Wszystko o Milanie
- Pan Mietek
- Juventino

Gratuluję rossonerim bo pokazali dzisiaj silną wolę i prawdziwą mentalność mistrzów ale proszę, ogarnijcie się. Wystarczy wam jedna kolejka, żeby znowu zacząć panikować. Popadacie od euforii do rozpaczy w jednej chwili (rzecz jasna, nie tyczy się do wszystkich). Milan najpierw dał wbić 3 bramki słabemu Lecce także nie wiem czy są tacy super.
Tak czy inaczej, dla mnie są faworytami do scudetto ale nie doszedłem do tego wniosku dzisiaj.
Tak czy inaczej, dla mnie są faworytami do scudetto ale nie doszedłem do tego wniosku dzisiaj.
- pumex
- Juventino

Wolę, prawdziwą mentalność mistrzów i umiejętności, które posiadają. U nas wola może i jest (wyłączając Vucinica), ale często przeszkodą jest klasa co poniektórych piłkarzy.Mietson pisze:Gratuluję rossonerim bo pokazali dzisiaj silną wolę i prawdziwą mentalność mistrzów

- kosciu88
- Juventino

Brawo dla Milanu za to co pokazal w 2 polowie a co do naszego zespolu to przerabialismy to juz w wielu meczach w tamtym sezonie. Po strzeleniu bramki cofamy sie i oddajemy inicjatywe rywalom.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- ewerthon
- Juventino

Weźcie nie zwracajcie uwagi na tego trolla, już kiedyś mu zwróciłem uwagę, ale widać, że nic do niego nie dociera.
Gratulacje dla Milanu, chciałbym widzieć taką wolę walki połączoną z rozumem u naszych zawodników.
Gratulacje dla Milanu, chciałbym widzieć taką wolę walki połączoną z rozumem u naszych zawodników.
- francois
- Juventino

Wspaniała pogoń Milanu
Scudetto zwykle wygrywa ten, kto nie traci punktów ze średniakami, więc Milan jest na dobrej drodze do obrony tytułu.
Scudetto zwykle wygrywa ten, kto nie traci punktów ze średniakami, więc Milan jest na dobrej drodze do obrony tytułu.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- mateo369
- Juventino

Szacunek dla Milanu. My obojętnie z kim byśmy nie grali, przegrywając 3-0 (i to na wyjeździe!) moglibyśmy liczyć co najwyżej na honorowe trafienie.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Juras_Senat
- Qualità Juventino

Szczerze mówiąc, pierwsze słyszę. Baaa.. Obiło mi się o uszy, że Boateng jest jednym z odpowiedzialnych za dobrą atmosferę w szatni. Nie kopie kolegów po głowach, jak to ma Ibra w zwyczaju, ale ma opinie zgrywusa. Jego "moonwalk" na fecie z okazji mistrzostwa zdawał się to potwierdzać. Jak teraz to wygląda, nie wiem.De Rossi pisze:Co z tego, skoro - rzekomo - może zniszczyć świetną atmosferę w szatniJuras_Senat pisze:Świetny piłkarz, a grosze kosztował.
- zahor
- Juventino

Wczorajszy mecz pokazał, że jednak nie do końca się myliłem pisząc, że Chiellini ustępuje Thiago Silvie. Czy teraz mogę już napisać że Boateng daje swojej drużynie więcej, niż póki co Vidal, czy też znowu ktoś wyskoczy z tekstem "ale w bezpośrednim starciu kupę zagrał"?
Tabela powoli będzie wracać do "normalnej" postaci. Inter dzisiaj kopiąc się po nogach z Chievo wymęczył w swoim stylu wygraną 1:0.
Tabela powoli będzie wracać do "normalnej" postaci. Inter dzisiaj kopiąc się po nogach z Chievo wymęczył w swoim stylu wygraną 1:0.
- Vincitore
- Juventino

No, ale panowie o czym my w ogóle mówimy, jeżeli Juventus pierwszy straci bramkę to na 90% meczu nie wygra, może najwyżej zremisować, przy straconych 3 to jakiś kosmos. Milan pokazał klasę, a Boateng to prawdziwy mistrz. Widzieliście tę furię z jaką wszedł na boisko?
- Wojtek
- Juventino

Tu w pełni się zgadzam! Chciałbym chociaż raz w tym sezonie żeby Juve zagrało taki mecz, z taką determinacją do końca. A my nawet jednej bramki straty mamy ciężko odrobić a co dopiero trzy.mateo369 pisze:Szacunek dla Milanu. My obojętnie z kim byśmy nie grali, przegrywając 3-0 (i to na wyjeździe!) moglibyśmy liczyć co najwyżej na honorowe trafienie.
Wielkie brawa dla Milanu i Boatenga
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

3 bramki od Lecce do przerwy... no nie wiem czy to akurat daje dobre świadectwo Silviezahor pisze:Wczorajszy mecz pokazał, że jednak nie do końca się myliłem pisząc, że Chiellini ustępuje Thiago Silvie.
- Sebio011ACM
- Juventino

Thiago Silva nie miał żadnego udziału w golach bo wgl go na boisku nie było 
- De Rossi
- Juventino

To była ironia. Cassano też buduje dobrą atmosferę w szatni, ale jak tylko pojawiały się jakieś plotki łączące go z Juventusem, to od razu pojawiało się pierniczenie jak to on może zniszczyć drużynę od środka. Gdy Boateng przechodził do Milanu była taka sama gadka - już nie wspominając, że ten Milan NIE MIAŁ PRAWA wypalić, bo kto okiełzna Cassano, Ibrę, Robihno, Boatenga w jednej drużynie. Cóż, lepiej kupować miernoty typu Pepe i cieszyć się, że jest obecnie najlepszym skrzydłowym, bo chociaż biega i powalczy w defensywie.Juras_Senat pisze:Szczerze mówiąc, pierwsze słyszę. Baaa.. Obiło mi się o uszy, że Boateng jest jednym z odpowiedzialnych za dobrą atmosferę w szatni. Nie kopie kolegów po głowach, jak to ma Ibra w zwyczaju, ale ma opinie zgrywusa. Jego "moonwalk" na fecie z okazji mistrzostwa zdawał się to potwierdzać. Jak teraz to wygląda, nie wiem.
- @D@$
- Juventino

Ześ się przyczepił tego Pepe, a to jedyny skrzydłowy który trzyma u nas poziom. Krasic niestety trzyma się kurczowo tego jednego zwodu, Esti to było wczoraj nieporozumienie, Elia ostatnio ledwo się na ławkę mieści, ale jasne, to Simone jest powodem całego zła w Juve.De Rossi pisze:Cóż, lepiej kupować miernoty typu Pepe i cieszyć się, że jest obecnie najlepszym skrzydłowym, bo chociaż biega i powalczy w defensywie.
Kurcze już się chciałem ponabijać z Milanu a tu 4:3 z 0:3
Wiesz, że Milan grał słabo w Turynie i nie zasłużył na punkt nawet, to nie wina Juventusu i nikt za to ie będzie przepraszał. Ciekawe że teraz wyjeżdzasz z Palermo, oni to dopiero olali drugą połowę tydzień temu, w zasadzie oddali bez walki. Mówię o połowie drugiej, bo pierwszej nie widziałem.Paolo#3 pisze:Popatrz jak Milan "biegał" w meczu z Juve, a jaki był ruch w meczu z Palermo i dopiero potem spamuj.