Liga Mistrzów 2011/12
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
mam takie same przeczucie żeby nie powiedzieć pewność, szczególnie jeśli po 30 minutach wynik nie będzie korzystny dla gospodarzy... wtedy pewnie filmik "jak wygrywa barcelona?" krążący niedawno w sieci zyska kilka dodatkowych akcji...dimebag11 pisze: czuję, że sędziowanie dziś będzie kiepskie i jednostronne.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- stahoo
- Juventino
Dlaczego?Ouh_yeah pisze:Mascherano to Wasz guru defensywy?Ja pierniczę.
Cóż, to oczywiście możliwe, należy jednak pamiętać, że to na razie Milan dostał gratis od sędziego w postaci nie zauważenia "wycięcia" Sancheza.Maly pisze:mam takie same przeczuciedimebag11 pisze: czuję, że sędziowanie dziś będzie kiepskie i jednostronne.
Podobno Messi dzisiaj zagra.
- Szilgu
- Juventino
Chyba chodzi mu o to, że to dziwna sytuacja. Najlepszym obrońcą obecnie najsilniejszej drużyny na świecie (KMŚstahoo pisze:Dlaczego?Ouh_yeah pisze:Mascherano to Wasz guru defensywy?Ja pierniczę.
Podobno Messi dzisiaj zagra.

- stahoo
- Juventino
No tak, co do Masche to prawda, ale oglądając Barcę, na prawdę podoba mi się jego gra z tyłu. Nie jest to piłkarz, który gra tam z konieczności. Tzn inaczej - gra z konieczności, ale robi to perfekcyjnie.
A Pique zawsze uważałem za słabego/średniego obrońcę, miał jeden dobry sezon, resztę nadrabia "rozgrywaniem piłki", byciem wychowankiem i tyraniem Realu...
@up

A Pique zawsze uważałem za słabego/średniego obrońcę, miał jeden dobry sezon, resztę nadrabia "rozgrywaniem piłki", byciem wychowankiem i tyraniem Realu...
@up

- Dtmiu
- Katalończyk
Ja bym nie powiedział że to źle świadczy o naszej obronie bo myslę że mało który obrońca mógłby teraz konkurować z Masche który jest po prostu perfekcyjny do bólu. Praktycznie bezbłędny, niesamowicie waleczny, fenomenalne wślizgi i nawet powoli zaczyna ogarniać wyprowadzanie piłki. Są lepsi ale to naprawdę aktualnie obrońca światowej klasy. A to że Puyol gra nieźle a Pique poza dwoma ostatnimi meczami słabo to inna sprawa 
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
No i pozamiatane. Dziękujemy za głupotę obrońcy Milanu. Teraz szanse na awans mniejsze niż 10%.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Dobry Mudżyn
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, jeden przypadkowy gol, i Barca jest w przyslowiowej dupie.dimebag11 pisze:No i pozamiatane. Dziękujemy za głupotę obrońcy Milanu. Teraz szanse na awans mniejsze niż 10%.
1:1 czy 2:2 daje awans Milanistom, zapomnacie o tym? :roll:
BESTER MANN, BESTEEER !

- RuTeK
- Juventino
I wpadł i to nie przypadkowy :roll: Liczę na Milan im dłużej w grze (LM) tym mamy większą szansę na Mistrzostwo
Edit: Ale niestety z sędziami się nie wygra...
Edit: Ale niestety z sędziami się nie wygra...
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Nedved1983
- Juventino
sędziowie znów przepychają barcelońskie panienki. gdyby w serie a coś takiego gwizdano to był by karny za karnym. tradycyjnie lekko wiatr dmuchnie a panienki już leżą i się skręcają z bólu. Milan niestety ma cygana, z nim jeszcze nikt nic nie wygrał w europejskich pucharach.
PS dzisiejszy mecz pokazuje że dla Nesty nie ma u nas miejsca
PS dzisiejszy mecz pokazuje że dla Nesty nie ma u nas miejsca