Sezon 2015/2016
- CzeczenCZN
- Juventino
Ja z oglądaniem owego meczu pasuje - nie jestem aż takim masochistą. Napoli ma farta z tym że omijają ich kontuzję. Nie ma szans że oni to dziś przegrają - szlag mnie trafia że znów nastrzelają goli. Na pewno są od nas skuteczniejsi - to co my nie trafiamy, oni trafiają z zamkniętymi oczami... Ja od Juventusu żądam tego, byśmy prócz większej ilości punktów od Napoli, mieli również więcej bramek od nich! 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Sami sobie z nimi poradzimy. Z tyłu nie stanowią żadnego monolitu i ten bardzo mocny przód nieco zamazuje ogólne wrażenie. Ciekawe, w którym momencie sezonu będą zmuszeni do rotowania składem. :cwaniak:
- rydwadydwa
- Juventino
...Po co?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ja od Juventusu żądam tego, byśmy prócz większej ilości punktów od Napoli, mieli również więcej bramek od nich!
- Kucharius1
- Juventino
zoff oceniasz chłopaków po 15 minutowym materiale. Nie ma co, Ty to jesteś "wysokich lotów".
Zieliński wygląda na nieśmiałego i nie obytego z kamerą. Skorupski na fajnego gościa, który sobie pożartuje itd.
Przyjemni ludzi. Pewnie nie logują się na forach by oceniać intelekt innych, co już im daje wielką przewagę nad Tobą
Napoli imponuje w szybkim ataku. Na szczęście w ataku pozycyjnym już tak dobrze nie jest a ich środkowi obrońcy to nie monolit. Max z pewnością to wypunktuje, być może Lazio u siebie też
Zieliński wygląda na nieśmiałego i nie obytego z kamerą. Skorupski na fajnego gościa, który sobie pożartuje itd.
Przyjemni ludzi. Pewnie nie logują się na forach by oceniać intelekt innych, co już im daje wielką przewagę nad Tobą

Napoli imponuje w szybkim ataku. Na szczęście w ataku pozycyjnym już tak dobrze nie jest a ich środkowi obrońcy to nie monolit. Max z pewnością to wypunktuje, być może Lazio u siebie też

Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2016, 16:03 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Empoli w 8 min. traci prowadzenie, nie ma o czym mówić. higuain od 20 kolejek strzela gola za gole a i tak żaden trener nie potrafi ogarnąć taktyki, żeby go zatrzymać. Tu już nic się nie wydarzy. Płacimy dużą karę za początek sezonu. Dużą bo mimo 12 zwycięstw z rzędu i tak oglądamy plecy, trochę smutne.

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
a ja obstawiam, że będzie jeszcze remis Napoli z Empoli, Saponara albo Zieliński ukują.
Wszystko jest możliwe, np, kontuzja Higuaina,
, z taką skutecznością jaką ostatnio ma Morata to i on może dogonić byłego realiste 
Wszystko jest możliwe, np, kontuzja Higuaina,

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- M.R.
- Juventino
@Kucharius1, dzięki za miłe słowo przy niedzieli. Nie oceniam negatywnie Zielińskiego i Skorupskiego, nie uważam ich też za gamoni. Nie spodobało mi się podejście kolegi @anihilatora który z miejsca stwierdził że 99% polskich piłkarzy to gamonie, tak jakby na zachodzie w piłkę grali sami doktoranci, profesorzy i doktorzy habilitowani. [edit]Nie mnie oceniać ich intelekt po 15 minutowym materiale. Żadnemu z nas.
Jeżeli stwierdziłeś, że ich obrażam to przepraszam,nie miałem takiego zamiaru. Pozdrawiam.
A w Neapolu padną jeszcze dziś bramki, obawiam się jednak,że tylko dla Napoli.
Jeżeli stwierdziłeś, że ich obrażam to przepraszam,nie miałem takiego zamiaru. Pozdrawiam.
A w Neapolu padną jeszcze dziś bramki, obawiam się jednak,że tylko dla Napoli.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2016, 16:06 przez M.R., łącznie zmieniany 1 raz.
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- CzeczenCZN
- Juventino
Nie, bo najlepiej wygrywać 1-0 i grać piach do końca? Nasza "Pożal się Boże skuteczność" - która jest żenująca uniemożliwia nam to. Na każdego jednego gola, strzelonego przez naszych w tym sezonie - przypada 1 zmarnowana setka. Ja nawet nie mówię o dobrych okazjach, bo takich jest jeszcze więcej, chodzi mi o same 100%. Oczekuje w końcu króla strzelców z Juventusu! Zresztą lubię jak nasi mają wysokie statystyki. To nie trzeba grać w La Lidze by takie mieć, wystarczy trafiać setkirydwadydwa pisze:...Po co?
Zapowiadasz to od dawna, a oni jak nie chcieli, tak nie chcą się połamać...CavAllano pisze:Ciekawe, w którym momencie sezonu będą zmuszeni do rotowania składem. :cwaniak:
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2016, 16:04 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dybala chyba już Higuaina nie dogoni. W Neapolu wiele się nie zmieniło poza faktem, że Argentyńczyk co mecz coś wsadzi. Z tyłu z kolei ogromne dziury i z mocnym rywalem pewnie się to zemści.
A co kontuzje mają do gadania? Będą grać w EL i nie będą w stanie cały czas wystawiać podstawy. Takie rzeczy dochodzą do głosu w drugiej połowy sezonu.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Zapowiadasz to od dawna, a oni jak nie chcieli, tak nie chcą się połamać...
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2016, 16:05 przez mrozzi, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kucharius1
- Juventino
M.R. przepraszam kolego nastąpiła pomyłka, czytałem forum na telefonie i coś mi się ubzdurało że to Ty napisałeś haniebne słowa o intelekcie naszych piłkarzy.
Już poprawione i jeszcze raz przepraszam.
Już poprawione i jeszcze raz przepraszam.
- wagner
- Juventino
Spokojnie. Po Dybale nie widać, aż takiego parcia na bramki, dzieli się inteligentnie piłką, a swoje i tak ustrzeli. W tej liczbie bramek strzelonych przez Gonzalo upatruje przewagę na przyszły sezon, najprościej rzecz ujmując po Higuaina zgłosi się klub z zagranicy i Neapol będzie zmuszony szukać jego następce. PowodzeniaCavAllano pisze:Dybala chyba już Higuaina nie dogoni.

Jak gra Saponara ?
- Robaku
- Juventino
Ricky dzisiaj bez szalenstw. Kilka zagrań bardzo obiecujących, ale raczej obok gry.Widać, że Empoli stłamszone.
Za chwile Lazio będzie probowalo zatrzymac Neapoli, może w nich nadzieja, kilka razy udało się zatrzymać przeciwnika - faworyta.
Za chwile Lazio będzie probowalo zatrzymac Neapoli, może w nich nadzieja, kilka razy udało się zatrzymać przeciwnika - faworyta.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
3:1. Oczekiwał ktoś cudu? Ja nie. Jest też pewna szansa, że się potkną w meczu z Lazio, ale nie ma co się oszukiwać: Trzeba z nimi wygrać w meczu bezpośrednim.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy