Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- nba13-93
- Juventino
napisz na pw to podam szczegółyKędzior pisze:Czyli zwykły Spam. A może coś więcej o tym programie ?nba13-93 pisze:mam pewien program który wysyła maile do wszystkich klubów z 1 i 2 ligi na całym świecie i federacji

- darek
- Juventino
Nie, bo ich na znaczki nie stać.nba13-93 pisze:Czy komuś odpisał AC Milan
Jak już coś to "Bolton Wanderers".nba13-93 pisze:lub Bolton Wanders?
Ale śmieszne. Spadłem znów z krzesła.nba13-93 pisze:dwa od butów,jeden w gębie
na pewno korzysta z wzorów :rotfl:
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2008, 16:35 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robert 10
- Juventino
Co do Milanu ... W mojej "karierze" kolekcjonerskiej dostałem w sumie 63 przesyłki, jednak moją "najlepszą" dostałem właśnie od Milanu.
Przesłali mi m.in. 3 miesięczniki Forza Milan, 1 duży plakat ze zdjęciem drużyny, 1 plakat ze zdjęciem Inzaghiego, 2 foldery o zapowiedziach przedmeczowych ( jeden z Lecce, jeden z Bayernu ) i 4 karty z zawodnikami.
Paczka była na pewno warta wysłania tego listu
Przesłali mi m.in. 3 miesięczniki Forza Milan, 1 duży plakat ze zdjęciem drużyny, 1 plakat ze zdjęciem Inzaghiego, 2 foldery o zapowiedziach przedmeczowych ( jeden z Lecce, jeden z Bayernu ) i 4 karty z zawodnikami.
Paczka była na pewno warta wysłania tego listu

- Bianconeri23
- Juventino
Mógłby mi ktoś powiedzieć jaki jest mail do Juve ??
Dużo szukałem i nic
Dużo szukałem i nic
- Alex17tbg
- Juventino
kurde tak czytam wasze posty i też chciałbym dostawać takie skromne, symboliczne pamiątki, jest się potem czym pochwalić. Wy piszecie do tych federacji czy jak? No i w jakim języku, skąd adres itd? Może ktoś by mi mógł w tym pomóc. Z góry dzięki.
- artoni
- Juventino
www.uefa.com tu masz wiele adresów.
Nigdy nie napisałem listu do federacji krajowej, czasem jak mam wenę piszę do klubów.
Zazwyczaj piszę list w języku w jakim dany klub występuje. No chyba, że wysyłem do Grecji...wtedy muszę się zdać na angielski.
Nigdy nie napisałem listu do federacji krajowej, czasem jak mam wenę piszę do klubów.
Zazwyczaj piszę list w języku w jakim dany klub występuje. No chyba, że wysyłem do Grecji...wtedy muszę się zdać na angielski.
- $urfer
- Juventino
Ja pierdziele to ile jezyków znasz?artoni pisze:www.uefa.com tu masz wiele adresów.
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem

- Palladino
- Juventino
Dawno już tu nie pisałem :] od tego czasu dostałem kilka ciekawych odpisów m. in. Babel, Terry, Ballack i kilka innych, chętni do zobaczenia tych autografów i całej reszty moich zachęcam do odwiedzenia mojej galerii www.ziuteksgallery.fotopic.net
- Bianconeri23
- Juventino
No da mi ktoś adres Email do Juve??

- Bianconeri23
- Juventino
Ale mail by się przydał od dziś (no może od jutra) zaczynam pisać do wszystkich o te pamiątki