Forumowicz od A do Z - vol.2
- JuveR
- Juventino
Moja mojej poprzedniej odpowiedzi się wycofuję. To jednak nie Tharp. szczypek mnie co nieco nakierował...
A więc to jest polski rolnik, który dosko się czuje, który wszystko kapuje. Jego "koślawa" postawa wskazuje na lekką fazę. Jak widzimy sprzęt jest już ustawiony, a wyraz twarzy mówi jedno: "Wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie". Już za chwilę będzie siwy dym, kamień na kamieniu nie zostanie.
Tak?
A więc to jest polski rolnik, który dosko się czuje, który wszystko kapuje. Jego "koślawa" postawa wskazuje na lekką fazę. Jak widzimy sprzęt jest już ustawiony, a wyraz twarzy mówi jedno: "Wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie". Już za chwilę będzie siwy dym, kamień na kamieniu nie zostanie.
Tak?
Się nie znasz...kurde, nie... rebus nie w tych klimatach...
- Łukasz
- Juventino
- oliver
- Juventino
A co tam. Zgłaszam sięRadek_88 pisze: Czekamy wiec na czwarta i jedziemy z kolejna kampania reklamowa.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- pan Zambrotta
- Juventino
genialnie!Łukasz pisze:Edit:
Pole trójkąta!
kłamałem, nie ma nagród.Łukasz pisze:A nawet dosko. Wygrałem coś?
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2009, 07:50 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.
- Łukasz
- Juventino
A nawet dosko. Wygrałem coś, oprócz własnej satysfakcji?pan Zambrotta pisze:genialnie!Łukasz pisze:Edit:
Pole trójkąta!
O ja Cię pindolę!pan Zambrotta pisze:kłamałem, nie ma nagród.
:twisted:
- pan Zambrotta
- Juventino
my tu gadu-gadu i śmichu-chichu, a tymczasem agape82 zamieściła świetny alfabet. Jestem świeżo po przeczytaniu. Wyważony, spokojny i baaardzo pozytywny :) bardziej się pochyliłaś nad swoim życiem od poprzedników. A szczególnie zaskoczyłaś mnie znajomością hebrajskiego. Za to dwa ogromne plusy. Wiedziałem, na kogo oddawać głosy.
czekam na resztę alfabetów, szczególnie tych co wygrali ankiety i cisną w wafla :]
czekam na resztę alfabetów, szczególnie tych co wygrali ankiety i cisną w wafla :]
- FalsoVero
- Juventino
Majos boi/bał się ciemności ^^. Alfabet fajny miło się czytało. Co do alfabetu Agape82 można się bardzo dużo dowiedzieć. Alfabet świetny.
Głos oddany an Juve Mastera powodzenia
Mimo zjadacza czasu przed konsolką można fajnie się wyluzować. Szkoda, że nie X0 chętnie pograłbym w Fife10 na xlive . Co do GTA4 moc, szczególnie przez sieć.agape82 pisze: Konsola PS3
Cholerny zjadacz czasu, ale potrzebuję takiej formy odreagowania i relaksu. Najchętniej sięgam po Fifę i NFS Undercover, chociaż ostatnio najbardziej katuję GTA IV. Wracam do domu po 13 godzinach pracy, zakładam słuchawki, biorę analoga do ręki i w ten sposób tracę czas… niedługo premiera Dragon Age zatem lepiej w tej kwestii nie będzie
Hebrajski może znasz ale co do ras psów to już bym nie powiedział. "Nie wszystko złoto co się świeci". Mógłbym napisać parę ras psów które bardziej przypominają Wilka ale takie psy najczęściej trafiają do schronisk ponieważ właściciel sobie nie radził . Nie zmienia to faktu, że alfabet napisałaś świetny.agape82 pisze: Wilki
Jedyne zwierzęta które mogłabym mieć w domu, oczywiście w udomowionej wersji czyli Alaskan Malamute bądź Syberian Husky. Niby psy a jednak nie do końca – potrafią doskonale pracować z człowiekiem, ale są wilkami i nikt z nich nie zrobi psa kanapowego, nikt nie zapanuje nad wilkiem do końca, co najwyżej można nauczyć się współistnieć ze sobą. Wilki są wiernymi towarzyszami życia i ucząc nas bardzo ważnej rzeczy – szanować wolność drugiego
Głos oddany an Juve Mastera powodzenia

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Ein
- Juventino
Dziękuję wszystkim za oddanie na mnie głosów w poprzedniej ankiecie
Głos na -10- za :

Głos na -10- za :
-10- pisze:Mógłbym się poświęcić i zostać Partyjną Szmatką Ludu.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
agape82, naprawdę świetny alfabet. Ciekawe przemyślenia. I trochę siebie odnalazłem.
Tego fragmentu o mężczyznach i strachu przed trudnymi tematami nie rozumiem. A no i nie generalizujmy.
W obecnej ankiecie głos na Ein-a.
Tego fragmentu o mężczyznach i strachu przed trudnymi tematami nie rozumiem. A no i nie generalizujmy.
W obecnej ankiecie głos na Ein-a.