Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- tabo89
- Juventino
- zebrone84
- Juventino
Cześć chłopaki są http://juventusfans.forumcommunity.net/ założyciel forum, na którym można zobaczyć wszystkie linki z Juventusu Turyn http://juventusfans.forumcommunity.net/?t=11582872 , panu przypomnieć, że powinien być zapis, zobacz forum i potwierdzenia rejestracji poprzez e-mail, a także sprawdzić folder spamu Twój e-mail, jeśli nie można potwierdzić to, wysyłać wiadomości na swoje prywatne forum fanów Juventusu Turyn (są zebrone84) i zweryfikować rejestrację ręcznie ... Także jeśli nie można zarejestrować, ponieważ to jest e-mail jest już zarejestrowany, co oznacza, że jesteś już zapisany w Circuit forumcommunity i wtedy musisz się zalogować z tych danych, w przeciwnym razie, jeśli spróbujesz sobie przypomnieć danych rejestru z innego e-mail, a dzięki dla wszystkich wątpliwości należy zapytać je po swojemu!
- Hubson
- Juventino
Jutro będę w Galerii Rzeszów (Graffice), wiecie może czy są tam jakieś gadżety (koszulki, bluzy, czapki...) Juventusu? Bo nie wiem ile kasy ze sobą zabrać a nie chce też nie potrzebnie zabierać kilku stów bo może to się że tak powiem "rozpłynąć" nie do końca na to , na co miało ;p. Z góry dzięki za odpowiedzi 

- Makoto
- Qualità Juventina
Ogólnie szczególnie chodzi o to, że być może Wasze problemy z rejestracją wynikają z tego, iż a) mail, który podaliście jest już zajęty, bo zalogowaliście się na innym forum tego typu (forumcommunity, jak sama nazwa wskazuje jest swego rodzaju 'wspólnotą' forów) i dlatego wyświetla Wam, że mail jest błędny, b) e-mail z potwierdzeniem rejestracji jest w zakładce ze spamem.zebrone84 pisze:..
W przypadku a) jeśli nie przypomnicie sobie czy faktycznie logowaliście się na jakimś innym forum tego rodzaju (w tym mogło to być niekoniecznie forum włoskie) i jakie były dane (hasło, nick) do tego maila, to po prostu napiszcie WP do niego (albo do mnie). Zapewniał, że Wam chętnie pomoże i aktywuje te konta, musi tylko znać nicki.
C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- tabo89
- Juventino
Szukając warto skorzystać z google
Pierwsze lepsze co znalazłem:
http://www.forum.wiaderko.com/filmy-cou ... 9-0-a.html
Dla nowicjusza więc chyba pasuje, tam już na forum się zarejestruj sam, nie będę się w to bawił
Pierwsze lepsze co znalazłem:
http://www.forum.wiaderko.com/filmy-cou ... 9-0-a.html
Dla nowicjusza więc chyba pasuje, tam już na forum się zarejestruj sam, nie będę się w to bawił
- Wojtek
- Juventino
thx...już trochę więcej wiem o tym programie
PS.szukałem na googlach...chyba nawet na tej stronie tylko przeleciałem okiem...poprostu nie zwróciełem uwagi...
mam jeszcze jedno pytanie! jest jakaś strona gdzie moge pobrać różne triki,zagrania juve ? chodzi o ten sezon na JP nie ma
zna ktoś coś?

PS.szukałem na googlach...chyba nawet na tej stronie tylko przeleciałem okiem...poprostu nie zwróciełem uwagi...

mam jeszcze jedno pytanie! jest jakaś strona gdzie moge pobrać różne triki,zagrania juve ? chodzi o ten sezon na JP nie ma

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Witam mam pytanie i jeżeli ktoś zechce mi pomóc to będę bardzo wdzięczny.
W kwietniu mam konkurs z Podstaw Przedsiębiorczości oraz z Ekonomii (Tylko z niej w mniejszym stopniu). Powiem szczerze ambitnie chce go wygrać
.
I tutaj jest skierowane moje pytanie do Państwa. Ma ktoś może jakieś strony, lub może polecić książki związane z w/w tematyką? Chciałbym pogłębić swoją wiedzę i przygotować się "perfekcyjnie".
Dzięki wielkie
W kwietniu mam konkurs z Podstaw Przedsiębiorczości oraz z Ekonomii (Tylko z niej w mniejszym stopniu). Powiem szczerze ambitnie chce go wygrać

I tutaj jest skierowane moje pytanie do Państwa. Ma ktoś może jakieś strony, lub może polecić książki związane z w/w tematyką? Chciałbym pogłębić swoją wiedzę i przygotować się "perfekcyjnie".
Dzięki wielkie

- tabo89
- Juventino
Wystarczy poszukać, ja zrobiłem tak, po kolei:DiEgO RiBaS Da CuNhA pisze:jak pobrać filmik z strony d1g.com ?
1. Wszedłem na www.google.pl
2. Wpisałem: "pobieranie z d1g"
3. Kliknąłem "szukaj"
4. Pierwszy wynik wyszukiwania i wszystko jasne:
http://peb.pl/programy/232860-program-d ... z-www.html
- Wojtek
- Juventino
elo szukam na yt piłkarzy juve kiedy wychodzą na mecz i są pokazani z blika wiecie o co chodzi ? jak np.piłkarze grają LM i jest hymn
tylko żeby był w miare pełny skład może być z interem,romą(3-1),ajaxem ma ktoś takie wejście ? pozdro 

- gosciu_Muranista
- Juventino
ma ktoś może na kompie książkę Rafała Steca - Piłka sss...kopana ?
Bo pilnie potrzebuję a w sklepach jakoś nie mogę znaleźć.
Bo pilnie potrzebuję a w sklepach jakoś nie mogę znaleźć.
- Vincitore
- Juventino
Poszukuję tej melodii, która przed naszymi meczami, gdy piłkarze wychodzą już na boisko unosi się po stadionie (nie chodzi o śpiewy kibiców, tylko piosenkę z głośników