LaLiga
- kouba
- Qualità Juventino
Ronaldo to bardzo dobry piłkarz i nie zasługuje na jakieś Katary czy Arabie...
Real wiele straci na tym transferze, bo mino, że Raul jest lepszym zawodnikiem od Ronaldo, to jednak Brazylijczyk więcej strzela bramek :?
Chelsea wzmocni sie bardzo tym transferem, ale po co Im tylu napastników
tak jak Realowi...A moze Real zmądrzał
Sprzedadzą Ronniego i kupią obrońców
Real wiele straci na tym transferze, bo mino, że Raul jest lepszym zawodnikiem od Ronaldo, to jednak Brazylijczyk więcej strzela bramek :?
Chelsea wzmocni sie bardzo tym transferem, ale po co Im tylu napastników

Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2004, 20:39 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ten Abramowicz powoli przegina.Moim zdaniem FIFA powinna go ukarać za (jak ja to mówie) "Kupienie zwycięstw"To jest niedopuszczalne.Chociaż w regulaminie nie ma o tym żadnej wzmianki.
- beavis
- Juventino
Watpie i tak w to szczerze..Abramowicz do przyszlego roku juz zbankrutuje bo wykupi wszystkich najlepszych
Ciekaw jestem po jakim czasie znudzi mu sie kupowanie bo za niedlugo bedzie musial juz sprzedawac tych co kupil bo sie nie beda lapali do skladu.Jezeli Ronaldo pojdzie tam to tylko za pieniedzmi choc tym pilkarzom to sie dziwie maja tyle pieniedzy mogliby mi chociaz swoja tygodniowa gaze odstapic i bylbym ustawiony na wiele lat

- Nunez
- Juventino
hehe jakos mi sie w to wierzyc nie chce ronaldo i chelsea....hmm smiechu warte chyba,on realu nie opusci tak latwo.. no ale......,o wogule ta wiadomosc masz z jednej strony a to o niczym nie swiadczy...
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- Nunez
- Juventino
powracajac do transferu Beckhama do Realu,transferu wedlug was ktory nie powinien sie odbyc bo nie mial nic wspulnego z pilka itd........
taaa wkoncu beckham ma najwiecej asyst w lidze, stal sie przywodcom Krolewskich. Jak napisalo L'Equipe: "Szczegolny nacisk L'Equipe kladzie na Beckhama, bowiem to dzieki niemu Real Madryt stal sie "jeszcze bardziej galaktyczny". Gazeta stwierdza tez, ze "rozproszyl cala niechec" po przejsciu do Blancos.
- Jak dotad nikt nie znal jego umiejetnosci jako srodkowego pomocnika. Ma zdolnosci do bycia liderem i dzis juz wiemy, ze moze tez grac na innej pozycji (..) jego potencjal techniczny nie zostal w pelni wykorzystany przez Alexa Fergusona czego on teraz zaluje - pisala L'Equipe odnosnie Davida Beckhama."
taaa wkoncu beckham ma najwiecej asyst w lidze, stal sie przywodcom Krolewskich. Jak napisalo L'Equipe: "Szczegolny nacisk L'Equipe kladzie na Beckhama, bowiem to dzieki niemu Real Madryt stal sie "jeszcze bardziej galaktyczny". Gazeta stwierdza tez, ze "rozproszyl cala niechec" po przejsciu do Blancos.
- Jak dotad nikt nie znal jego umiejetnosci jako srodkowego pomocnika. Ma zdolnosci do bycia liderem i dzis juz wiemy, ze moze tez grac na innej pozycji (..) jego potencjal techniczny nie zostal w pelni wykorzystany przez Alexa Fergusona czego on teraz zaluje - pisala L'Equipe odnosnie Davida Beckhama."
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Chodzą pogłoski że w lecie z Realu ma odejść Ronaldo i Roberto Carlos!!!Jak do tego odejdzie Figo(mam nadzieje że do Juve)to nie będzię Realu nawet w LM!!!!!FORZA JUVE!!!! :twisted:
- kouba
- Qualità Juventino
wiesz co, pogłosek to chodzi wiele... napisz lepiej gdzie to przeczytałeś 
Ja nie sądze zeby Real tak łatwo sie pozbywał tych piłkarzy. Jeden, góra dwóch piłkarzy moze odejsć, nie po to Ich kupował, żeby teraz sprzedawać
Jedynie to odejscie Ronaldo do Chelsea jest prawdopodobne

Ja nie sądze zeby Real tak łatwo sie pozbywał tych piłkarzy. Jeden, góra dwóch piłkarzy moze odejsć, nie po to Ich kupował, żeby teraz sprzedawać
- Fighterinho
- Juventino
jak Abramovic bedzie chciał to wykupi cały Real zabierze wszystkich zawodników do Chelsey i zamknie Real i narobi specjalnie długów i real poleci do Primera Division 4
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Juverulez!
- Juventino
- Desperado---ALEX
- Juventino
Tak ta wiadomosc jest na onecie ja mysle ze do tego nie dojdzie chociaz nigdy niemow nigdy