Wszystko o Milanie
- Piotr Juvefan
- Juventino

czekałem na tego 4 gola dla Milanu,wielka klasa tej drużyny,aż strach pomyśleć co by było gdyby Juventus przegrywał 0-3...
- deszczowy
- Juventino

Milanowi gratulujemy Boatenga. Zastanawiam się w ilu "11 kolejki" facet się znajdzie?
- pumex
- Juventino

Z 3:0 na 3:4 :shock: Z jednej strony niedowierzanie, z drugiej... no właśnie, nie do końca. Trzon Milanu stanowią Ibra, Cassano, Boateng, Robinho, Silva. Patrząc na te nazwiska, jakoś niedowierzanie ustępuje i przychodzi myśl, że tacy piłkarze muszą rozbijać drużyny pokroju Lecce. Życzę nam takiej jakości na boisku

- Pałlo3
- Milanista

Rok temu też wygraliście pierwszy mecz ( i to na San Siro). Poza tym jakoś ostatniej porażki z Juve nie biorę sobie do serca - Juve nic wielkiego nie grało, ale miało przewage kondycyjną. Milan przyjechał zajechany ( 34-letni van Bommel i 35 letni Seedorf grający co trzy dni) i bez wielu ważnych zawodników.Bo Milan z ktorym wygralismy 2:0
Co do meczu z Lecce - "Don't ever underestimate the heart of a champion"
Ambrosini niech zrobi przysługę i pójdzie w ślady Pirlo - opuści ten klub. Merkel i Strasser mają papiery na granie więc szkoda, żeby gość który drugi sezon się łamie i jest bez formy zabierał miejsce młodym, zdolnym.
Wszyscy jarali się Ibrą i Robinho w lato 2010, a BigBang stał się równie ważną postacią w zespole. Super transfer za nieduże pieniądze.Milanowi gratulujemy Boatenga.
FORZA MILAN!
- Dante93
- Juventino

Bo Milan z ktorym wygralismy 2:0 , przegrywał 3:0 ze słabym Lecce i potrafił strzelić im 3 bramki?
Klasa.
Yyy może dlatego, że Milan potrafi ogrywać takie ogórki jak Lecce, a my nie za bardzo? I może dlatego, że posiada w swojej kadrze zawodników którzy potrafią odmienić losy każdego meczu, a u nas takowych brak? Myślimy na litość boską.
- Kubba
- Juventino

:lol:Paolo#3 pisze: Poza tym jakoś ostatniej porażki z Juve nie biorę sobie do serca - Juve nic wielkiego nie grało, ale miało przewage kondycyjną.
Jak zobaczyłem 3-0 do przerwy byłem pewny, że Milan się nie podniesie i dostanie sromotne baty. Zapomniałem tylko wziąć poprawkę, że to nie Juve a Milan, a oni grają do końca...
Boateng - jak przechodził do Mediolanu, nie brałem tego zawodnika zbyt poważnie. Teraz za to się kajam. Brawo.
- Pałlo3
- Milanista

Popatrz jak Milan "biegał" w meczu z Juve, a jaki był ruch w meczu z Palermo i dopiero potem spamuj.
Grając bez pomocy cieżko wygrać mecz. W meczu z Juve zawiódł Seedorf i MVB, dziś grał beznadziejny Ambrosini i znów MVB, który w tym sezonie formą nie grzeszy.
Przy zawodnikach w takiej formie to Lecce strzeliło nam 3 bramki w jednej połowie. Tylko, że w meczu z Lecce Allegri nie popełnił tego samego błedu co z Juve - zareagował już od początku drugiej połowy i wprowadził Aque i Boatenga.
Grając bez pomocy cieżko wygrać mecz. W meczu z Juve zawiódł Seedorf i MVB, dziś grał beznadziejny Ambrosini i znów MVB, który w tym sezonie formą nie grzeszy.
Przy zawodnikach w takiej formie to Lecce strzeliło nam 3 bramki w jednej połowie. Tylko, że w meczu z Lecce Allegri nie popełnił tego samego błedu co z Juve - zareagował już od początku drugiej połowy i wprowadził Aque i Boatenga.
Ostatnio zmieniony 23 października 2011, 15:09 przez Pałlo3, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA MILAN!
- Paulo
- Juventino

Po pierwsze kolego nie unoś się, nie irytuj bo nie jesteś u siebie na forum, najwidoczniej tam nikt Cie nie zauważa czy jak ? Każdy mądry kibic na pewno docenia wolę walki Milanu w dzisiejszym meczu i to, że potrafili strzelić 4 gole w niecałe 45 minut i się podnieść w meczu z ogórkami. Także brawoPaolo#3 pisze:Popatrz jak Milan "biegał" w meczu z Juve, a jaki był ruch w meczu z Palermo i dopiero potem spamuj.
- Gość
Widziałem tylko jego drugą bramkę i musze powiedziec ze palce lizac!Juras_Senat pisze:Jasne, wszystko było odgórnie zaplanowane.. :doh:roccoco23r pisze:A jak dla mnie ten mecz jest dziwny. 3-0 do przerwy, a potem nagle milanek sie budzi i laduje w kwadrans 3 bramy, miazdzac przeciwnika? Bardzo ciekawe...
Nie oglądam tego meczu i bardzo żałuje. Takie spotkania powinno się pokazywać ludziom marudzącym na brak emocji we włoskich rozgrywkach.
Boateng wyrasta na jednego z najlepszych pomocników ligi, a już na pewno na lidera pomocy Milanu. Świetny piłkarz, a grosze kosztował.
- Pałlo3
- Milanista

Odpisałem tylko na posta uzytkownika, który chyba nie rozumie, że mecz meczowi nierówny ( z jego słów wynika, że skoro Milan przegrał z Juve, a wygrał z Lecce pokazując charakter, nie można o nim mówić "klasowy" 8) ).Wyluzuj trochę kolego.
Oczywiście dziękuję za gratki ( choć wolałbym jednak spokojne 2-0 bez szaleństw niż taką huśtawkę).
FORZA MILAN!
- Kubba
- Juventino

A co ma bieganie do tego, że Milan został zdominowany przez Juventus? Prawda jest taka, że piłką graliśmy my, a wy biegaliście... próbując ją nam odebrać. I co wychodzisz z Palermo? Juventus był lepszy od was i dlatego to wygraliśmy(tak samo jak Milan był lepszy od Sycylijczyków), ba powiem więcej... ciesz się, że skończyło się na 2-0.Paolo#3 pisze:Popatrz jak Milan "biegał" w meczu z Juve, a jaki był ruch w meczu z Palermo i dopiero potem spamuj.
Także nie indorz się
Milan niebezpiecznie zbliżył się do nas. Takimi meczami właśnie wygrywa się Scudetto Panie Conte.
:shock:Paolo#3 pisze: ( z jego słów wynika, że skoro Milan przegrał z Juve, a wygrał z Lecce pokazując charakter, nie można o nim mówić "klasowy" 8) ).
Nie mam pytań...
Ostatnio zmieniony 23 października 2011, 15:23 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.