LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 18:10

1. watpie zeby az tylu ich poszlo...

2. niech odchodza ale ne Figo do JUVE

3. REAL i tak sie posypie w tej edycji LM bo bez obrony grac sie nie da...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 18:17

Roberto Carlos i Ronaldo porozumieli się z Chelsea!

Rosyjski miliarder Roman Abramowicz zamierza dokonać kolejnych wielkich zakupów. Tym razem jego zespół, Chelsea Londyn, mieliby w lecie zasilić dwaj piłkarze Realu Madryt - Roberto Carlos i Ronaldo.

Jeden z brazylijskich dzienników poinformował, że Ronaldo poinformował już o swoim odejściu prezydenta Realu Madryt, Florentino Pereza. Brazylijski napastnik powiadomił Pereza, że Abramowicz zaoferował mu dwukrotnie większe zarobki niż ma w drużynie mistrza Hiszpanii.

Z kolei jeden z włoskich serwisów internetowych poświęconych piłce nożnej poinformował, że warunki trzyletniego kontraktu ustalił już z Chelsea inny brazylijski piłkarz Realu Madryt - Roberto Carlos.

Abramowicz miałby zapłacić za transfer Roberto Carlosa 60 milionów funtów.
żródło:http://sport.onet.pl/857761,wiadomosci.html
ps.miałem własnie pisać taki temat
pozostawie to bez komentarza abramowicz chce mieć po prostu najlepszy klub swiata ale mu sie to nie uda bo juve jest najlepsze

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 19:22

No ja bym sie zbytnio z tego nie cieszył, bo Chelsea będzie jeszcze gożniejsze od Relu.Więc lepiej żeby Ronaldo odszedł do Interu, a Carlos kto wie. :wink: :wink:

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 19:51

beavis powiem ci tak z tego co mowił to bedzie chciał grac dla Polski bo oczywiscie czuje sie i bedzie sie czuł polakiem ale wiesz nie jednemu juz zawodnikowi woda sodowa udezyła do głowy moze mu sie spodobac Francja i bedzie chciał grac dla niej wszystko jest mozliwe ale ja jak na ten czas mysle ze bedzie grac dla Polski :wink:

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 19:54

Jak pamietam to Ronaldo ma jak narazie najwiecej strzelonych bramek w Realu i w lidze hiszpańskiej wiec jezeli zarzad go pusci to bedzie ich wielki błąd :!:

Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 22:28

wiecie jakos w to nie wierze....ze real sprzeda 3 podstawowych graczy galaktycznych.......sprowadza pewno Totti,podobno sie juz z Henry dogadali,i Joauqinem......czy jak mu tam...wiec smieszy mnie twierdzenie ze realu w lidze mistrzow nie bedzie

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 22:45

taaaa zapewne...Jak 1 z nich odejdzie to bedzie dobrze. Oby to byl Figo i przyszedl do JUVE :D Jak maja odejsc to pewnie do chelsea Romek szaleje na rynku nawet jakby ich kupil to i tak Real kupi kogos co jak co ale oni transfery zawsze znajda pieniadze.Wydaje mi sie ze Real szybko sie nie rozpadnie moze za jakies 10 lat(oby szybciej :D ).

Qazik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 23:01

hmmm Carlos podziwiam go za to jak gania w tą i zpowrotem po boisku przez 90 minut i jak podkręcic umie i dotego zawsze taki pogodny jeszcze Figo i Zidane są wporządku

Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 02:46

Henry chce do Realu

Real Madryt to jedyny klub na świecie dla jakiego Henry opuściłby Arsenal. Są to słowa samego zainteresowanego czyli Thierry Henry'ego. Wiedzą o tym wszyscy z najbliższego otoczenia piłkarza. Francuz byłby gotów opuścić Londyn nawet pomimo tego, że ma tu wielu przyjaciół, zwłaszcza w drużynie. W składzie Arsenalu grają np. Vieira, Wiltord i Pires - jego koledzy z reprezentacji Francji. Ale w Madrycie gra największy przyjaciel - Zinedine Zidane. Czy Henry tworzyłby znakomity tercet napastników z Ronaldo i Raulem? A może pogłoski o odejściu Brazylijczyka okażą się prawdą? Sprowadzenie Henry'ego byłoby wtedy jak najbardziej na miejscu.

ps. co to tottiego to sprawa juz kiedys byla ze sam powiedzial ze chce grac w realu wiec nie chcialem tego wklejac tutaj,ale mysle ze tym tekstem rozwialem wszelkie niewiadome co do..... mam nadzieje ze tak bedzie wtedy sklad wygladal by tak

-------------------Casillas------------------
--Salgado---Mexes?----Heuglera----Carlos
-----------------------------------------------
---Figo?(Joaquin)---Beckham-----Totti-----Zidane
----------------------Raul??--------------
-------------Henry-----Ronaldo(Raul?)--------------

co do tego gdzie raul by gral to pewny nie jestem ale na pewno gdzies za napastnikami....ale wtedy pewnie totti albo joaquin nie przejdzie.....
ps.przy tej 11 to juve nie ma szans przynajmniej na papierze....wiec chyba trzeba kogos sprowadzic ,mexes pewnie przejdzie do realu chcac tworzyc ta sile......

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 07:04

Przecież Perez nie może kupić obrońcy- byłoby to policzkiem dla obecnych gwiazdek defensywy.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 07:32

ma szanse juve wygrać z takim składem realu nie pamietacie jak juve grał z realem i wygrał a na real były wtedy stawiane wszystkie głosy koledzy mi przed meczem mówili do złudzenia że przegra a na drugi dzień ich wyśmiałem :D:D

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 09:13

Ten cały Real to nieporozumienie neich sciągają kogo chcą oby nei piłkarzy Juventusu i padająw jakie chcą długi najlepiej by było żeby ten klub sie jak najszybciej rozpadł 8)

Zawsze Wierni ! ! !
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 10:18

Rybeq pisze:Przecież Perez nie może kupić obrońcy- byłoby to policzkiem dla obecnych gwiazdek defensywy.
niech dalej nie kupuje bedziemy mogli sie smiac jak bedą ich osmieszac Del Piero i spolka

...
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 10:24

Nie liczy sie ilość dobrych piłkarzy, ale jakość jedenastki zmotywowanej i chcącej wygrać mecz.

Więc jest bardzo duża szansa na wygraną Juve, a tym mniejsza Realu, ponieważ oni potzrebują czasu, aby zgrać ten zespół.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 10:30

FaN_7Becksa86CT pisze:wiecie jakos w to nie wierze....ze real sprzeda 3 podstawowych graczy galaktycznych.......sprowadza pewno Totti,podobno sie juz z Henry dogadali,i Joauqinem......czy jak mu tam...

nie myśl sobie, że Real kupi wszystkich o których pomyślą :wink: Wątpie, żeby Henry odchodził z Arsenalu. To jest taki piłkarz, który sie juz na stałe przywiązuje do jednego klubu, jak Del Piero, czy choćby Raul :wink:
A Totti...hmmm, właściwie to też jest tego typu piłkarz, ale ostatnio cos himeryczny i głośno było o Jego odejściu, ale jednak też wątpie, żeby odszedł....nie ma bata...
FaN_7Becksa86CT pisze:wiec smieszy mnie twierdzenie ze realu w lidze mistrzow nie bedzie
no mnie też to smieszy, ale wiedz, że ja tego niepowiedziałem :wink: Ten co tak napisał to nieźle sie ośmieszył. To nie możliwe, żeby Real tak nisko upadł, mogą ustąpić miejsca komuś w lidze hiszpańskiej, albo nie wygrać LM, ale że nie awansują do niej to juz lekka przesada :wink:

ODPOWIEDZ