Mercato (ZIMA 2022) DYSKUSJA
- pitrek
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No to chyba już mamy to !
DUSAN VLAHOVIC WILL BE A JUVENTUS PLAYER, CONFIRMED. FULL AGREEMENTS REACHED. 
#JUVENTUS
Dusanek jest nasz!

Dusanek jest nasz!

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Kupujemy bestię, moim zdaniem po Haalandzie najlepszą młodą 9-tkę na świecie, taki trochę Ibrahimović z 2004 roku 
Zresztą w kategorii wiekowej U23 tylko Mbappe i Haaland są wyceniani wyżej niż Vlahović.
Oczywiście typowy target man żyje ze współpracy z drużyną, ale jak wróci Chiesa i Dybala przedłuży, to Serb będzie miał z kim grać.

Zresztą w kategorii wiekowej U23 tylko Mbappe i Haaland są wyceniani wyżej niż Vlahović.
Oczywiście typowy target man żyje ze współpracy z drużyną, ale jak wróci Chiesa i Dybala przedłuży, to Serb będzie miał z kim grać.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- pitrek
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie wiem czemu ale mam bardzo dobre przeczucia co do Dusana, chłop juz jest bardzo dobry i z tego co wiemy ma w sercu Juve a nie śmietnik, takich ludzi nam potrzeba, będzie topem!
" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 

- unbelievable87
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Jeszcze w kontekście piłkarzy z Fiorentiny warto nadmienić Cuadrado, który co prawda nie przeszedł do nas bezpośrednio od fioletowych, ale tam stał się piłkarzem pożądanym przez najlepsze kluby i chwilę później (niecałe pół roku
) biegał już w naszej koszulce 
Tak BTW, to skoro Viola chciała sprzedać kartę Serba za 70mln do Arsenalu, to ładnie musimy być nakręceni, że dajemy 75mln
no chyba, że ta dodatkowa opłata to za sympatię między klubami...

Tak BTW, to skoro Viola chciała sprzedać kartę Serba za 70mln do Arsenalu, to ładnie musimy być nakręceni, że dajemy 75mln

- Michael_M
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Nie wiem czy ten Nandez to dobry pomysł. Statystyki ma mizerne. 90 meczy w Cagliari 4 gole i 9 asyst.
Już wolałbym przecierpieć do końca sezonu z tym co jest, a potem ściągnąć jakiegoś Barrowa czy Szoboszlai'a który sporo grywa na lewej stronie.
Już wolałbym przecierpieć do końca sezonu z tym co jest, a potem ściągnąć jakiegoś Barrowa czy Szoboszlai'a który sporo grywa na lewej stronie.
- Paya
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy

No imo Nandez będzie zabezpieczał tyły żeby Locatelli mógł hasać z przodu.
Btw, ten wykres fajnie pokazuje jak ciekawym zawodnikiem jest Guimaraes
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- notquite.mytempo
- Juventino
Obawiam się, że po transferze Vlaho nie będziemy w stanie sprowadzić w lecie nikogo do pomocy za +-40 mln, a pewnie za tyle pójdzie Bruno. Już to widać po kandydaturach - Zakaria, Nandez - w miarę młodzi, tani, z wygasającym kontraktem albo z takim, który niedługo się skończy. Ale kto wie, może z takich mało medialnych piłkarzy (dodałbym do tego grona McKenniego, na którego wciąż liczę) wykrystalizuje się jakaś solidna pomoc z Locatellim w składzie.
- Michael_M
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
O kurde...wiedziałem, że jest dobry, ale nie zdawałem sobie sprawy, że aż tak.
Dlatego stawiam, że kogoś sprzedamy lub zrezygnujemy z kilku zawodników którzy nie zgodzą się na obniżkę zarobków.
Jakby ktoś (Tottenham) zaoferował 40 mln za McKenniego to na miejscu Cherubiniego powiedziałbym do Burgera "elo".
Całej pomocy nie wymienimy, ale jest dobrze pod tym względem, że żaden patałach w tej kadrze nie może czuć się bezpiecznie i jak tylko pojawi się dobra oferta to wystawimy ich za drzwi i to mi się podoba. +15 mln za Rabiota i wypada, +10 mln za Sandro i wypada. Ramsey wypada za cokolwiek. Arthur na wypożyczenie. +20 mln za Bentancura i wypada. +40 za McKenniego i wypada. +35 mln za Kulusevskiego i wypada. Skończyło się sranie po krzakach.
W końcu

Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2022, 14:55 przez Michael_M, łącznie zmieniany 1 raz.
- MRN
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nandez to bardzo dobra opcja, nie ma co narzekać. Pieniądze na Vlaho poszły z lata, następnego lata też będzie nas stać na konkretne nazwisko co Was głowa boli. Wystarczy, że fani interu oraz Milanu bawią się w naszych księgowych i wieszczą nasz koniec tak ich rowy palą :laugh2:

- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Liczę na kolejny serial o Juventusie: "Comisso - Juventus - historia trudnej miłości". Wypiera jak może, zarzeka że nienawidzi, że gardzi.. a jednak zawsze da
Dobra to teraz: nie śledziłem zbyt bacznie Dusanka, czy dopasuje się do reszty czy ma charakter? Czy po bramce w plecy główka w dół czy piana na pysku?

Dobra to teraz: nie śledziłem zbyt bacznie Dusanka, czy dopasuje się do reszty czy ma charakter? Czy po bramce w plecy główka w dół czy piana na pysku?
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?