Mercato (2012-2014)
- minimav
- Juventino
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... omosc.html
Juz nawet nie testy. Po prostu jest nasz!
No coz, "wypada tylko przeprosic kibicow" za rozbudzone nadzieje. Ale jeszcze do konca okienka jest troche czasu, moze cos sie zmieni 
Juz nawet nie testy. Po prostu jest nasz!

- francois
- Juventino
Giuseppe "wypożyczenie z opcją pierwokupu" Marotta i wszystko jasneJuveSWD pisze:Jeśli w ogóle sprowadzimy Duńczyka, to uznam to za porażkę Marotty. No chyba, że za darmo i z rocznym kontraktem.stahoo pisze:PS. Jesli damy za Duńczyka ponad 8 mln € uznam to za wielką porażkę Marotty.

Ale więcej niż Berbatow, Torres czy CisseAzrael pisze:Zabawne jest to, że wg ogólnodostępnych statystyk Bendtner - człowiek, który ma znacząco podnieść jakość naszego ataku, ustrzelił w zeszłym sezonie w barwach Sunderlandu w 28 meczach aż 8 bramek. To mniej niż Giovinco, Matri, Vucinic czy nawet Marchisio...

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- StaryDobryNedved
- Juventino
No dajcie spokój. Myślałem, że Beppe z tym Bendtnerem nie na poważnie, a to jednak prawda. Wszystko ładnie, pięknie, Beppe ściąga gracza i można mu tylko zarzucić czy to słaby czy dobry gracz i można ocenić transfer ale napastnik jest. Może kasy nie było, może Conte chce Duńczyka, nie wiem... jakieś Beppe powody musiał mieć i może tak zrobił bo tak musiał. Tylko teraz pytanie do dyrka generalnego Juve, na jaką cholerę gadał o top playerze? Tak, tak on, Conte wypowiadał się dyplomatycznie, a Beppe w co drugim wywiadzie mówił, że potrzebny jest nam top player i taki się zjawi, że mamy już fundamenty i można sprowadzić gwiazde. To ja się pytam w takim razie, gdzie ta gwiazda panie Marotta?
- Dante93
- Juventino
Cóż skoro to na 99% pewne to nie pozostaje nic innego jak danie Bendtnerowi miesięcznego kredytu zaufania. Jak zafunduje 4-5 bramek to ok uznam, że Marotta może jeszcze tak do końca nie zwariował.
Ale bardziej możliwym wydaje sie scenariusz w którym Duńczyk bedzie grywał co najwyżej ostatnie 5-10 min. Chyba, że z miejsca stanie sie pupilkiem jak Boriello, wtedy niech bóg jeden ma nas w opiece.
Ale bardziej możliwym wydaje sie scenariusz w którym Duńczyk bedzie grywał co najwyżej ostatnie 5-10 min. Chyba, że z miejsca stanie sie pupilkiem jak Boriello, wtedy niech bóg jeden ma nas w opiece.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Matko alina nie mogę z Ciebie, Twoja.... Twoj brak piatej klepki jest juz irytujacyalina pisze: Jaki pożytek miał ManU po 1 kolejce z Van Persiego?
:
A co miał zrobić? strzelił bramkę a ManU wygrało 3-2
no to co byś jeszcze chciał zeby 10 bramek w ciagu jednego meczu strzelił?
Mam nadzieję, że jednak ktos może przyjdzie + duńczyk
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- De Rossi
- Juventino
:lol: Nie wierzę w Ciebie Misha. Ty musisz być jakąś prowokacją.MishaAveJuve pisze:Matko alina nie mogę z Ciebie, Twoja.... Twoj brak piatej klepki jest juz irytujacyalina pisze: Jaki pożytek miał ManU po 1 kolejce z Van Persiego?
:
A co miał zrobić? strzelił bramkę a ManU wygrało 3-2
no to co byś jeszcze chciał zeby 10 bramek w ciagu jednego meczu strzelił?
Kogo?pumex pisze:Bo wiesz, Misha to kolejny projekt pomysłodawców Grażyny Żarko
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 19:28 przez De Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.

- pumex
- Juventino
Bo wiesz, Misha to kolejny projekt pomysłodawców Grażyny ŻarkoDe Rossi pisze:Nie wierzę w Ciebie Misha. Ty musisz być jakąś prowokacją.
Boże, jak przyrównamy to do kwintetu: Del Piero, Trezeguet, Ibrahimovic, Mutu, Zalayeta to aż żal patrzećszczypek pisze:
Cała Europa się nas boi hop hop hop..

Ty to jednak jesteś eugeniusz :roll: W pierwszym meczu. W tym, w którym bramki nie strzelił. No nic, kompromituj się dalej.MishaAveJuve pisze:Matko alina nie mogę z Ciebie, Twoja.... Twoj brak piatej klepki jest juz irytujacyalina pisze: Jaki pożytek miał ManU po 1 kolejce z Van Persiego?
:
A mogliśmy mieć Pazziniego

Poszli trochę w inną stronę, Żarko wywoływała czysty rage, a Misha to raczej politowanie.pumex pisze:Bo wiesz, Misha to kolejny projekt pomysłodawców Grażyny ŻarkoDe Rossi pisze:Nie wierzę w Ciebie Misha. Ty musisz być jakąś prowokacją.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 19:38 przez alina, łącznie zmieniany 1 raz.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Więc mówisz o tym meczu gdzie grał 20 minut? (może napisz że grał w koncowkce a nie piszesz bzdety) a spoko nie no pewnie na ogoł w ciągu 20 minut piłkarze po 3 bramki strzelaja - faktycznie cienias z tego RvP, dobrze że nie gra u nas Bendtner mu pokaże....alina pisze:Ty to jednak jesteś eugeniusz :roll: W pierwszym meczu. W tym, w którym bramki nie strzelił. No nic, kompromituj się dalej.MishaAveJuve pisze:Matko alina nie mogę z Ciebie, Twoja.... Twoj brak piatej klepki jest juz irytujacyalina pisze: Jaki pożytek miał ManU po 1 kolejce z Van Persiego?
:
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- jareckik
- Juventino
Myślę, że problem tego czlowieka polega na tym, ze wyrywa tylko część cytowanego przez siebie posta zapominając po 20 sekundach w jakim kontekście został użyty i tu komentuje, że alina podając przykład VP, który zagrał 20 min i nić w sumie nie zrobił ma się podobnie do ISLI, który w ogóle na razie nie może grać... To jest chyba dla niego za trudne ?MishaAveJuve pisze:Więc mówisz o tym meczu gdzie grał 20 minut? (może napisz że grał w koncowkce a nie piszesz bzdety) a spoko nie no pewnie na ogoł w ciągu 20 minut piłkarze po 3 bramki strzelaja - faktycznie cienias z tego RvP, dobrze że nie gra u nas Bendtner mu pokaże....alina pisze:Ty to jednak jesteś eugeniusz :roll: W pierwszym meczu. W tym, w którym bramki nie strzelił. No nic, kompromituj się dalej.MishaAveJuve pisze:
Matko alina nie mogę z Ciebie, Twoja.... Twoj brak piatej klepki jest juz irytujacy
- daroo89
- Juventino
Manchester City jest blisko pozyskania Scotta Sinclaira ze Swansea. Jeśli ktoś jest w miarę zorientowany, niech napisze czy gra on częściej na skrzydle czy raczej w ataku. Wiadomo do czego dążę: może będzie jeszcze okazja last minute, aby zaatakować Dzeko. Wiem, wiem nadzieja matką głupich... W związku ze sprowadzeniem Bendtnera żałuję nieco, że odpuściliśmy Destro. Ale z drugiej strony Marotta nie mógł zapłacić za niego takiej sumy, mając ciągle nadzieję na top playera...
- De Rossi
- Juventino
Bawiąc się w Mishę:
Gdzie? Którzy piłkarze strzelają co mecz w 20 minut, 3 gole?
Daj jakieś konkretne przykłady!
Matko misha nie mogę z Ciebie, Twoja.... Twoj brak piatej klepki jest juz irytujacy.MishaAveJuve pisze:na ogoł w ciągu 20 minut piłkarze po 3 bramki strzelaja
Gdzie? Którzy piłkarze strzelają co mecz w 20 minut, 3 gole?
Daj jakieś konkretne przykłady!

Walnął gafę to się musi jakoś bronić. Daremne to, bo dla niego jedynym sposobem, żeby go ludzie traktowali poważnie jest założenie nowego konta.jareckik pisze:Myślę, że problem tego czlowieka [Mishy]polega na tym, ze wyrywa tylko część cytowanego przez siebie posta zapominając po 20 sekundach w jakim kontekście został użyty i tu komentuje, że alina podając przykład VP, który zagrał 20 min i nić w sumie nie zrobił ma się podobnie do ISLI, który w ogóle na razie nie może grać... To jest chyba dla niego za trudne ?
Mądry człowiek po szkodzie. Taa, teraz Desto wydaje się super opcją. Ba, nawet Pazzini (jak pisałem, od Bendtnera wolę Borriello). Forum i tak by psy wieszało, ale zawsze to lepiej dla drużyny.daroo89 pisze:Manchester City jest blisko pozyskania Scotta Sinclaira ze Swansea. Jeśli ktoś jest w miarę zorientowany, niech napisze czy gra on częściej na skrzydle czy raczej w ataku. Wiadomo do czego dążę: może będzie jeszcze okazja last minute, aby zaatakować Dzeko. Wiem, wiem nadzieja matką głupich... W związku ze sprowadzeniem Bendtnera żałuję nieco, że odpuściliśmy Destro. Ale z drugiej strony Marotta nie mógł zapłacić za niego takiej sumy, mając ciągle nadzieję na top playera...