage w walce o Pjace. Tutaj w tyle Milan i BVB.
Podobno sam Cuadrado chce zostać, teraz trawją negocjacje miedzy nami a CHelsea, i podobno jeszcze pytamy o Maticia. Nie wierze, że Conte odpusci za frytki Juana, może jednak wkrecimy w to Lichego.
Poza tym podobno powiększamy przewage w walce o Pjace. Tutaj w tyle Milan i BVB.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Wiecie co, podziwiam Was za to, że wierzycie w to, że wciśnięcie im Isli poprawi stosunki pomiędzy klubami ale szanuję Wasze zdanie. Ja uważam, że nic tutaj nie pomoże ale być może i podchodzę do tego zbyt pesymistycznie, biorąc pod uwagę złośliwości jakie nam odwalali ( choć Juve tez aniołkiem nie było ). Z tym Cuadrado to super byłoby aby pozostał ale wiecie, że oni chcą Bonucza ? 
Od rana kwestia Bonucza i Conte wałkowana była na VS z podobna intensywnością co rewelacje na temat Cuadrado.

Od rana kwestia Bonucza i Conte wałkowana była na VS z podobna intensywnością co rewelacje na temat Cuadrado.

- sebatiaen
- Juventino
wiecie co jest najlepsze panie Alessandro? że jeżeli miałbym wskazać najważniejszego zawodnika Juve to nie patrzyłbym na Dybale czy Pogbe a właśnie Bonucciego.
To jest serce tego zespołu, nie wyobrazam sobie tego by Marotta myslal inaczej.
To jest serce tego zespołu, nie wyobrazam sobie tego by Marotta myslal inaczej.