BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- białas
- Juventino
- gil
- Juventino
Nic dziwnego, że boli - wczoraj się rypnąłeś w szafę, twierdziłeś nawet, że widzisz gwiazdki

Kogo nie było niech żałuje :lol:
- białas
- Juventino
może i tak, niewiele pamiętamgil pisze:
Nic dziwnego, że boli - wczoraj się rypnąłeś w szafę, twierdziłeś nawet, że widzisz gwiazdki
Kogo nie było niech żałuje :lol:

- Gorn
- Juventino
Impreza była przednia nie ma co 
"... to najpiękniejsze życzenia jakie Judzik mógł dzisiaj dostać" :rotfl:

ale te twoje podsumowanie Mojso już totalnie mnie rozbroiłoMojso pisze:
i Gornie pamiętaj: JUDZIK JEST ZE SNU A UBRANY W CODZIENNOŚC!!

"... to najpiękniejsze życzenia jakie Judzik mógł dzisiaj dostać" :rotfl:
- gil
- Juventino
dobrze sie piło, szkoda tylko, że trochę lipy narobiłem w bloku...
P.S. który dowcipniś schował mi buta? Początkowo myślałem, że ktoś mi jednego buchnął - na szczęscie znalazł się w drugim pokoju...
P.S. 2 załatwiłem halę na sobotę na 12.30-14.00. Koszt 86 zł. Wpisywać się na listę kto by chciał zagrać. Musimy się szybko zorganizować, bo czekać nie będą. Hala jest przy świerkowej, jest dość nowa i nieźle się na niej gra. Na osobę przy 10 ludzikach to będzie jakieś 8,6 zł... To jak?? :-D
P.S. który dowcipniś schował mi buta? Początkowo myślałem, że ktoś mi jednego buchnął - na szczęscie znalazł się w drugim pokoju...

P.S. 2 załatwiłem halę na sobotę na 12.30-14.00. Koszt 86 zł. Wpisywać się na listę kto by chciał zagrać. Musimy się szybko zorganizować, bo czekać nie będą. Hala jest przy świerkowej, jest dość nowa i nieźle się na niej gra. Na osobę przy 10 ludzikach to będzie jakieś 8,6 zł... To jak?? :-D
- pezet1988
- Juventino
Grałem na tej hali wielokrotnie i właśnie mieliśmy wejścia na 12.30 na Świerkową :lol:
Z doświadczenia to powiem (napisze) tak, że ciężko jest tam biegać przez 1,5 h bo długa jest bardzooooo. Po 5 grać no to taki standard, ale lepiej żeby był ktoś jeszcze na zmianę, także 12 osób by było lux idealnie :-D
Ja wstępnie bym się może i pisał, ale dokładnie się wypowiem dopiero w czwartek.
Z doświadczenia to powiem (napisze) tak, że ciężko jest tam biegać przez 1,5 h bo długa jest bardzooooo. Po 5 grać no to taki standard, ale lepiej żeby był ktoś jeszcze na zmianę, także 12 osób by było lux idealnie :-D
Ja wstępnie bym się może i pisał, ale dokładnie się wypowiem dopiero w czwartek.

- kiler_bandyta
- Juventino
jakby jakies granie sie szykowalo to na tel prosze !!
Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...