Forumowicz od A do Z - vol.2
- pan Zambrotta
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
Może "Faszaj!"? Ja bym tak napisał. Ty pewnie też. Świat po "Dosko" już nigdy nie będzie taki sam.pan Zambrotta pisze:głos na madmo, ciekawe co napisze pod literą "F"
- Ein
- Juventino
madmo - tylko on się liczy w tej ankiecie.
Niezwykle fascynująca i bardzo interesująca osoba.
Niezwykle fascynująca i bardzo interesująca osoba.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Juve Master
- Juventino
No panie madmo masz Pan mój głos. Zdziwiony :> ?
Mimo odmiennych poglądów, zdecydowanie jedna z bardziej inteligentnych postaci tego forum.
Mimo odmiennych poglądów, zdecydowanie jedna z bardziej inteligentnych postaci tego forum.
- Vimes
- Juventino
Spójrz na to inaczej, im więcej ankiet z moim udziałem, tym większe ryzyko, że zostanę w końcu wybranyAzrael pisze:Sprytne ultimatum: albo głosujecie na mnie teraz, albo nie chcę się już z Wami bawić!madmo pisze:Dobra, to ja się zgłaszam, ale mam jedną prośbę, niezależnie od zajętego miejsca nie chcę przechodzić do kolejnych ankiet, może tak być?![]()

Azrael pisze:Masz mój głos. Tylko błagam o jak najmniejszą liczbę odnośników, choć wiem, że będzie ciężko...
Panowie, aż tak ze mną źleŁukasz pisze:-10-, masz znowu mój głos, choć pewnie na niewiele się to zda w walce z naszym konserwatywnym królem linków.

Pochwal się tym swoim haremem, to w przypadku wygranej zamieszczę, co tylko zechcesz pod "F"pan Zambrotta pisze:głos na madmo, ciekawe co napisze pod literą "F"
Też bym na Ciebie zagłosował w poprzednich ankietach, gdyby nie było w nich pewnej innej kandydatury:Juve Master pisze:No panie madmo masz Pan mój głos. Zdziwiony :> ?
Mój głos na Eina po raz kolejny.Wojt pisze:I still like Ein xP
EDIT
Jeżeli Pan Zambrotta zechce kontynuować swoją karierę spin doktora, to nie ma nic pewnego, w końcu harem to mocny argumentAzrael pisze:Ja widzę, że pragniesz owo ">ryzyko<, że zostaniesz w końcu wybrany", tym podobnymi stwierdzeniami, rozszerzyć do granic możliwości. Ależ z Ciebie kokiet... :shock:

Ostatnio zmieniony 28 listopada 2009, 00:28 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Azrael
- Juventino
Ja widzę, że pragniesz owo ">ryzyko<, że zostaniesz w końcu wybrany", tym podobnymi stwierdzeniami, rozszerzyć do granic możliwości. Ależ z Ciebie kokiet... :shock:madmo pisze:Spójrz na to inaczej, im więcej ankiet z moim udziałem, tym większe ryzyko, że zostanę w końcu wybranyAzrael pisze:Sprytne ultimatum: albo głosujecie na mnie teraz, albo nie chcę się już z Wami bawić!madmo pisze:Dobra, to ja się zgłaszam, ale mam jedną prośbę, niezależnie od zajętego miejsca nie chcę przechodzić do kolejnych ankiet, może tak być?![]()
.
Pozdrawiam!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Dobra zrobimy w pierwszym poscie czarna liste osob, ktore nie wywiazaly sie ze swoich zobowiazan. Jak na razie z tego co pamietam:
Mrówa
leniup
Kermit
LordJuve
Juve Master (ale ten ma jeszcze czas)
Hańba Ci Morris!
Kogos pominalem?
Mrówa
leniup
Kermit
LordJuve
Juve Master (ale ten ma jeszcze czas)
Hańba Ci Morris!
Kogos pominalem?
- pan Zambrotta
- Juventino
a żeby jeszcze bardziej zawstydzić Mrówę, wklejam jego wypowiedź z pierwszych stron tematu, tuz po 'reaktywacji' zabawy.
być może Mrówa dalej czeka, aż Siewier poprosi.Mrówa pisze:Z tego co pamiętam bylem jedną z osób na czarej liscie Diego, która nie zamieściła swojego alfabetu. Niestety w tamtym czasie wyjechałem na 9 miesięczne szkolenie z zakresu czołgania się po rozdrożach, skakanie przez płot po wódkę i stania na baczność przed bandą <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>Ale w razie czego już mnie tam nie ma i jeśli tylko Siewier mnie poprosi to zapodam mój alfabet
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mój głos tak jak poprzednio na Ein-a. Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że zdeklasuje Nas w tej ankiecie madmo.
Ja ze swojej strony chciałem napisać, że dziękuję wszystkim, którzy oddawali na mnie głosy i rezygnuje z udziału w następnej. Informuje o tym wcześniej żeby znalazł się nie jeden, a dwóch śmiałków, którzy nie pozwolą umrzeć fajnej zabawie.
Ja ze swojej strony chciałem napisać, że dziękuję wszystkim, którzy oddawali na mnie głosy i rezygnuje z udziału w następnej. Informuje o tym wcześniej żeby znalazł się nie jeden, a dwóch śmiałków, którzy nie pozwolą umrzeć fajnej zabawie.
Z Juventusem od 1997 roku.
- Juve Master
- Juventino
Przyznam się szczerze, że pogubiłem się do kiedy mam czas na swój alfabet, ale jutro, a najpóźniej w sobotę się on ukaże. Tak gwoli ścisłości.