Kontuzje
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czy ktoś natrafił może na jakieś informacje dotyczące stanu zdrowia Marchisio i Llorente po meczu z violą?
Nie wyglądało to dobrze zwłaszcza z Claudio a serwisy milczą.
p.s Właśnie przeczytałem na gazzetta, że Marchisio wypada do 30 kolejki minimum. Czyli katujemy dalej Pogbę i słabego Pirlo...
p.s Właśnie przeczytałem na gazzetta, że Marchisio wypada do 30 kolejki minimum. Czyli katujemy dalej Pogbę i słabego Pirlo...

- Robaku
- Juventino
Nie wiem kiedy wypada 30 kolejka, ale mówi się o 20 dniach.Dragon pisze:Czy ktoś natrafił może na jakieś informacje dotyczące stanu zdrowia Marchisio i Llorente po meczu z violą?
No i tego Padoina

- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tevez i Seba wrócą na violę na 99%. Vucinica przewidują na 30 kolejkę. Marchisio ma być gotowy na Catanię.Cobra pisze:Wie ktoś kiedy mają wrócić:
Tevez
Vucinic
Giovinco?
Z gorszych info, Barzagli wypada na miesiąc :doh:

- Brutalo
- Juventino
Według moich informacji na 20 dni, a mediaset by raczej nie zaniżał. Na oficjalnej nie ma info o długości, tylko o monitoringu przez następne dni.Dragon pisze: Z gorszych info, Barzagli wypada na miesiąc :doh:
delarudii pisze:Football-Italia podaje, że oprócz Barzagliego na kilka tygodni wypadł też Peluso , który ma jakiś problem mięśniowy.

Nie pamiętam zawodnika, który co mecz by mnie tak wkurzał. Już sam debiut, 6.01.2012... 49 spotkanie...

- @D@$
- Juventino
Jeśli chodzi ci o serie meczów bez porażki to przerwał ją Inter jesienią a nie Sampa w styczniu...i chyba lata pomyliłeś, bo to był zeszły sezon, czyli 2013.Brutalo pisze:Nie pamiętam zawodnika, który co mecz by mnie tak wkurzał. Już sam debiut, 6.01.2012... 49 spotkanie...
A kontuzja Peluso to wcale nie jest dobra wiadomość (z resztą nie wiem jak się można cieszyć kontuzją któregoś z naszych), bo Asamoah się zajedzie.
- Mehehehe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
A ja się obawiam wynalazków typu Ogbonna/Padoin/Caceres na lewym wahadle. Jest jeszcze szansa na 4 z tyłu.@D@$ pisze:A kontuzja Peluso to wcale nie jest dobra wiadomość (z resztą nie wiem jak się można cieszyć kontuzją któregoś z naszych), bo Asamoah się zajedzie.
- zahor
- Juventino
Jak na lewej stronie zagra Chiellini, w środku słynący z baboli Bonucci z urugwajskim wice-Bonuccim, a na prawej będący ostatnie dwa tygodnie w koszmarnej formie Lichsteiner, to owszem, jest szansa na czwórkę z tyłu z tyłu - taką, jaką już raz w tym sezonie we Florencji przyjęliśmy.Mehehehe pisze: A ja się obawiam wynalazków typu Ogbonna/Padoin/Caceres na lewym wahadle. Jest jeszcze szansa na 4 z tyłu.
Było, było. Czy mi się zdaje, czy to był ostatni mecz Urugwajczyka na tej pozycji w barwach Juve?zoff pisze: Co prawda ciała dał Buffon, ale Caceres na lewym wahadle grał po prostu masakrę.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tak. Conte się zreflektował, aczkolwiek jak widzę aktualnie kontuzjowanego Peluso na tej samej pozycji to bądźmy szczerzy - to jest ten sam poziom.zahor pisze: Było, było. Czy mi się zdaje, czy to był ostatni mecz Urugwajczyka na tej pozycji w barwach Juve?
O Lichego jestem spokojny. Dwa tygodnie miał słabsze, ale całą zimą był naszym motorem napędowym.
- zahor
- Juventino
A ja właśnie nie do końca. O ile w przodzie bywało u niego różnie, o tyle w defensywie chłop poniżej pewnego, bardzo wysokiego zresztą poziomu nigdy nie schodził. Natomiast to, co dzieje się ostatnimi czasy to, mogę chyba stwierdzić to z czystym sumieniem, najgorszy w obronie Stephan jakiego pamiętam. Szczególnie mówię tutaj o ostatnim meczu reprezentacji, w którym w destrukcji zagrał na poziomie Marco Motty. Za wcześnie co prawda żeby wyciągać jakieś daleko idące wnioski, ale naprawdę nie dam sobie uciąć ręki za to że za trzy dni Szwajcar zaprezentuje swój normalny poziom. Tym bardziej wolałbym uniknąć jakichś dziwnych konstrukcji w obronie.zoff pisze: O Lichego jestem spokojny.
To faktycznie tłumaczy fatalny występ Lichego przeciwko Chorwacji - Vidal po prostu nie był w formie.Maly pisze:jego obrona w ogromnej mierze uzależniona jest i opiera się na pomocy Vidala (oraz Barzagliego), jak gra Vidal ostatnio każdy wie
Ostatnio zmieniony 18 marca 2014, 07:54 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jak ktoś inny niż Asa zagra na lewej to będzie to Ogbona, chyba że musiałby z powodu kolejnych kontuzji grać w środku
a Lichy? wydaje mi się, że go gloryfikujecie za bardzo bo koleś z piłką przy nodze z przodu nie jest w stanie zrobić nić więcej niż wywalczenie rzutu rożnego a jego obrona w ogromnej mierze uzależniona jest i opiera się na pomocy Vidala (oraz Barzagliego), jak gra Vidal ostatnio każdy wie więc i dziwić się nie ma co "gorszej dyspozycji" Szwajcara, któremu płuc i serca odmówić nie można ale już całej reszty tak ;]
mnie dużo bardziej martwi konieczność gry Padoina, którego sezon temu jeszcze potrafiłem nawet pochwalić ale teraz po prostu wygląda koszmarnie, jakby rok na ławce odebrał mu całkowicie pewność siebie... a nie oszukujmy się - z pewnością wiele teraz przy takich kontuzjach pogra, a nie sorry, przecież olewamy LE więc na samą ligę nie będzie potrzebna jakakolwiek rotacja
a Lichy? wydaje mi się, że go gloryfikujecie za bardzo bo koleś z piłką przy nodze z przodu nie jest w stanie zrobić nić więcej niż wywalczenie rzutu rożnego a jego obrona w ogromnej mierze uzależniona jest i opiera się na pomocy Vidala (oraz Barzagliego), jak gra Vidal ostatnio każdy wie więc i dziwić się nie ma co "gorszej dyspozycji" Szwajcara, któremu płuc i serca odmówić nie można ale już całej reszty tak ;]
mnie dużo bardziej martwi konieczność gry Padoina, którego sezon temu jeszcze potrafiłem nawet pochwalić ale teraz po prostu wygląda koszmarnie, jakby rok na ławce odebrał mu całkowicie pewność siebie... a nie oszukujmy się - z pewnością wiele teraz przy takich kontuzjach pogra, a nie sorry, przecież olewamy LE więc na samą ligę nie będzie potrzebna jakakolwiek rotacja
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Robaku
- Juventino
No to z Catanią skład może wyglądać ciekawie.
Bez Pogby, Peluso, Barzy i Markiza.
Kielon - Bonu - Ogbonna - Lichy -Asa ( 6 kolejny mecz?) - Padoin, VIdal, Pirlo - Osvaldo - Gio?
Chciuałbym zobaczyć 4-3-3 np. z Parmą przy ataku Gio -Mirko - Tevez i z MVP w pomocy. To mogłoby być ciekawe.
Bez Pogby, Peluso, Barzy i Markiza.
Kielon - Bonu - Ogbonna - Lichy -Asa ( 6 kolejny mecz?) - Padoin, VIdal, Pirlo - Osvaldo - Gio?
Chciuałbym zobaczyć 4-3-3 np. z Parmą przy ataku Gio -Mirko - Tevez i z MVP w pomocy. To mogłoby być ciekawe.