Jak radzą sobie byli Juventini
- lysy1983
- Juventino
Don Paolo pisze:Aktualnym obrońcą trofeum azjatyckiej Ligi Mistrzów jest... klub z Australii.. Żeby było śmiesznie to Western Sydney Wanderers, bo o tym klubie mowa w tym samym sezonie w którym upokorzył kluby z Japonii, Korei i Chin zajął ostatnie miejsce w lidze australijskiej. Możecie sobie sprawdzić
A-League to jedna z najszybciej rozwijających się lig piłkarskich na świecie.
Tłumy na trybunach, coraz większe pieniądze, prawa TV sprzedawane zagranicą, imponująca jakość transmisji, a na JuvePoland opinie jakby Del Piero robił za gwiazdę w lidze samoańskiej...
...jeszcze przed transferem Alexa Sydney FC tak potraktowało gwiazdozbiór LA Galaxy:
Mam nadzieję, że zauważyłeś, że ten film był podesłany w 2007;)
Sorry, ale liga australijska w porównaniu do MLS to pełna amatorka.
Do ADP nie masz się co rzucać, bo on poszedł do kangurów na emeryturę, co innego Gio, który jest piłkarsko w najlepszym wieku. rozumiem że masz jakiś tam szacunek do Alexa, ale mrówka w Toronto jest o dwie klasy lepsza niż Del Piero w Sydney. Zresztą gracze w lepszym piłkarsko wieku i formie niż ADP jak np Villa czy Kaka nie radzą sobie aż tak dobrze w MLS jak nasz "konus", ponieważ on tam nie poszedł jak inni na emeryturę tylko zarobić gruby hajs, a z racji wieku musi być lepszy we wszystkich aspektach fizycznych poz siłą, a technikę ciągle ma na bdb\b poziomie
Piątka w plecy i do domu...
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Było już kiedyś w historii coś takiego, że zespół z 51. (na 54 kraje) ligi w rankingu UEFA wyeliminował zespół z 3. ligi Europy? W dodatku ta Birkirkara jest w rankingu klubowym dopiero trzecią siłą na Malcie :shock:Smok-u pisze:F.Miccoli skarał West Ham. Zaraz zacznie się dogrywka. Lekko się uśmieje jak Birkirkara wygra
.
No cóż, szkoda Maltańczyków, bo byłoby mniej punktów dla Anglików w rankingu.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Było blisko, szkoda bo naprawdę fajnie się zaprezentowali. Ale jeżeli West Ham tak będzie grał dalej, to nie wróżę im za dużych sukcesów.Crunny pisze: No cóż, szkoda Maltańczyków, bo byłoby mniej punktów dla Anglików w rankingu.
W ogóle myślałem, że Miccoli skończył karierę, a tu proszę jeszcze sobie kopie

- MichałJuve124
- Juventino
Strzelił też decydującego karnego, Vidal również strzelił.
Mnie to zwycięstwo cieszy
Mnie to zwycięstwo cieszy

- wagner
- Juventino
Hm. Powiedzmy, że wyglądał na takiego który bardzo chce się pokazać. Granie agresywnie, pokazywanie się do gry. Wydaje mi się, że nasz były zawodnik w Niemczech będzie troche bardziej srogo karany, agresywne granie na boiskach niemieckich po prostu nie przechodzi, co może skutkować dużą ilością żółtych kartek ew. czerwonych. Ale to już gdybanie.Osgiliath pisze:Z tego, co czytam Vidal po wejściu już po dwóch minutach powinien był dostać żółtą, którą dostał w... 8 minucie po wejściu... Dalej nie nauczył się panować nad sobą w ważnych meczach?
- albertcamus
- Juventino
Odnośnie Bendtnera, to polecam fanpage Troll Football na facebooku...
- lysy1983
- Juventino
Karny oczywiście podyktowany po faulu na nim samym, ale rzut wolny naprawdę świetnie wykonany, nawet Buffon miałby kłopotHypeman pisze:Jedna bramka z karnego, druga z wolnego a trzecia w sytuacji gdzie obrońca w ogóle do niego nie pobiegł więc nie było okazji do pokazania tężyzny fizycznej Mrówy
- Robaku
- Juventino
Misiu złoty, przypominam, że Lanzafame robił szal w lidze węgierskiej. DelPiero miałby tyle bramek w polskie lidze, ile Gio w MLSwloski pisze:Jak czytam te zachwyty nad Giovinco to ogarnia mnie śmiech. Ta liga jest ogórkowa. Nie wiem czy w polskiej miałby tyle bramek.
- lysy1983
- Juventino
W Parmie też grał bardzo dobrze, a większość kibiców twierdzi, że nie było obcokrajowca, który lepiej grałby w MLS, a grali/grają tam min Beckham, Henry, Defoe/ Kaka czy Villa i wcale to nie była taka emerytura jak u Del Piero w Sydney, ponieważ poszli tam jednak w troszkę młodszym wieku, a żaden z nich statystyk na poziomie mrówki nie miał;)wloski pisze:Jak czytam te zachwyty nad Giovinco to ogarnia mnie śmiech. Ta liga jest ogórkowa. Nie wiem czy w polskiej miałby tyle bramek.