LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2004, 20:16

a niech idzie gdzie chce wg moze grac nawet w Katarze :D :D

...
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2004, 20:38

Ronaldo to bardzo dobry piłkarz i nie zasługuje na jakieś Katary czy Arabie...
Real wiele straci na tym transferze, bo mino, że Raul jest lepszym zawodnikiem od Ronaldo, to jednak Brazylijczyk więcej strzela bramek :?
Chelsea wzmocni sie bardzo tym transferem, ale po co Im tylu napastników :?: tak jak Realowi...A moze Real zmądrzał :?: Sprzedadzą Ronniego i kupią obrońców :?: :D
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2004, 20:39 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2004, 20:39

No i dobrze... może teraz Chelsea odczepi się od Trezeguet. ieli Real sprzedaje wielką gwiazde, ciekawe kto na jego miejsce

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2004, 21:04

Ten Abramowicz powoli przegina.Moim zdaniem FIFA powinna go ukarać za (jak ja to mówie) "Kupienie zwycięstw"To jest niedopuszczalne.Chociaż w regulaminie nie ma o tym żadnej wzmianki.

beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2004, 21:34

Watpie i tak w to szczerze..Abramowicz do przyszlego roku juz zbankrutuje bo wykupi wszystkich najlepszych :D Ciekaw jestem po jakim czasie znudzi mu sie kupowanie bo za niedlugo bedzie musial juz sprzedawac tych co kupil bo sie nie beda lapali do skladu.Jezeli Ronaldo pojdzie tam to tylko za pieniedzmi choc tym pilkarzom to sie dziwie maja tyle pieniedzy mogliby mi chociaz swoja tygodniowa gaze odstapic i bylbym ustawiony na wiele lat :D :D

Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2004, 22:26

hehe jakos mi sie w to wierzyc nie chce ronaldo i chelsea....hmm smiechu warte chyba,on realu nie opusci tak latwo.. no ale......,o wogule ta wiadomosc masz z jednej strony a to o niczym nie swiadczy...

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 03:04

powracajac do transferu Beckhama do Realu,transferu wedlug was ktory nie powinien sie odbyc bo nie mial nic wspulnego z pilka itd........

taaa wkoncu beckham ma najwiecej asyst w lidze, stal sie przywodcom Krolewskich. Jak napisalo L'Equipe: "Szczegolny nacisk L'Equipe kladzie na Beckhama, bowiem to dzieki niemu Real Madryt stal sie "jeszcze bardziej galaktyczny". Gazeta stwierdza tez, ze "rozproszyl cala niechec" po przejsciu do Blancos.
- Jak dotad nikt nie znal jego umiejetnosci jako srodkowego pomocnika. Ma zdolnosci do bycia liderem i dzis juz wiemy, ze moze tez grac na innej pozycji (..) jego potencjal techniczny nie zostal w pelni wykorzystany przez Alexa Fergusona czego on teraz zaluje - pisala L'Equipe odnosnie Davida Beckhama."

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 14:01

Chodzą pogłoski że w lecie z Realu ma odejść Ronaldo i Roberto Carlos!!!Jak do tego odejdzie Figo(mam nadzieje że do Juve)to nie będzię Realu nawet w LM!!!!!FORZA JUVE!!!! :twisted:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 14:30

wiesz co, pogłosek to chodzi wiele... napisz lepiej gdzie to przeczytałeś :?:

Ja nie sądze zeby Real tak łatwo sie pozbywał tych piłkarzy. Jeden, góra dwóch piłkarzy moze odejsć, nie po to Ich kupował, żeby teraz sprzedawać :wink: Jedynie to odejscie Ronaldo do Chelsea jest prawdopodobne

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 14:34

No ja tez to przeczytałem, na onecie. Ciekawe, moze Chelsea wykupi Real hehe.....

Fighterinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 14:37

jak Abramovic bedzie chciał to wykupi cały Real zabierze wszystkich zawodników do Chelsey i zamknie Real i narobi specjalnie długów i real poleci do Primera Division 4

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 14:38

BIGGI pisze:No ja tez to przeczytałem, na onecie. Ciekawe, moze Chelsea wykupi Real hehe.....
nie bez jaj, tak to nie będzie, ale mam nadzieję, że Real kiedys za długi spadnie do 2 hiszpańskiej ;P.

Obrazek
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 16:26

Jak do tego odejdzie Figo(mam nadzieje że do Juve)

a po co on nam w juve :?: :?: :shock:

...
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 16:31

Myśle że to tylko plotki. Real nie pozbedzie sie tylu waznych graczy

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 18:05

Tak ta wiadomosc jest na onecie ja mysle ze do tego nie dojdzie chociaz nigdy niemow nigdy :wink:

ODPOWIEDZ