Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Taa 'gołym okiem widać'...
Gołym okiem widać, że chłopak ma odmienną wizję kariery niż to, co proponuje Juventus. Trwa to już za długo.
Widać też, że połowę bramek strzela z karnych - w tej dziedzinie mamy już obstawiony etat.
Gołym okiem widać, że chłopak ma odmienną wizję kariery niż to, co proponuje Juventus. Trwa to już za długo.
Widać też, że połowę bramek strzela z karnych - w tej dziedzinie mamy już obstawiony etat.
- Cabrini_idol
- Juventino
http://www.football-italia.net/105629/v ... rnardeschi
Działacze Fiorentiny są wściekli na Bernarderschiego, że udzielił nieautoryzowanego wywiadu i wypowiadał się na temat Juve.
Dzisiaj popołudniu agent Federico ma się spotkać z Corvino i dograć transfer. Ale co lepsze Marotta i spółka nie chcą osobiście mieć do czynienia z DS Fiorentiny Corvino i wszystko przekazują agentowi Włocha Bozzo, który jest również pośrednikiem w takim razie
Działacze Fiorentiny są wściekli na Bernarderschiego, że udzielił nieautoryzowanego wywiadu i wypowiadał się na temat Juve.
Dzisiaj popołudniu agent Federico ma się spotkać z Corvino i dograć transfer. Ale co lepsze Marotta i spółka nie chcą osobiście mieć do czynienia z DS Fiorentiny Corvino i wszystko przekazują agentowi Włocha Bozzo, który jest również pośrednikiem w takim razie

- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Kibic Bayernu, staż około 25 letni, o Coscie:
Ja żałuję że został sprzedany
To był <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> grajek
Coś mu nie pasowało w Bayernie
Więc chyba nie do końca trzeba tak negatywnie patrzeć.
Ja żałuję że został sprzedany
To był <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> grajek
Coś mu nie pasowało w Bayernie
Więc chyba nie do końca trzeba tak negatywnie patrzeć.
- Cabrini_idol
- Juventino
Media już piszą, że jeśli nie pyknie nam Schick to rzucamy się na Keitę w tym okienku, który miał jednak za darmo przyjść za rok.
According to @romeoagresti, if Juventus decide not to sign Schick (failed medical) then they will immediately turn to Lazio's Keita.
Coś chyba jest na rzeczy ze zdrowiem Czecha, bo już wszyscy o tym piszą.
Balde/Schick jeden pierun. Może nawet Balde będzie lepszym rozwiązaniem ?
According to @romeoagresti, if Juventus decide not to sign Schick (failed medical) then they will immediately turn to Lazio's Keita.
Coś chyba jest na rzeczy ze zdrowiem Czecha, bo już wszyscy o tym piszą.
Balde/Schick jeden pierun. Może nawet Balde będzie lepszym rozwiązaniem ?

- Piotr Juvefan
- Juventino
Co to z tym Schickiem kurka się stało? Jeśli nie wypali cos :eusa: to Mandzu bedzie zmiennikiem Gonzalo a zmiennikiem Costy niech będzie Keita Balde proste.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A może tylko media robią koło tego syf ( z Schickiem), a tak naprawdę nasi czekają z ogłoszeniem aż sprowadzą resztę grajków, by zrobić wspólną prezentację?
A serio to szkoa by było, bo ma potencjał ten gracz i się szczerze napaliłem na niego. Wierzę, że to tylko spekulacje i zaraz Marotta nas uspokoi, a jeśli nie to że znajda godne zastępstwo.
Dziś niby spotkanie Corvino z Bozzo - ktoś coś wie więcej?

A serio to szkoa by było, bo ma potencjał ten gracz i się szczerze napaliłem na niego. Wierzę, że to tylko spekulacje i zaraz Marotta nas uspokoi, a jeśli nie to że znajda godne zastępstwo.
Dziś niby spotkanie Corvino z Bozzo - ktoś coś wie więcej?
- Cabrini_idol
- Juventino
Spotkanie Brozzo z Corvino dopiero po 15.00.

- Wesoł
- Juventino
@Effe się jeszcze tu udziela? Ceniłem zawsze jego posty i chętnie bym zobaczył co na temat Costy ma do powiedzenia.
Ja się autentycznie jaram. Może fatalnie się rozczaruję, ale mam wrażenie że to będzie taki bardzo zauważalny skok jakościowy, niby na jednej pozycji, ale z przełożeniem na całą drużynę. Coś jak transfer Teveza.
Ja się autentycznie jaram. Może fatalnie się rozczaruję, ale mam wrażenie że to będzie taki bardzo zauważalny skok jakościowy, niby na jednej pozycji, ale z przełożeniem na całą drużynę. Coś jak transfer Teveza.
"Życie to jedna wielka impreza, rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem"
- pumex
- Juventino
Jestem przekonany, że nie chodzi o kwestie ekonomiczne. Żadna ze stron - ani Juve, ani Sampdoria - nie pozwoliłaby sobie na zgodę/przeprowadzenie testów medycznych bez pełnego porozumienia w kwestiach finansowych.
Mnie ta zwłoka w oficjalnym potwierdzeniu transferu w ogóle nie martwiła, do wczoraj. Sądziłem, że Czech zwyczajnie pojechał na zasłużone wakacje, nic nadzwyczajnego, a tu nagle takie nieciekawe informacje. Strzelam, że w czasie tej dziwnej ciszy trwały jakieś zakulisowe, szczegółowe konsultacje lekarskie. Co dziwne, ten niedawny wywiad z Schickiem pozwala sądzić, że sam zainteresowany nie był informowany o jakichś nieprawidłowościach
W każdym razie dziwne, pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją dotyczącą transferu do Juve. Martwi mnie to o tyle, że Schick wydawał się całkiem ciekawym wzmocnieniem, dość uniwersalnym, mogącym obstawić zarówno skrzydło jak i szpicę. Zastanawia mnie również to, że wszyscy piszą o jakichś problemach, ale nikt nie podaje wiarygodnie brzmiących szczegółów..
Myślę, że to na tyle poważne doniesienia, że klub powinien jakoś na to zareagować. Milczenie tylko niepotrzebnie podsyci przeróżne wersje plotek.
edit:
Mnie ta zwłoka w oficjalnym potwierdzeniu transferu w ogóle nie martwiła, do wczoraj. Sądziłem, że Czech zwyczajnie pojechał na zasłużone wakacje, nic nadzwyczajnego, a tu nagle takie nieciekawe informacje. Strzelam, że w czasie tej dziwnej ciszy trwały jakieś zakulisowe, szczegółowe konsultacje lekarskie. Co dziwne, ten niedawny wywiad z Schickiem pozwala sądzić, że sam zainteresowany nie był informowany o jakichś nieprawidłowościach

W każdym razie dziwne, pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją dotyczącą transferu do Juve. Martwi mnie to o tyle, że Schick wydawał się całkiem ciekawym wzmocnieniem, dość uniwersalnym, mogącym obstawić zarówno skrzydło jak i szpicę. Zastanawia mnie również to, że wszyscy piszą o jakichś problemach, ale nikt nie podaje wiarygodnie brzmiących szczegółów..

Myślę, że to na tyle poważne doniesienia, że klub powinien jakoś na to zareagować. Milczenie tylko niepotrzebnie podsyci przeróżne wersje plotek.
edit:
@Effe już się wypowiedział nt Costy:Wesoł pisze:@Effe się jeszcze tu udziela? Ceniłem zawsze jego posty i chętnie bym zobaczył co na temat Costy ma do powiedzenia.
Kod: Zaznacz cały
"Costa to taki egoista, który jednak nie jest Robbenem. O ile wychwalałem tutaj Mandżu jak do Was przychodził (i dalej Wam gościa zazdroszczę) tak Costy wychwalać nie będę, bo koleś jest jak dla mnie przeciętniakiem. Mogę się mylić oczywiście, ale zagrał sezon życia u Guardioli, a potem było tylko gorzej i gorzej. Ostatecznie robi tylko bezowocny wiatr na skrzydle i wali fochy. On nie bez przyczyny jest w promocji. Może jak go porównać do Cuadrado to jest to jakiś postęp ale bez przesady."
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2017, 13:20 przez pumex, łącznie zmieniany 3 razy.

- Buzol
- Juventino
Schick jest jescze na urlopie po ME u-21 i faktycznie ostatnio udzielał wywiadu, że korzysta z urlopu a potem Turyn. Tak więc może po prsotu nie ogłaszali ofjicjalnie bo głupio ściągać gościa z urlopu na prezentacje.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Jeżeli to naprawdę problemy medyczne to raczej nie jest to błahostka.Chłopak nie opuścił jeszcze mecze z powodu kontuzji, dodatkowo przecież po testach wrócił na MME, także wszystko musiało wyglądać ok. Jedyna opcja,że po szczegółowej analizie badań wyszło coś nie dobrego w sprawie zdrowia Schicka. Albo media strzelają ślepakami bo nie ma o czym pisać.
- Cabrini_idol
- Juventino
Vidal pożegnał na portalu Costy dodając na końcu, że Costa to jest prawdziwy CRACK.

- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
No właśnie to mnie zastanawia. Rzeczywiście pojawił się niedawno wywiad, w którym Schick cieszył się na przejście do Juve, coś tam o sobie opowiadał, no i mówił, że ma jeszcze około tygodnia wakacji. Jeżeli rzeczywiście na badaniach wyszedł jakiś problem, to na pewno nie dopiero wczoraj i zawodnik musiał być tego świadomy. Transfer niby wisi na włosku, a chłopak siedzi sobie na wakacjach, jak gdyby nigdy nic? Trochę to jednak dziwne...Buzol pisze:Schick jest jescze na urlopie po ME u-21 i faktycznie ostatnio udzielał wywiadu, że korzysta z urlopu a potem Turyn. Tak więc może po prsotu nie ogłaszali ofjicjalnie bo głupio ściągać gościa z urlopu na prezentacje.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2017, 13:48 przez B@rt, łącznie zmieniany 1 raz.