Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
pelbel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 21:26

Nie mogę z tym Interem. Czy oni naprawdę myślą, że jak sami spadną, to wszyscy odpuszczą sobie dalsze zabawy z Calciopoli. Bardzo nieładnie "panie" Inter.

Dobry mecz, ale Catania chyba się jednak trochę oszczędzała na następne zawody. Szkoda mi Interu, bo za tydzień, przyjedzie Chievo, podłamane porażką z nami i na pewno odgryzą się na Interze. Śmiało można tam x2 dawać. Choć kurs i tak będzie pewnie malusi...
Takie życie.

A ogólnie Inter drży, bo ciężko będzie o puchary. Już nawet takie coś piszą :D
Reasumując - marka taka jak Juventus jest włoskiej piłce potrzebna. Bogaty, utytułowany klub, mimo swojej kryminalnej wręcz przeszłości jest w stanie zapewnić lidze powrót na należyte jej miejsce w czołówce europejskich lig.
Bo jeśli chodzi o mnie to wali mnie to, które miejsce ma LW w Europie. Jak Juventus wróci do formy z przed lat, to może być nawet 1 miejsce w LM :P

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 21:48

Nic tak życia nie upiększa jak panika w interze coraz większa :C Brawo Catania . Jutro po 3 pkt :ok:

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 21:57

Każdy ma lepsze i gorsze chwile w sezonie. Jedni więcej, drudzy mniej. Po co patrzymy na innych ? Kibicujmy naszym jutro i liczmy na pozytywny rezultat, bo każdy dobrze wie jak szła nam w ostatnich sezonach gra ze 'średniakami'.

Trochę to wygląda jakbyśmy dowartościowywali się porażkami innych, a myślę że wcale nie musimy.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 22:19

koki90 pisze:Każdy ma lepsze i gorsze chwile w sezonie. Jedni więcej, drudzy mniej. Po co patrzymy na innych ? Kibicujmy naszym jutro i liczmy na pozytywny rezultat, bo każdy dobrze wie jak szła nam w ostatnich sezonach gra ze 'średniakami'.

Trochę to wygląda jakbyśmy dowartościowywali się porażkami innych, a myślę że wcale nie musimy.
W przypadku jakiejkolwiek innej drużyny zgodziłbym się z Tobą w pełni - nie ma co się patrzeć czy Milan, Napoli, Udinese czy tam Lazio straciło punkty, trzeba grać swoje. Jak będziemy w każdym meczu grać dobrze, to miejsce w lidze też będzie dobre niezależnie od tego, jak zagrają rywale.
Tylko że tutaj mówimy o Interze - drużynie której chyba każdy na tym forum życzy jak najgorzej i drugim marzeniem prawie każdego, zaraz po tym żeby Juventus grał jak najlepiej, jest żeby Inter przegrywał jak najwięcej.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 23:28

Mam pytanie do osób, które oglądały mecz. Jak zagrał Legro ?
inter znowu przegrał. Grają słabo w tym sezonie.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 23:39

Brutalo pisze:Mam pytanie do osób, które oglądały mecz. Jak zagrał Legro ?
inter znowu przegrał. Grają słabo w tym sezonie.
Dobrze : ) Bardzo pewny punkt zespolu. Kilka razy ladnie wyprowadzil pilke do przodu. Bez zadnych powaznych bledow. Zadnej wpadki przynajmniej zupelnie nie pamietam.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 71 razy

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 23:58

Wiem, że nie wypada, że powinniśmy patrzeć na siebie, ale buhahahahahahahahahahahaha :rotfl:

Przepraszam. Teraz na poważnie. Uważam, że zatrudnienie Ranieriego to najlepsze co mogło spotkać ...nter, od czasu zwolnienia Gaspa. Dziękuję za uwagę.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2011, 00:32

A na fcinter dalej nie ma newsa odnośnie meczu... Ej merdacze co z Wami ? :smile: A ktoś w tym temacie pisał,że niedobrze ,bo inter szybko na prowadzenie wyszedł... jednak Ranieri swój chłop :bravo:

topboxing.pl zapraszam :)
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 października 2011, 00:51

A mnie zastanawia jedna sprawa - co będzie, jak na przykład Inter przerżnie najbliższy mecz w Lidze Mistrzów i potem w Serie A? Jak wiemy, Moratti nie jest najcierpliwszą osobą na świecie, GPG się o tym przekonał dość boleśnie. Ciekawi mnie czy można się spodziewać zmiany trenera co dwa miesiące, czy też raczej da Siwemu popracować.

risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2011, 10:28

A mnie zastanawia jedna sprawa - co będzie, jak na przykład Inter przerżnie najbliższy mecz w Lidze Mistrzów i potem w Serie A? Jak wiemy, Moratti nie jest najcierpliwszą osobą na świecie, GPG się o tym przekonał dość boleśnie. Ciekawi mnie czy można się spodziewać zmiany trenera co dwa miesiące, czy też raczej da Siwemu popracować.
nejlepiej niech poczekaja do stycznia i dalej przegrywaja :D

ogolnie to fajne to jest nawet ze Atalanta ktora miala -6 na poczatku sezonu juz ich wyprzedzila :D

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2011, 10:35

risto pisze:ogolnie to fajne to jest nawet ze Atalanta ktora miala -6 na poczatku sezonu juz ich wyprzedzila :D
Pisałem o tym bodaj dwie kolejki temu. :lol: Pieprzyć tak niską pozycje interku w lidze, bo i tak nie spadną do Serie B. Zwała jest właśnie z faktu wyprzedzenia merdaczy przez "zminusowaną" ATALANTE. :rotfl:

PS. Almiron! :ok:

Obrazek
couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2011, 10:46

Inter zaczyna nareszcie wracać do korzeni, do futbolu, który symbolizował ich przed 2006. Przepłacone pseudo gwiazdki, nietrafione transfery, wewnętrzne zawirowania etc. takich ich pamiętam i takich ich chce widzieć.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2011, 10:53

meda11 pisze:PS. Almiron! :ok:
A właśnie. Ten Almiron, którego nikt nigdy nie chciał kupić, ten za którego nikt nie chciał ostatnio dać nawet miliona euro. Wiodąca postać w Bari, teraz nie odstaje w Catanii.

Dyrektorzy innych klubów to świnie :smile: Za swoich piłkarzy chcą po 20 baniek a od Juventusu, Interu i Milanu to by tylko wypożyczali aż do końca kontraktu.

ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 października 2011, 11:07

długo to trwało, ale można już chyba powoli mówić, że wszystko wraca do normy, inter wrócił bowiem tam gdzie jego miejsce... dobrze, że chociaż nie marnowali czasu gdy Juve było w drugiej lidze, bo teraz na mistrza znów sobie poczekają jakieś 20-30 lat... no chyba, że Moratti znów coś zakombinuje

Tata

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2011, 12:15

Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak, ale prawda jest taka że w ostatnich latach porażki Interu sprawiają mi prawie tyle samo satysfakcji co zwycięstwa Juve. Mam nadzieję że po udanym sezonie Juve(oby ten sezon taki był) wszystko wróci do normy i wyniki Interu będą mnie obchodzić tyle to co spłukuję w WC

ODPOWIEDZ