LaLiga
- nookie
- Juventino
1. watpie zeby az tylu ich poszlo...
2. niech odchodza ale ne Figo do JUVE
3. REAL i tak sie posypie w tej edycji LM bo bez obrony grac sie nie da...
2. niech odchodza ale ne Figo do JUVE
3. REAL i tak sie posypie w tej edycji LM bo bez obrony grac sie nie da...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Andryk
- Juventino
Roberto Carlos i Ronaldo porozumieli się z Chelsea!
Rosyjski miliarder Roman Abramowicz zamierza dokonać kolejnych wielkich zakupów. Tym razem jego zespół, Chelsea Londyn, mieliby w lecie zasilić dwaj piłkarze Realu Madryt - Roberto Carlos i Ronaldo.
Jeden z brazylijskich dzienników poinformował, że Ronaldo poinformował już o swoim odejściu prezydenta Realu Madryt, Florentino Pereza. Brazylijski napastnik powiadomił Pereza, że Abramowicz zaoferował mu dwukrotnie większe zarobki niż ma w drużynie mistrza Hiszpanii.
Z kolei jeden z włoskich serwisów internetowych poświęconych piłce nożnej poinformował, że warunki trzyletniego kontraktu ustalił już z Chelsea inny brazylijski piłkarz Realu Madryt - Roberto Carlos.
Abramowicz miałby zapłacić za transfer Roberto Carlosa 60 milionów funtów.
żródło:http://sport.onet.pl/857761,wiadomosci.html
ps.miałem własnie pisać taki temat
pozostawie to bez komentarza abramowicz chce mieć po prostu najlepszy klub swiata ale mu sie to nie uda bo juve jest najlepsze
Rosyjski miliarder Roman Abramowicz zamierza dokonać kolejnych wielkich zakupów. Tym razem jego zespół, Chelsea Londyn, mieliby w lecie zasilić dwaj piłkarze Realu Madryt - Roberto Carlos i Ronaldo.
Jeden z brazylijskich dzienników poinformował, że Ronaldo poinformował już o swoim odejściu prezydenta Realu Madryt, Florentino Pereza. Brazylijski napastnik powiadomił Pereza, że Abramowicz zaoferował mu dwukrotnie większe zarobki niż ma w drużynie mistrza Hiszpanii.
Z kolei jeden z włoskich serwisów internetowych poświęconych piłce nożnej poinformował, że warunki trzyletniego kontraktu ustalił już z Chelsea inny brazylijski piłkarz Realu Madryt - Roberto Carlos.
Abramowicz miałby zapłacić za transfer Roberto Carlosa 60 milionów funtów.
żródło:http://sport.onet.pl/857761,wiadomosci.html
ps.miałem własnie pisać taki temat
pozostawie to bez komentarza abramowicz chce mieć po prostu najlepszy klub swiata ale mu sie to nie uda bo juve jest najlepsze
- Desperado---ALEX
- Juventino
beavis powiem ci tak z tego co mowił to bedzie chciał grac dla Polski bo oczywiscie czuje sie i bedzie sie czuł polakiem ale wiesz nie jednemu juz zawodnikowi woda sodowa udezyła do głowy moze mu sie spodobac Francja i bedzie chciał grac dla niej wszystko jest mozliwe ale ja jak na ten czas mysle ze bedzie grac dla Polski 
- Desperado---ALEX
- Juventino
Jak pamietam to Ronaldo ma jak narazie najwiecej strzelonych bramek w Realu i w lidze hiszpańskiej wiec jezeli zarzad go pusci to bedzie ich wielki błąd :!:
- Nunez
- Juventino
wiecie jakos w to nie wierze....ze real sprzeda 3 podstawowych graczy galaktycznych.......sprowadza pewno Totti,podobno sie juz z Henry dogadali,i Joauqinem......czy jak mu tam...wiec smieszy mnie twierdzenie ze realu w lidze mistrzow nie bedzie
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- beavis
- Juventino
taaaa zapewne...Jak 1 z nich odejdzie to bedzie dobrze. Oby to byl Figo i przyszedl do JUVE
Jak maja odejsc to pewnie do chelsea Romek szaleje na rynku nawet jakby ich kupil to i tak Real kupi kogos co jak co ale oni transfery zawsze znajda pieniadze.Wydaje mi sie ze Real szybko sie nie rozpadnie moze za jakies 10 lat(oby szybciej
).

- Nunez
- Juventino
Henry chce do Realu
Real Madryt to jedyny klub na świecie dla jakiego Henry opuściłby Arsenal. Są to słowa samego zainteresowanego czyli Thierry Henry'ego. Wiedzą o tym wszyscy z najbliższego otoczenia piłkarza. Francuz byłby gotów opuścić Londyn nawet pomimo tego, że ma tu wielu przyjaciół, zwłaszcza w drużynie. W składzie Arsenalu grają np. Vieira, Wiltord i Pires - jego koledzy z reprezentacji Francji. Ale w Madrycie gra największy przyjaciel - Zinedine Zidane. Czy Henry tworzyłby znakomity tercet napastników z Ronaldo i Raulem? A może pogłoski o odejściu Brazylijczyka okażą się prawdą? Sprowadzenie Henry'ego byłoby wtedy jak najbardziej na miejscu.
ps. co to tottiego to sprawa juz kiedys byla ze sam powiedzial ze chce grac w realu wiec nie chcialem tego wklejac tutaj,ale mysle ze tym tekstem rozwialem wszelkie niewiadome co do..... mam nadzieje ze tak bedzie wtedy sklad wygladal by tak
-------------------Casillas------------------
--Salgado---Mexes?----Heuglera----Carlos
-----------------------------------------------
---Figo?(Joaquin)---Beckham-----Totti-----Zidane
----------------------Raul??--------------
-------------Henry-----Ronaldo(Raul?)--------------
co do tego gdzie raul by gral to pewny nie jestem ale na pewno gdzies za napastnikami....ale wtedy pewnie totti albo joaquin nie przejdzie.....
ps.przy tej 11 to juve nie ma szans przynajmniej na papierze....wiec chyba trzeba kogos sprowadzic ,mexes pewnie przejdzie do realu chcac tworzyc ta sile......
Real Madryt to jedyny klub na świecie dla jakiego Henry opuściłby Arsenal. Są to słowa samego zainteresowanego czyli Thierry Henry'ego. Wiedzą o tym wszyscy z najbliższego otoczenia piłkarza. Francuz byłby gotów opuścić Londyn nawet pomimo tego, że ma tu wielu przyjaciół, zwłaszcza w drużynie. W składzie Arsenalu grają np. Vieira, Wiltord i Pires - jego koledzy z reprezentacji Francji. Ale w Madrycie gra największy przyjaciel - Zinedine Zidane. Czy Henry tworzyłby znakomity tercet napastników z Ronaldo i Raulem? A może pogłoski o odejściu Brazylijczyka okażą się prawdą? Sprowadzenie Henry'ego byłoby wtedy jak najbardziej na miejscu.
ps. co to tottiego to sprawa juz kiedys byla ze sam powiedzial ze chce grac w realu wiec nie chcialem tego wklejac tutaj,ale mysle ze tym tekstem rozwialem wszelkie niewiadome co do..... mam nadzieje ze tak bedzie wtedy sklad wygladal by tak
-------------------Casillas------------------
--Salgado---Mexes?----Heuglera----Carlos
-----------------------------------------------
---Figo?(Joaquin)---Beckham-----Totti-----Zidane
----------------------Raul??--------------
-------------Henry-----Ronaldo(Raul?)--------------
co do tego gdzie raul by gral to pewny nie jestem ale na pewno gdzies za napastnikami....ale wtedy pewnie totti albo joaquin nie przejdzie.....
ps.przy tej 11 to juve nie ma szans przynajmniej na papierze....wiec chyba trzeba kogos sprowadzic ,mexes pewnie przejdzie do realu chcac tworzyc ta sile......
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- Andryk
- Juventino
ma szanse juve wygrać z takim składem realu nie pamietacie jak juve grał z realem i wygrał a na real były wtedy stawiane wszystkie głosy koledzy mi przed meczem mówili do złudzenia że przegra a na drugi dzień ich wyśmiałem
:D

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie liczy sie ilość dobrych piłkarzy, ale jakość jedenastki zmotywowanej i chcącej wygrać mecz.
Więc jest bardzo duża szansa na wygraną Juve, a tym mniejsza Realu, ponieważ oni potzrebują czasu, aby zgrać ten zespół.
Więc jest bardzo duża szansa na wygraną Juve, a tym mniejsza Realu, ponieważ oni potzrebują czasu, aby zgrać ten zespół.
- kouba
- Qualità Juventino
FaN_7Becksa86CT pisze:wiecie jakos w to nie wierze....ze real sprzeda 3 podstawowych graczy galaktycznych.......sprowadza pewno Totti,podobno sie juz z Henry dogadali,i Joauqinem......czy jak mu tam...
nie myśl sobie, że Real kupi wszystkich o których pomyślą
A Totti...hmmm, właściwie to też jest tego typu piłkarz, ale ostatnio cos himeryczny i głośno było o Jego odejściu, ale jednak też wątpie, żeby odszedł....nie ma bata...
no mnie też to smieszy, ale wiedz, że ja tego niepowiedziałemFaN_7Becksa86CT pisze:wiec smieszy mnie twierdzenie ze realu w lidze mistrzow nie bedzie