Mercato (2012-2014)
- Castiel
- Juventino
Pana Boga byś nie obrażał. Widać nie oglądałeś żadnego meczu skoro mówisz, że nie mieliśmy żadnego pożytku z Giaccha. Isla to świetny piłkarz i jestem pewien, że da nam sporo radości. Znajdź najpierw jakaś strate Giaccha to pogadamy. A co do Bendtnera...to założe się, że większość czasu spędzi na ławie jak Elia. Widać, że to kolejny transfer Beppe taki żeby tylko był. Conte zrobi z nim to samo co z murzynkiem.Sorek21 pisze:Mercato powinno sie zacząć od przemyślanego kupna napastnika a nie na ostatnią chwile najważniejszy zakup. Jaki pożytek do tej pory miał Juventus z Isli albo Giacheriniego ? Żaden
- Virgil
- Juventino
Nie chcę obrażać Giaca, to fajny ambitny piłkarz, ale w naszej sytuacji nie wart grosza, gdyż jest 3 do wejścia na każdej pozycji.
I tak wolałbym np. Dzeko czy Jovetica za 30mln niż Islę, chociaż to też bardzo fajny piłkarz.
I tak wolałbym np. Dzeko czy Jovetica za 30mln niż Islę, chociaż to też bardzo fajny piłkarz.
- Maku
- Juventino
Zalety Bendtnera są identyczne jak zalety "Tęczowej Coli":
-tani
-niedrogi
-nie kosztuje dużo.
A i zapomniałbym o jeszcze jednej, nie trzeba na niego wydawać fortuny
-tani
-niedrogi
-nie kosztuje dużo.
A i zapomniałbym o jeszcze jednej, nie trzeba na niego wydawać fortuny

Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2012, 14:30 przez Maku, łącznie zmieniany 1 raz.

- Castiel
- Juventino
Co z tego, że jest 3 do wejścia...przypominam, że w tym sezonie możemy rozegrać +- 50 spotkań. Giacch i tak zagra w przynajmniej 20.Virgil pisze:Nie chcę obrażać Giaca, to fajny ambitny piłkarz, ale w naszej sytuacji nie wart grosza, gdyż jest 3 do wejścia na każdej pozycji.
- Dybala 4ever
- Juventino
--Maq-- pisze:Zalety Bendtnera są identyczne jak zalety "Tęczowej Coli":
-tani
-niedrogi
-nie kosztuje dużo.
A i zapomniałbym o jeszcze jednej, nie trzeba na niego wydawać fortny
Dobry też jako mieszanka do jabola
- koki90
- Juventino
Transfer Giaccheriniego był rzeczywiście bardzo skomplikowany i czasochłonny...Sorek21 pisze:Mercato powinno sie zacząć od przemyślanego kupna napastnika a nie na ostatnią chwile najważniejszy zakup. Jaki pożytek do tej pory miał Juventus z Isli albo Giacheriniego ? Żaden
Kto by teraz nie przyszedł spoza grona Dzeko, Jovetic, Cavani, Van Persie, Llorente byłby lament i ta sama śpiewka co teraz. Nie rozumiem AŻ TAKIEGO zażenowania jeszcze nieoficjalnym transferem Bendtnera. Wiadomo było już od kilku tygodni, że nie ściągniemy prawdziwego TOP'a. Ktoś się łudził ? jego sprawa. Dla mnie ten transfer na takich warunkach jest do przyjęcia. Gość ma najlepsze lata przed sobą. Nie mówię oczywiście, że mamy czekać aż stuknie mu 27-28 lat i właduje te 20 bramek w sezonie, ale zatrudniając go na warunkach jakie podaje prasa wiele możemy zyskać a mało stracić. Przypominam, że dzięki darmowemu wypożyczeniu możemy solidnie wzmocnić lewą flankę. I właśnie mam nadzieję, że tutaj Marotta delikatnie się zrehabilituje.
Bramkowpychacz ? a czy przypadkiem nie o takiego zawodnika nam chodziło ? Sama w sobie transakcja jest dobra. Błędem Marotty nie jest sprowadzenie Bendtnera tylko narobienie kibicom nadziei.
Okienko jest jeszcze otwarte. Po cichu liczę, że sprzedamy Zieglera, a za zaoszczędzone teraz pieniądze sprowadzimy Armero.
- Castiel
- Juventino
Możliwe chociaż ogólnie wydaje mi się to mało prawdopodobne. Po kilku występach na lewej stronie Asamoah pokazał jak bardzo uniwersalnym piłkarzem jest. Armero jest zdecydowanie szybszy, ale w defensywie mocno przeciętny. Chociaż może by się podszkolił. Wszystko zależy od tego czy Udinese zgodzi się na wypożyczenie z opcją wykupu. Jeśli nie to trudno.koki90 pisze: Okienko jest jeszcze otwarte. Po cichu liczę, że sprzedamy Zieglera, a za zaoszczędzone teraz pieniądze sprowadzimy Armero.
- Vimes
- Juventino
W teście psychologicznym badającym pewność siebie w sklali od 1 do 9 dostał 10 punktów, to nie żartBartek88 pisze:Słowa kibica Arsenalu o Bendtnerze jak zapytalem co o nim powie:Koles taki sredniawka, ma za duze mniemanie o sobie. Jakby znalazl trenera ktory by go ustawil,duzo by gral minut, druzyna by grala na niego to potrafi grac

- Łukasz
- Juventino
Czyli nie dość, że drewniany, to jeszcze zarozumiały? Fajnie.Vimes pisze: W teście psychologicznym badającym pewność siebie w sklali od 1 do 9 dostał 10 punktów, to nie żart.

- Bartek88
- Juventino
Pewnosc siebie zawodnika z techniką to skarb. Tylko czy Bendtner posiada technike?
Jeszcze jest nadzieja, ze wylosujemy Barcelone, CIty i Borussie i sam Agnelli kaze zaczac sypac kwotami Marotcie byle by nam Dzeko lub Jj sprzedali :C

Jeszcze jest nadzieja, ze wylosujemy Barcelone, CIty i Borussie i sam Agnelli kaze zaczac sypac kwotami Marotcie byle by nam Dzeko lub Jj sprzedali :C
- Wojtek
- Juventino
Sopcast Channel - 126767 jakość HDGąsior007 pisze:Wiem, że to off top, ale temat o losowaniu LM został już usunięty.
Ma ktoś może link do transmisji losowania LM ?
Bendtner? Hmm, z Berbą wczoraj jakoś przyjąłem go, dzisiaj tłumacze sobie że Nicklas jest 7 lat młodszy o Berby ;D Trzeba być dobrej myśli. Zawsze to Seba i Mirko mogą grać na ataku razem;)
- Osgiliath
- Juventino
jak bedzie barca $ity, bvb to przynajmniej często w tv będziemy...
ech, jestem przygotowany na dwie złe wiadomości - Bendtnera i widok Juve w grupie śmierci...
Skoro przychodzi nowy drzewostan to i nie ma co liczyc ze znajdzie się w ataku ktos inny, bo w jeden dzien nie zwojujemy cudów. Ostatnim akcentem Marotta sfajczył generalnie udane mercato.
Wiem, że Bendtner jeszcze w Juve nic nie pokazał i ma czas by do siebie przekonac, ale jakos nie widzi mi się to...

Skoro przychodzi nowy drzewostan to i nie ma co liczyc ze znajdzie się w ataku ktos inny, bo w jeden dzien nie zwojujemy cudów. Ostatnim akcentem Marotta sfajczył generalnie udane mercato.
Wiem, że Bendtner jeszcze w Juve nic nie pokazał i ma czas by do siebie przekonac, ale jakos nie widzi mi się to...

Ja rozumiem rozgoryczenie, ale radzę przemyśleć co się pisze. 1 (jedna) kolejka się odbyła. Jaki pożytek miał ManU po 1 kolejce z Van Persiego?Sorek21 pisze:aki pożytek do tej pory miał Juventus z Isli albo Giacheriniego ? Żaden
Od Bendtnera wolę Borriello. Szczęście w nieszczęściu, że to wypożyczenie.
P.S. Borriello i De Jong w Milanie