BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- kiler_bandyta
- Juventino
Gornie spokojnie
Gilu ja tam nie wiem z jakimi blacharami rozmawiasz, ale zmien kolezanki na prawdziwe kobiety, w tym wieku to trzeba troche spowazniec- to raz... o tym lenistwie Twoim to cos sie nam obilo przy okazji meczu z interem- to dwa... Zdeklasowales? patrze ktos zaczal slownika uzywać, zeby yntelygentnymi slowami sie poslugiwac... Gilu naucz sie jednego... urok osobisty to rzecz dla Ciebie nie pojeta... za to slomy masz pod dostatkiem- to po trzecie... wiec jakby to ujac w slangu którego nie zrozumiesz... YOU GOT SERVED!! haha 
na milanie bede

na milanie bede

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- gil
- Juventino
lepiej późno niż wcale (mówię o słowniku)kiler_bandyta pisze:Gornie spokojnieGilu ja tam nie wiem z jakimi blacharami rozmawiasz, ale zmien kolezanki na prawdziwe kobiety, w tym wieku to trzeba troche spowazniec- to raz... o tym lenistwie Twoim to cos sie nam obilo przy okazji meczu z interem- to dwa... Zdeklasowales? patrze ktos zaczal slownika uzywać, zeby yntelygentnymi slowami sie poslugiwac... Gilu naucz sie jednego... urok osobisty to rzecz dla Ciebie nie pojeta... za to slomy masz pod dostatkiem- to po trzecie... wiec jakby to ujac w slangu którego nie zrozumiesz... YOU GOT SERVED!! haha
na milanie bede

i tak Ci wjadę w kakao

P.S. my pewnie też będziemy... Zarówno przed, na, jak i po libacji

- julita
- Juventino
ogólnie z rezerwacją jest taki motyw, że w sobotę o 18:15 będzie mecz Jagi w tv więc miejsca na 100% nie mamy zaklepanego, bo komuś może się zechcieć po meczu na piwko. możemy więc pojawić się wcześniej i czatować na miejscówki, bo mecz Juve puszczą nam jakby co. problem jest tylko z miejscówkami.
co robimy w takim wypadku? pojawiamy się wcześniej czy szukamy innego miejsca?
co robimy w takim wypadku? pojawiamy się wcześniej czy szukamy innego miejsca?
- pezet1988
- Juventino
Ja mogę przybyć dopiero ok.20 no może w porywach 19.30-19.40 także z tym zaklepywaniem miejscówki z moją osobą może być ciężko.
A co sądzą inni??
Aktualna lista:
1. pezet1988
2. Judzio
3. białas
4. Julita
5. kiler_bandyta
6. Gorn
7. gil
8. Justyna
A co sądzą inni??
Aktualna lista:
1. pezet1988
2. Judzio
3. białas
4. Julita
5. kiler_bandyta
6. Gorn
7. gil
8. Justyna

- białas
- Juventino
no należy wziąc poprawkę na to, że będą ostatki, jak również sobota, więc ludziom na dobrą sprawę nigdzie się nie będzie spieszyć. podejrzewam, że pewnie ktoś zostanie, więc byłoby mało wesoło, zwłaszcza, że wszyscy wiemy o co chodzi. czekamy na info od Judzia odnośnie rezerwacji.