Juventini na wypożyczeniach...
- Molek big fun juve
- Juventino
Swoją drogą to scouting mamy na wysokim poziomie. Jedynie co mnie martwi , że Juve ma tyle tych ośrodków szkoleniowych, a żadnego diamentu z nich nie ma. Nie wiem czy to kwestia słabych trenerów czy co ? A warto mieć chłopaków po 12-13 lat , którzy coś sobą prezentują , zwłaszcza , że w przyszłości trzeba będzie zaspokoić miejsca dla wychowanków w LM
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- @D@$
- Juventino
Ja myślę, że jak jeden Berardi wróci (w zasadzie przyjdzie, bo w Juve to formalnie nie zagrał) i się przebije do składu to już będzie dobrze. Jak dla mnie nie ma na razie podstaw, by Immobile i Gabbiadini to był wyższy poziom niż Matri czy Quagliarella, ale oni nie mają jeszcze tego doświadczenia co ci dwaj jak przychodzili. Choć oczywiście dobrze by było gdybyś z którego była pociecha. Niech Conte decyduje, jak uzna że to nie poziom Juve, to ja mu ufam.WojtinhoFCJ pisze:Cała trójka może zająć miejsca Quaga, Vucinicia i być może Giovinco. Pewnie wszyscy do nas teraz nie trafią, ale gdyby dwóch dołączyło do Juve po zakończeniu sezonu to byłoby świetnie.
Idealnie jakby ci "młodzi" przychodzili w lecie na nasz okres przygotowawczy, ale to chyba nie jest takie proste, bo kluby w których grają, też się przecież przed sezonem przygotowują.
- PlanetJuve
- Juventino
A Hamburg po raz kolejny dostaje bęcki.. Niech wróci po sezonie z Van Der Vaartem 
Tylko 45 min Holendra.
PS: Diagne strzelił 3 bramki dla Lierse.
PS2: Tevez musi się dzisiaj postarać bo kolejny piłkarz go wyprzedził w klasyfikacji strzelców..
Nasz Ciro strzelił 12 bramke w sezonie

Tylko 45 min Holendra.
PS: Diagne strzelił 3 bramki dla Lierse.
PS2: Tevez musi się dzisiaj postarać bo kolejny piłkarz go wyprzedził w klasyfikacji strzelców..
Nasz Ciro strzelił 12 bramke w sezonie

- jakku1
- Juventino
No po prostu nie moge... 5 minut meczu Torino z Bologna i znow gola zdobyl... Immobile. Facet ma juz 12 bramek i jak tak dalej pojdzie to dobije do 20.
Cerci-Immobile - atak smierci
Cerci-Immobile - atak smierci

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Dzisiejszy gol Ciro na 1:0:jakku1 pisze:No po prostu nie moge... 5 minut meczu Torino z Bologna i znow gola zdobyl... Immobile. Facet ma juz 12 bramek i jak tak dalej pojdzie to dobije do 20.
Quagliarella i Vucinić i tak są na wylocie, więc w przyszłym roku nasz atak mógłby wyglądać: Tevez, Llorente, Gabbiadini, Immobile i Giovinco/Berardi (nie wiem czy ten ostatni nie powinien zostać w Sassuolo jeśli to się utrzyma). Oczywiście zawsze istnieje ryzyko, że Gabbiadini i Immobile błyszczą teraz jak Giovinco w Parmie, a po przejściu do większego klubu zatrzymają się w rozwoju, ale trzeba im w końcu kiedyś dać szansę, bo oboje pokazują tym sezonem, że na nią zasługują. Może i nigdy nie przeskoczą poziomu Quagliarelli i Matriego, ale są od nich dużo, dużo młodsi.
- Eric6666
- Juventino
3 młodych perspektywicznych na ławkę? Nie najlepszy pomysł. Fakt faktem ta trójka wygląda bardzo ciekawie i następny sezon dałbym im potwierdzić swoją grę w Serie A.Crunny pisze:Dzisiejszy gol Ciro na 1:0:jakku1 pisze:No po prostu nie moge... 5 minut meczu Torino z Bologna i znow gola zdobyl... Immobile. Facet ma juz 12 bramek i jak tak dalej pojdzie to dobije do 20.
Quagliarella i Vucinić i tak są na wylocie, więc w przyszłym roku nasz atak mógłby wyglądać: Tevez, Llorente, Gabbiadini, Immobile i Giovinco/Berardi (nie wiem czy ten ostatni nie powinien zostać w Sassuolo jeśli to się utrzyma). Oczywiście zawsze istnieje ryzyko, że Gabbiadini i Immobile błyszczą teraz jak Giovinco w Parmie, a po przejściu do większego klubu zatrzymają się w rozwoju, ale trzeba im w końcu kiedyś dać szansę, bo oboje pokazują tym sezonem, że na nią zasługują. Może i nigdy nie przeskoczą poziomu Quagliarelli i Matriego, ale są od nich dużo, dużo młodsi.
Z drugiej strony szczęście klubu>szczęście zawodników, więc jakby wziął trójkę młodych i chociaż jeden z nich by wypalił to i tak mielibyśmy to wszystko na plus.
Osobiście uważam, że Marotta wykupi Berardiego, Gabia pójdzie jako rozliczenia, Immobile posiedzi kolejny rok i dopiero przy potwierdzeniu umiejętności będzie można o nim myśleć.
Mehehehe Sassuolo jako Juventus B jest marzeniem nie tylko moim

Ostatnio zmieniony 09 lutego 2014, 13:38 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- naros
- Juventino
Sassuolo niestety przegrało dziś z interem. Mecz dość nudny i przez większośc czasu w "natarciu" był inter, Sassuolo bardzo nieporadnie w ataku. Jedynym wyrózniającym się pilkarzem gości był nasz Berrardi. Zdecydowanie najlepszy zawodnik Sassuolo, starał się dogrywał do partnerów którzy zaraz tracili piłkę. Po za tym w pierwszej połowie popisał się świetnym strzałem z wolnego który z trudem wyjął Handanović. Zaza cały mecz na ławce. Marrone słabo..

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Bouy trzeci mecz z rzędu wyjściowym składzie zawodzącego ostatnio po całości HSV. Dzieje się tak pewnie dlatego, że jest rodakiem van Marwijka, ale dzięki temu ma teraz chłopak swój czas na pokazanie się w Bundeslidze, choć nie wystąpił ani minuty w słabszej obecnie Serie A.

Skrzydła zniszczenia.
Przykład Sassuolo pokazuje, jak się kończy przesadne stawianie na młodych (zdolnych). Strefa spadkowa i na chybcika wymiana Zazy na Floccariego (31 l.), wymiana całej linii obronnej na doświadczoną: Cannavaro (32 l.), Manfredini (33 l.). Do pomocy Biondini (30 l.) i Brighi (32 l.). Do tego Ariaudo i Rosi - nie tak starzy, ale doświadczeni gracze. W efekcie najmłodsza ekipa Serie A stała się 12. najstarszą.Crunny pisze:Bouy trzeci mecz z rzędu wyjściowym składzie zawodzącego ostatnio po całości HSV. Dzieje się tak pewnie dlatego, że jest rodakiem van Marwijka, ale dzięki temu ma teraz chłopak swój czas na pokazanie się w Bundeslidze, choć nie wystąpił ani minuty w słabszej obecnie Serie A.
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2014, 17:43 przez alina, łącznie zmieniany 1 raz.