Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:10

Jak to w ogóle wygląda z Alvesem? Przychodzi do nas za darmo, a przecież kontrakt ma ważny do 2017 roku :think:

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:12

LukaszG / DLuGi pisze:Jak to w ogóle wygląda z Alvesem? Przychodzi do nas za darmo, a przecież kontrakt ma ważny do 2017 roku :think:
Przy przedłużaniu kontraktu z Barcą zażyczył sobie następującego zapisu - jeśli będzie chciał odejść w lecie 2016, zrobi to bez żadnych przeszkód.

Tą niespodzianką nie jest Alves. Znalazłem w internecie coś takiego:

C'è un grande campione di origini sud americane, che sta cercando una casa dove abitare a Torino. Non possiamo ancora rendere noto il nome ma per i tifosi della Juventus sarà una gradita sorpresa. Il budget fissato per l'immobile è illimitato". Recita così la nota, che già scatena le fantasie dei tifosi bianconeri, della Proto Group Ltd, società che gestisce il patrimonio immobiliare di molti dei piu' importanti calciatori del mondo, ultimi in ordine di tempo Alves a Torino e Ibrahimovic a Manchester.

Rzekome info od firmy zajmującej się pośredniczeniem na rynku nieruchomości. Pro Group Ltd to firma, która zajmowała się szukaniem lokalu dla Alvesa (Turyn) i Zlatana (Manchester). Miałby to być znakomity zawodnik rodem z Ameryki Południowej. Jego budżet przeznaczony na mieszkanie jest nielimitowany. Według tych doniesień piłkarz tan miałby być dla nas "miłą niespodzianką".

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:21

Jeśli ma być niespodzianka to najlepszą byłby TEVEZ.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 39 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:23

Czyli Sanchez :whistle:

LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:23

Powrót Teveza byłby dobrą opcją, aczkolwiek mało oczekiwaną ;)

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
fazzik8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:24

CavAllano pisze:
LukaszG / DLuGi pisze:Jak to w ogóle wygląda z Alvesem? Przychodzi do nas za darmo, a przecież kontrakt ma ważny do 2017 roku :think:
Przy przedłużaniu kontraktu z Barcą zażyczył sobie następującego zapisu - jeśli będzie chciał odejść w lecie 2016, zrobi to bez żadnych przeszkód.

Tą niespodzianką nie jest Alves. Znalazłem w internecie coś takiego:

C'è un grande campione di origini sud americane, che sta cercando una casa dove abitare a Torino. Non possiamo ancora rendere noto il nome ma per i tifosi della Juventus sarà una gradita sorpresa. Il budget fissato per l'immobile è illimitato". Recita così la nota, che già scatena le fantasie dei tifosi bianconeri, della Proto Group Ltd, società che gestisce il patrimonio immobiliare di molti dei piu' importanti calciatori del mondo, ultimi in ordine di tempo Alves a Torino e Ibrahimovic a Manchester.

Rzekome info od firmy zajmującej się pośredniczeniem na rynku nieruchomości. Pro Group Ltd to firma, która zajmowała się szukaniem lokalu dla Alvesa (Turyn) i Zlatana (Manchester). Miałby to być znakomity zawodnik rodem z Ameryki Południowej. Jego budżet przeznaczony na mieszkanie jest nielimitowany.
Ale o co to chodzi bo za bardzo nie rozumiem, wyciekło jakieś info, że wielka gwiazda z Ameryki Południowej do nas zawita? Za pośrednictwem tej firmy kupuję niby mieszkanie? Haha już po prostu nie wiem w co czasem wierzyć. Tyle głupot się w tych mediach przewija. Naprawdę Ci dziennikarze sportowi mają super pracę. Przyjdzie do pracy, powymyśla jakieś głupoty. Zauważcie, najciekawiej jest zawsze w niedziele :). Przychodzą na kacu w niedziele do roboty i lecą z tematem.

Chyba, że Mascherano bo ponoć Barca kupuje Marquinhos. Ale ja wiem czy to taka aż super gwiazda :). Solidny zawodnik, ale szczerze ja się nastawiam na jakiegoś konkretnego zawodnika do ofensywy klasy światowej.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2016, 21:29 przez fazzik8, łącznie zmieniany 1 raz.

LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:27

Alexis byłby świetnym wzmocnieniem, ale wątpię aby Marotta wydał 50mln. Z drugiej strony mamy 30mln z Moraty :think:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:28

Ktoś pracujący w tej firmie miał ponoć puścić to info. Oczywiście ciężko stwierdzić, czy jest ono w ogóle wiarygodne, ale przekonamy się pewnie w następnych dniach. Nie padają żadne nazwiska, więc czymś takim nakładu się raczej nie sprzeda. :smile:

fazzik8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:31

CavAllano pisze:Ktoś pracujący w tej firmie miał ponoć puścić to info. Oczywiście ciężko stwierdzić, czy jest ono w ogóle wiarygodne, ale przekonamy się pewnie w następnych dniach. Nie padają żadne nazwiska, więc czymś takim nakładu się raczej nie sprzeda. :smile:
Nie wiem czy pamiętasz, ale przed przyjście Alvesa też były informacje na temat tego, że jest w trakcie poszukiwań mieszkania w Turynie.

Piłkarz rodem z Ameryki Południowej, niewiele to mówi. Dla pracownika tej firmy może to być miła niespodzianka a dla nas.... :P

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 16 razy

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:33

A to czasem nie chodzi o D.Alvesa? :prochno:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:34

fazzik8 pisze:Piłkarz rodem z Ameryki Południowej, niewiele to mówi. Dla pracownika tej firmy może to być miła niespodzianka a dla nas.... :P
To miałaby być miła niespodzianka dla kibiców Juve. Pisze się o wielkim mistrzu, ale nie wiem, z której strony ugryźć, by sprawdzić wiarygodność. To prawda - przed transferem i Pjanicia, i Alvesa pojawiały się informacje o tym, że obaj poszukują mieszkania w Turynie.

Jeśli dziennikarze szukaliby sensacji, chcieli sprzedać nakład, raczej jakieś nazwiska by rzucili.

To świeże info z dzisiaj.

fazzik8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:35

CavAllano pisze:
fazzik8 pisze:Piłkarz rodem z Ameryki Południowej, niewiele to mówi. Dla pracownika tej firmy może to być miła niespodzianka a dla nas.... :P
To miałaby być miła niespodzianka dla kibiców Juve. Pisze się o wielkim mistrzu, ale nie wiem, z której strony ugryźć, by sprawdzić wiarygodność. To prawda - przed transferem i Pjanicia, i Alvesa pojawiały się informacje o tym, że obaj poszukują mieszkania w Turynie.

Jeśli dziennikarze szukaliby sensacji, chcieli sprzedać nakład, raczej jakieś nazwiska by rzucili.

To świeże info z dzisiaj.

The latest news and gossip as Juventus are reportedly ready to make an audacious bid for Arsenal forward Alexis Sanchez. - nagłówek ze Sky

A mogłbyś podać info z jakiego źródła wyszło to info. Komu zwierzył się ten pracownik :)?

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:43

fazzik8 pisze:A mogłbyś podać info z jakiego źródła wyszło to info. Komu zwierzył się ten pracownik :)?
Nic nie wiem. To info pojawiło się na forum rano, ale sam na nie wcześniej nie wpadłem - ja trafiłem na nie na jednej z większych stron o Juve. Jeśli faktycznie coś jest na rzeczy, to się raczej nie dowiemy, kto farbę puścił. :smile:

Kolejne zdjęcia Daniego:
http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/a ... 69403.jpeg

http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/a ... 69402.jpeg
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2016, 21:44 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:44

Tevez wraca?

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2016, 21:45

Ciężko wywnioskować. O powrocie nic się nie wspomina.

Zablokowany