Liga Mistrzów 2016/17
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Nopegregor_g4 pisze:Dzisiaj z chęcią na trybunach BVB zobaczyłbym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> transparent "danke angela"
Gdyby to było w Polsce , ale raczej na Niemców nie ma co liczyć...

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
^to powyżej to nie fake? :facepalm2:
Arturo miał chyba dość komentatorów C+, którzy co chwila wspominają o Lewym, więc postanowił zestrzelić Polaka z trybun AA
Arturo miał chyba dość komentatorów C+, którzy co chwila wspominają o Lewym, więc postanowił zestrzelić Polaka z trybun AA

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Makiavel
- Juventino
Istnieje sprawiedliwość na świecie. Karny z kapelusza - przestrzelony.
Vidal był świetnym graczem ale jest idiotą, a ja mam awersję do idiotów. Morata, mimo, że młodszy to ma lepiej poukładane pod kopułą i nigdy złego słowa o Juve nie powiedział, a Vidal od razu stał się apologetą Bayernu traktując Juve jak podrzędny klub.
Vidal był świetnym graczem ale jest idiotą, a ja mam awersję do idiotów. Morata, mimo, że młodszy to ma lepiej poukładane pod kopułą i nigdy złego słowa o Juve nie powiedział, a Vidal od razu stał się apologetą Bayernu traktując Juve jak podrzędny klub.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Po meczu z Barceloną w Berlinie powiedział, że chce odejść do klubu, z którym będzie miał większe szanse na wygranie LM. A przypominam, że bardzo długo krzyczał, że chętnie zakończy u nas karierę. Coś mi się nie chce wierzyć, że Marotta z własnej woli przyjąłby takie ochłapy za takiego gracza.jarmel pisze:Ja tak samo. I jeszcze te 35mln czy ile tam niczym splunięcie w twarz. Wielki minus dla Marotty że nie potrafił go zatrzymać, bo kompletnie nie kupuje tego że niby specjalnie go oddaliśmy ze względu na jego zachowanie.Cabrini_idol pisze:Kurde Vidal, Ciebie to nigdy nie odżałuję.
Rzadko się zgadzamy, ale tutaj w całej rozciągłości.Makiavel pisze:Morata, mimo, że młodszy to ma lepiej poukładane pod kopułą i nigdy złego słowa o Juve nie powiedział, a Vidal od razu stał się apologetą Bayernu traktując Juve jak podrzędny klub.
Bardzo ciekawie w tym Monachium, otwarte spotkanie i wynik. Real się odgryzał, ale Królewscy wiele zawdzięczają też Vidalowi, który zmarnował karnego. Real ma swoje szanse i może tu jeszcze ugrać korzystny wynik.
- gregor_g4
- Juventino
@Vanquish - to zdjęcie nie z tego meczu oczywiście
ale tak chcieli uchodźców, to mają 
Tak, to stare zdjęcie, nawet nie wiem z kiedy. /Vanquish
Bayern bez Lewego niczym dziewczyna bez zęba na przedzie. Real ma szanse wywieźć dobry rezultat. Szczerze to po ewentualnym awansie wolałbym Real niż maszyne z Monachium.
Dzisiaj mi przeszła myśl przez głowę, że jeśli w końcu mamy w tym roku wygrać tą LM, to fajnie byłoby wyeliminować Barcę, Atletico, Real (kolejność nieprzypadkowa)

Tak, to stare zdjęcie, nawet nie wiem z kiedy. /Vanquish
Bayern bez Lewego niczym dziewczyna bez zęba na przedzie. Real ma szanse wywieźć dobry rezultat. Szczerze to po ewentualnym awansie wolałbym Real niż maszyne z Monachium.
Dzisiaj mi przeszła myśl przez głowę, że jeśli w końcu mamy w tym roku wygrać tą LM, to fajnie byłoby wyeliminować Barcę, Atletico, Real (kolejność nieprzypadkowa)
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
pozwolą myślisz na pófinały Atletico - Real, Juventus - Monaco?gregor_g4 pisze: Dzisiaj mi przeszła myśl przez głowę, że jeśli w końcu mamy w tym roku wygrać tą LM, to fajnie byłoby wyeliminować Barcę, Atletico, Real (kolejność nieprzypadkowa)
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ja tak patrzę na to co się dzieje w Monachium i zaryzykuję stwierdzenie, że w dalszej fazie zagra Real. Czuję, że Arturek znowu będzie musiał obejść się smakiem
Od Monaco zdecydowanie wolałbym Atleti lub Real.rammstein pisze:pozwolą myślisz na pófinały Atletico - Real, Juventus - Monaco?
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2017, 21:59 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Raczej Atletico - Juventus i Real (z Monako) na koniecrammstein pisze:pozwolą myślisz na półfinały Atletico - Real, Juventus - Monaco?gregor_g4 pisze: Dzisiaj mi przeszła myśl przez głowę, że jeśli w końcu mamy w tym roku wygrać tą LM, to fajnie byłoby wyeliminować Barcę, Atletico, Real (kolejność nieprzypadkowa)

Poza tym, mnie już zaskoczyły pary ćwierćfinałowe. Byłem przekonany, że ustawia Bayern, Real, Barcelonę z dala od siebie, w ten sposób wszyscy zameldowliby się w półfinałach, gdzie stawkę uzupełniłby ktoś z pary Juve/Atletico
- rammstein
- Juventino
w sumie najbardziej bałem się 1/2 z Bayernem, ale wiele wskazuje na to, że możę ich zabraknąć w półfinalealessandro1977 pisze:Ja tak patrzę na to co się dzieje w Monachium i zaryzykuję stwierdzenie, że w dalszej fazie zagra Real. Czuję, że Arturek znowu będzie musiał obejść się smakiem
Od Monaco zdecydowanie wolałbym Atleti lub Real.rammstein pisze:pozwolą myślisz na pófinały Atletico - Real, Juventus - Monaco?
i pomyśleć, że Vidal mógł załatwić praktycznie awans Bayernowi, a teraz 1:1 i grają w 10.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Żeby było śmieszniej, mimo gry w osłabieniu nadal próbują cisnąć Real
Jeśli Bawarczycy ugrają remis, to w rewanżu Lewandowski może zrobić różnicę.
Chyba nie doczekam się Moraty :confused2:
Parada Neuera taka dobra, czy uderzenie Krystyny takie słabe? Wyjął go jak w ręcznej.
Chyba nie doczekam się Moraty :confused2:
Parada Neuera taka dobra, czy uderzenie Krystyny takie słabe? Wyjął go jak w ręcznej.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Cabrini_idol
- Juventino
Kupon do śmieci jak i jeden z naszych głównych rywali do pucharu.
Real jest słabszy od Juventusu w tym sezonie.
Półfinal z Realem finał z Monaco.
Real zaraz strzeli trzecią i zamknie tą rywalizację po 1 meczu tak jak my. BAYERN nie ma pomysłu gra tylko na Robbena . Bez Lewego Bayern wygląda jak Ferrari z silnikiem Forda. Co się stało z Mullerem ? Wygląda jak zawodnik wyciągnięty z 3 ligi niemieckiej. Zero masy, fizyczności. Bo technikę to zawsze miał słabą.
Real jest słabszy od Juventusu w tym sezonie.
Półfinal z Realem finał z Monaco.
Real zaraz strzeli trzecią i zamknie tą rywalizację po 1 meczu tak jak my. BAYERN nie ma pomysłu gra tylko na Robbena . Bez Lewego Bayern wygląda jak Ferrari z silnikiem Forda. Co się stało z Mullerem ? Wygląda jak zawodnik wyciągnięty z 3 ligi niemieckiej. Zero masy, fizyczności. Bo technikę to zawsze miał słabą.

- gregor_g4
- Juventino
Cabrini - granie na Bayern bez Lewandowskiego, po tak niskim kursie, nie bylo dobrym pomyslem...
Co do Mullera - caly sezon tak gra, cień zawodnik z poprzednich lat, chociaż piłkarsko wg mnie migdy nie był topowym zawodnikiem.
Co do Mullera - caly sezon tak gra, cień zawodnik z poprzednich lat, chociaż piłkarsko wg mnie migdy nie był topowym zawodnikiem.
- Cabrini_idol
- Juventino
Ale ja grałem na nich z myślą jeszcze, że zagra
Połączyłem ich z Monaco i Atletico. 30 zł to nie duża kasa. Trudno.
Bo kupon postawiłem 3 dni temu bodajże.

Bo kupon postawiłem 3 dni temu bodajże.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2017, 22:30 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- rammstein
- Juventino
bałem się Bayernu, ale po tym meczu chyba można się bać Realu;p
zaryzykuję i powiem, że to trochę wina LEwandowskiego. Przy tym karnym z BVB niepotrzebnie przyaktorzył i trochę dodał od siebie do tego karnego i przez to taki "efektowny" upadek, który wykluczył go z tego spotkania.
zaryzykuję i powiem, że to trochę wina LEwandowskiego. Przy tym karnym z BVB niepotrzebnie przyaktorzył i trochę dodał od siebie do tego karnego i przez to taki "efektowny" upadek, który wykluczył go z tego spotkania.