Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- samy
- Juventino
:shock: :shock: :shock: :shock:Okocimski pisze:Serio nic sie nie płaci za przesyłke. Listonosz tez nic nie bierze za to ?? za maila do klubu tez sie nie płaci bo wysłałem wczoraj do chelsea arsenalu realu interu celticu bayernu i wisły oraz porto :roll:
I ty myślisz że coś od nich dostaniesz????? :rotfl: :lol:
Człowieku od takich klubów po mailu nic nie dostaniesz. Manu,arsenal, porto, real te 4 kluby z których wymieniłeś po liscie reszta zalezy od szczescia ale tylko nieliczni dostali coś od Interu, Chelsea,Bayernu, Celticu,Wisły czy Porto oczywiście po liście
Jak chcesz coś dostać po mailu to wyślij do Engela, Repr Niemiec w Piłce Ręcznej,Repr Szwecji PN czy Szkocji PN

- samy
- Juventino
Okocimski jak podeslesz skany to ci uwierze...Okocimski pisze:Do tego frajera samy
i co dostałem i z Wisły i z Chelsea i z Interu po mailu a ty załujesz bo ci nikt nic nie odsyła :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

A za frajera powinieneś dostać karteczke...Kiepie :lol:
Ahha i dla twojej wiadomości mam 32 paczki... więc to nawet niezły wynik.
Do Messi09
Pisz jak chcesz. Jeżeli brzydko piszesz to pisz na kompie ale podpis włąsnoręczny.
- Michael900
- Juventino
Dzisiaj autograf Timo Hildebranda 

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- zebol
- Juventino
Cześć niewiem czy zauważylicie ale na oficjalnej stronie uefy nie ma już adresów e-mail ani zwykłych. Ma prośbe mógby mi ktoś podać adressy e-mail do różnych federacji np. LPF
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!