Mercato (Lato 2016)
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Jak to w ogóle wygląda z Alvesem? Przychodzi do nas za darmo, a przecież kontrakt ma ważny do 2017 roku 

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przy przedłużaniu kontraktu z Barcą zażyczył sobie następującego zapisu - jeśli będzie chciał odejść w lecie 2016, zrobi to bez żadnych przeszkód.LukaszG / DLuGi pisze:Jak to w ogóle wygląda z Alvesem? Przychodzi do nas za darmo, a przecież kontrakt ma ważny do 2017 roku
Tą niespodzianką nie jest Alves. Znalazłem w internecie coś takiego:
C'è un grande campione di origini sud americane, che sta cercando una casa dove abitare a Torino. Non possiamo ancora rendere noto il nome ma per i tifosi della Juventus sarà una gradita sorpresa. Il budget fissato per l'immobile è illimitato". Recita così la nota, che già scatena le fantasie dei tifosi bianconeri, della Proto Group Ltd, società che gestisce il patrimonio immobiliare di molti dei piu' importanti calciatori del mondo, ultimi in ordine di tempo Alves a Torino e Ibrahimovic a Manchester.
Rzekome info od firmy zajmującej się pośredniczeniem na rynku nieruchomości. Pro Group Ltd to firma, która zajmowała się szukaniem lokalu dla Alvesa (Turyn) i Zlatana (Manchester). Miałby to być znakomity zawodnik rodem z Ameryki Południowej. Jego budżet przeznaczony na mieszkanie jest nielimitowany. Według tych doniesień piłkarz tan miałby być dla nas "miłą niespodzianką".
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Powrót Teveza byłby dobrą opcją, aczkolwiek mało oczekiwaną 

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- fazzik8
- Juventino
Ale o co to chodzi bo za bardzo nie rozumiem, wyciekło jakieś info, że wielka gwiazda z Ameryki Południowej do nas zawita? Za pośrednictwem tej firmy kupuję niby mieszkanie? Haha już po prostu nie wiem w co czasem wierzyć. Tyle głupot się w tych mediach przewija. Naprawdę Ci dziennikarze sportowi mają super pracę. Przyjdzie do pracy, powymyśla jakieś głupoty. Zauważcie, najciekawiej jest zawsze w niedzieleCavAllano pisze:Przy przedłużaniu kontraktu z Barcą zażyczył sobie następującego zapisu - jeśli będzie chciał odejść w lecie 2016, zrobi to bez żadnych przeszkód.LukaszG / DLuGi pisze:Jak to w ogóle wygląda z Alvesem? Przychodzi do nas za darmo, a przecież kontrakt ma ważny do 2017 roku
Tą niespodzianką nie jest Alves. Znalazłem w internecie coś takiego:
C'è un grande campione di origini sud americane, che sta cercando una casa dove abitare a Torino. Non possiamo ancora rendere noto il nome ma per i tifosi della Juventus sarà una gradita sorpresa. Il budget fissato per l'immobile è illimitato". Recita così la nota, che già scatena le fantasie dei tifosi bianconeri, della Proto Group Ltd, società che gestisce il patrimonio immobiliare di molti dei piu' importanti calciatori del mondo, ultimi in ordine di tempo Alves a Torino e Ibrahimovic a Manchester.
Rzekome info od firmy zajmującej się pośredniczeniem na rynku nieruchomości. Pro Group Ltd to firma, która zajmowała się szukaniem lokalu dla Alvesa (Turyn) i Zlatana (Manchester). Miałby to być znakomity zawodnik rodem z Ameryki Południowej. Jego budżet przeznaczony na mieszkanie jest nielimitowany.

Chyba, że Mascherano bo ponoć Barca kupuje Marquinhos. Ale ja wiem czy to taka aż super gwiazda

Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2016, 21:29 przez fazzik8, łącznie zmieniany 1 raz.
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Alexis byłby świetnym wzmocnieniem, ale wątpię aby Marotta wydał 50mln. Z drugiej strony mamy 30mln z Moraty 

- mrozzi
- Juventino
Ktoś pracujący w tej firmie miał ponoć puścić to info. Oczywiście ciężko stwierdzić, czy jest ono w ogóle wiarygodne, ale przekonamy się pewnie w następnych dniach. Nie padają żadne nazwiska, więc czymś takim nakładu się raczej nie sprzeda. 
- fazzik8
- Juventino
Nie wiem czy pamiętasz, ale przed przyjście Alvesa też były informacje na temat tego, że jest w trakcie poszukiwań mieszkania w Turynie.CavAllano pisze:Ktoś pracujący w tej firmie miał ponoć puścić to info. Oczywiście ciężko stwierdzić, czy jest ono w ogóle wiarygodne, ale przekonamy się pewnie w następnych dniach. Nie padają żadne nazwiska, więc czymś takim nakładu się raczej nie sprzeda.
Piłkarz rodem z Ameryki Południowej, niewiele to mówi. Dla pracownika tej firmy może to być miła niespodzianka a dla nas....

- mrozzi
- Juventino
To miałaby być miła niespodzianka dla kibiców Juve. Pisze się o wielkim mistrzu, ale nie wiem, z której strony ugryźć, by sprawdzić wiarygodność. To prawda - przed transferem i Pjanicia, i Alvesa pojawiały się informacje o tym, że obaj poszukują mieszkania w Turynie.fazzik8 pisze:Piłkarz rodem z Ameryki Południowej, niewiele to mówi. Dla pracownika tej firmy może to być miła niespodzianka a dla nas....
Jeśli dziennikarze szukaliby sensacji, chcieli sprzedać nakład, raczej jakieś nazwiska by rzucili.
To świeże info z dzisiaj.
- fazzik8
- Juventino
CavAllano pisze:To miałaby być miła niespodzianka dla kibiców Juve. Pisze się o wielkim mistrzu, ale nie wiem, z której strony ugryźć, by sprawdzić wiarygodność. To prawda - przed transferem i Pjanicia, i Alvesa pojawiały się informacje o tym, że obaj poszukują mieszkania w Turynie.fazzik8 pisze:Piłkarz rodem z Ameryki Południowej, niewiele to mówi. Dla pracownika tej firmy może to być miła niespodzianka a dla nas....
Jeśli dziennikarze szukaliby sensacji, chcieli sprzedać nakład, raczej jakieś nazwiska by rzucili.
To świeże info z dzisiaj.
The latest news and gossip as Juventus are reportedly ready to make an audacious bid for Arsenal forward Alexis Sanchez. - nagłówek ze Sky
A mogłbyś podać info z jakiego źródła wyszło to info. Komu zwierzył się ten pracownik

- mrozzi
- Juventino
Nic nie wiem. To info pojawiło się na forum rano, ale sam na nie wcześniej nie wpadłem - ja trafiłem na nie na jednej z większych stron o Juve. Jeśli faktycznie coś jest na rzeczy, to się raczej nie dowiemy, kto farbę puścił.fazzik8 pisze:A mogłbyś podać info z jakiego źródła wyszło to info. Komu zwierzył się ten pracownik?
Kolejne zdjęcia Daniego:
http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/a ... 69403.jpeg
http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/a ... 69402.jpeg
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2016, 21:44 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.