Mercato (Lato 2015)
- TheWitcher
- Juventino
Teraz przeszedł mnie zimny dreszcz, a co jeśli Mandzukić dostanie 10 ? To będzie lekki skandal i zbezczeszczenie tego numeru takim zawodnikiem.
- Arbuzini
- Juventino
Bo podany na tacy, bo zbyt młody, bo Włoch, bo mimo wszystko gorszy od Joveticia, bo mniej od niego doświadczony. Ale Zaze warto wziąć.Urbi27 pisze:Nie rozumiem dlaczego nie ładujemy teraz wszystkich starań w Berardiego, to tańsze i ciekawsze rozwiązanie niż kontuzjogenny Jovetic, a daje podobne możliwości taktyczne.
Mandzukic to będzie dobry transfer. Odmładzamy skład, a wzmocnienia czynione są pod kątem Ligi Mistrzów. To może się podobać, cieszy taki obrót spraw. Przy okazji potwierdza się to co pisałem w zeszłym roku, czyli że działania Marotty działają w cyklu. Jeden sezon dużych wzmocnień, kolejny uzupełnienia kadry i przyczajka na okazje, znów duże wzmocnienia itp. Jak tak dalej będzie pracował i z taką skutecznością to niezaprzeczalnie przebije Moggiego.
@TheWitcher
:roll:

Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2015, 22:46 przez Arbuzini, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
Co was tak rusza ten numer 10!? Jak Tevez dostał 10 to niemal był koniec świata na JP, a potem wszyscy się cieszyli, że jednak ma tą 10tkę. Jak dla mnie to obojętne kto będzie grał z numerem 10TheWitcher pisze:Teraz przeszedł mnie zimny dreszcz, a co jeśli Mandzukić dostanie 10 ? To będzie lekki skandal i zbezczeszczenie tego numeru takim zawodnikiem.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 202 razy
Chłopie...przestań proszę pierdoły wypisywać...TheWitcher pisze:Teraz przeszedł mnie zimny dreszcz, a co jeśli Mandzukić dostanie 10 ? To będzie lekki skandal i zbezczeszczenie tego numeru takim zawodnikiem.

- Mate.G
- Juventino
Oby tak szybko też Jojo wbił 8)
może się akurat zahartowała ta szklanka
może się akurat zahartowała ta szklanka

- Dybala 4ever
- Juventino
Pan z Rudy Śląskiej dawno nie miał okazji ponarzekać na transfery Juve. W końcu się uaktywnił :rotfl: .TheWitcher pisze:Teraz przeszedł mnie zimny dreszcz, a co jeśli Mandzukić dostanie 10 ? To będzie lekki skandal i zbezczeszczenie tego numeru takim zawodnikiem.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2015, 23:15 przez Dybala 4ever, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie ma co sie martwic . 10 wezmie JoJo 

- Morgesztern
- Juventino
Dla mnie to tą 10 może dzierżyć i De Ceglie. Nie wiem czemu się tak spinasz @TheWitcher 

- Kamex22
- Juventino
Btw swojego czasu często wspominany tutaj Andre-Pierre Gignac, przechodzi do ligi meksykańskiej. Hajs się pewnie zgadza...
A tu potwierdzenie - http://www.espnfc.us/story/2499230/andr ... for-tigres
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Juz masz - Dybałę.Wojtek pisze:może się do 2020 roku doczekam na jakiegoś Polaka w Juve
Juvetic... Hmm, fajny gosciu, ale kontuzyjny jak szlag! W obliczu tego, co napisal arbuzini, nie wiem czy nie wole Van Persila. Choc jesli ma to byc na razie tylko wypozyczenie na rok, to mozna sprobowac. I jeszcze co do Oscara: Marotta chyba wnerwil Chelsea swoja propozycja 18mln. za niego, kiedy ci oczekiwali 30 i teraz chca juz 40... Tyle, to on nie jest wart.
Noo, po zbezczeszczeniu "11" i "17", kto wie na co sie Cegla zasadzaMorgesztern pisze:Dla mnie to tą 10 może dzierżyć i De Ceglie.

MEGA dziwaczne posuniecie. Do MLS to bym sie jeszcze nie zdziwil.Kamex22 pisze:Btw swojego czasu często wspominany tutaj Andre-Pierre Gignac, przechodzi do ligi meksykańskiej. Hajs się pewnie zgadza...
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"