Forumowicz od A do Z - vol.2
- Tharp
Jak jestes zainteresowanymadmo pisze:Tharp pisze:Chyba ze przez "zainteresowany" rozumiesz Zoff, on dla odmiany wciera olejek w mleczne posladki Deszczowego, co by ladnie wygladaly na zdjeciu.Tharp pisze:A jak pomiedzy 3 i 4 miejscem tez bedzie remis? :> co wtedy, konkurs mokrego podkoszulka?Tharp pisze:Obiecana klata Deszczowego:
Tylko dla najodwazniejszych
przepraszam za jakosc zdjecia, ale makijarzysta troszeczke przesadzil, no i kamera rzucala cien na twarz, dlatego sie tak strasznie wyroznia od reszty ciala. No i tlo jakies takie ten no.
Tharp, czy Ty jakiś coming out szykujesz?

to bardzo mi przykro ze Cie rozczaruje, ale to byly tylko zarty.
Gratulacje Juve Master, czekamy na alfabet

- Juve Master
- Juventino
No właśnie Misiek! Obiecałeś! Tak wiem... też coś obiecałem. Ale kto dotrzymuje obietnic wyborczych w tym kraju :>Pawełek pisze:Misiek, dawaj zdjęcia koleżanek!
Obiecać mogę za to, że moje abecadło pojawi się w terminie i miło, że aż tyle osób jest zainteresowanych czytaniem moich wypocin :>
Aha! Ronnie R. wzywany do tablicy. Teraz pora abyś Ty się zgłosił do ankiety.
- pan Zambrotta
- Juventino
kpicie sobie? Juve Mastah miał wygrać poprzednią ankietę, teraz to już za późno.
ja już nie jestem :<.Juve Master pisze:Obiecać mogę za to, że moje abecadło pojawi się w terminie i miło, że aż tyle osób jest zainteresowanych czytaniem moich wypocin :>
- Ein
- Juventino
Dlaczego ?Radek_88 pisze:Potrzebna jeszcze jedna osoba.
Ja, -10-, Kamex22, oliver - chyba wystarczy. Czy coś mi się pomyliło ?

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jako że głosowanie zakończyło się:4. Do następnej ankiety może zostać nominowana osoba, która zajęła 4 miejsce w poprzednim głosowaniu, pod warunkiem, że liczba głosów, jakie otrzymała, równa jest co najmniej 80% liczby głosów, jakie otrzymał użytkownik, który zajął 3 miejsce. W tym przypadku ostatnia osoba w ankiecie sama musi wyrazić chęć wzięcia udziału w zabawie.
5. Jeśli punkt 4 nie zostanie zrealizowany, do następnej ankiety przechodzą osoby, które zajęły miejsca odpowiednio drugie i trzecie. Dwie osoby musza same zgłosić się do ankiety.
Ein [11 głosów]
oliver [7 głosów]
7/11 < 0,8.
Ale... Oliver może zgłosić się do następnej ankiety :-D
- Azrael
- Juventino
Sprytne ultimatum: albo głosujecie na mnie teraz, albo nie chcę się już z Wami bawić!madmo pisze:Dobra, to ja się zgłaszam, ale mam jedną prośbę, niezależnie od zajętego miejsca nie chcę przechodzić do kolejnych ankiet, może tak być?

Masz mój głos. Tylko błagam o jak najmniejszą liczbę odnośników, choć wiem, że będzie ciężko...
Pozdrawiam!
- Łukasz
- Juventino
-10-, masz znowu mój głos, choć pewnie na niewiele się to zda w walce z naszym konserwatywnym królem linków.
- Wojt
- Juventino
I still like Ein xP
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?