Liga Mistrzów 2012/13
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Już 2:0
Ależ Milan ciśnie
Ależ Milan ciśnie

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wszyscy pamiętają...meda11 pisze:Typ wchodzi wślizgiem gdzie jego jedyną "narażoną" nogą jest prawa, a gdy kosi przeciwnika i wie, że sędzia może wlepić mu kartkę to łapie się za niewłaściwą nogę i wyje jak obdzierany ze skóry. Jeśli jest zawodnik, którego mógłbym nazwać znienawidzonym to byłby właśnie Sergio.Siewier pisze:Busquets mistrz

- annihilator1988
- Juventino
Brawo Milan, mam nadzieje, że nie dadzą się pokonać w Hiszpani i awansują do kolejnej fazy rozgrywek.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Dzisiaj cieszyłem się bardziej niż po meczu Juve z Celtami 
Brawo Milan ! Gratulacje kibicom Milanu !

- Kubba
- Juventino
Pięknie! Ależ będzie płacz, już Szpaku z tym drugim typem prawie płakali wchodząc w tyłek Barcy. Masakra, nie dało się tego słuchać.
Milan grając tak w rewanżu ma duże szansę na remis bądź minimalną porażkę. Wiadomka, będzie to cięższy mecz, ale tak ogarnięty taktycznie Milan jak dziś jest to w stanie uczynić.
Brawo
Milan grając tak w rewanżu ma duże szansę na remis bądź minimalną porażkę. Wiadomka, będzie to cięższy mecz, ale tak ogarnięty taktycznie Milan jak dziś jest to w stanie uczynić.
Brawo

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Przed meczem szanse Barcy na awans określiłbym na 95%. Teraz jest 50 na 50, bo Milan powinien coś ustrzelić na wyjeździe...
Brawo Milaniści! Bardzo mnie ten mecz ucieszył...
Brawo Milaniści! Bardzo mnie ten mecz ucieszył...
- Nedved1983
- Juventino
piękny wynik i wizytówka serie a w kryzysie
i lekcja pokory dla kibiców Barcy, chociaż ich pokory nic nie nauczy.
1/4 LM bez Barcy i Realu?

1/4 LM bez Barcy i Realu?

- francois
- Juventino
Już nie mogę doczekać się tych płaczów Barcelony. Bo sędzia...
Nikt nie będzie już tam pamiętał, ile razy to ich sędziowie przepchali do przodu.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- pablo1503
- Juventino
Czyżby ćwierćfinał z dwoma włoskimi drużynami i bez Barcelony?(Z całym szacunkiem, Dtmiu) Oby! Chociaż tutaj nie można być niczego pewien, bo jak na razie Milan klasowym zespołem nie jest, a na pewno wszyscy pamiętają rewanż z Kanonierami sprzed roku. Niewiele brakło, a czterobramkowa przewaga poszłaby się walić.

- Swider10
- Juventino
Może jednak włoska piłka wstaje z kolan!:) BRAWO MILAN BRAWO !!
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- mateo369
- Juventino
będę wdzięczny za jakiegokolwiek linka do tej sytuacji, bo jakoś ją przeoczyłem.meda11 pisze:Typ wchodzi wślizgiem gdzie jego jedyną "narażoną" nogą jest prawa, a gdy kosi przeciwnika i wie, że sędzia może wlepić mu kartkę to łapie się za niewłaściwą nogę i wyje jak obdzierany ze skóry. Jeśli jest zawodnik, którego mógłbym nazwać znienawidzonym to byłby właśnie Sergio.
Szpaku stwierdził, że pierwsza bramka nie powinna być uznana, bo była ręka. Jeśli w przypadku Granqvista wg Colliny zagranie ręką nie powinno być odgwizdane, to o jakiejkolwiek kontrowersji przy zagraniu Zapaty nie ma mowy.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Qrczak
- Juventino
No też sie cieszyłerm jak głupiSila Spokoju pisze:Dzisiaj cieszyłem się bardziej niż po meczu Juve z Celtami

pablo1503 pisze:Czyżby ćwierćfinał z dwoma włoskimi drużynami i bez Barcelony?(Z całym szacunkiem, Dtmiu) Oby! Chociaż tutaj nie można być niczego pewien, bo jak na razie Milan klasowym zespołem nie jest, a na pewno wszyscy pamiętają rewanż z Kanonierami sprzed roku. Niewiele brakło, a czterobramkowa przewaga poszłaby się walić.
Oby nie ! Oby Milan przeszedł dalej, ale grali z kimś innym, bo to źle dla serie a. To by oznaczało, że jedna odpada a tego bysmy nie chcieli

- bajbek17
- Juventino
We Włoszech tego karnego by nie uznali :C Zapata nie miał czasu na reakcje itp. Ciesze się, że choć raz ktoś przekręcił Barce a nie ona kogoś. Dawno nie widziałem tak bezradnej i nudnej Barcelony i to cieszy.