Sezon 2015/2016

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 15:46

Ja z oglądaniem owego meczu pasuje - nie jestem aż takim masochistą. Napoli ma farta z tym że omijają ich kontuzję. Nie ma szans że oni to dziś przegrają - szlag mnie trafia że znów nastrzelają goli. Na pewno są od nas skuteczniejsi - to co my nie trafiamy, oni trafiają z zamkniętymi oczami... Ja od Juventusu żądam tego, byśmy prócz większej ilości punktów od Napoli, mieli również więcej bramek od nich! :cooler:

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 15:49

Sami sobie z nimi poradzimy. Z tyłu nie stanowią żadnego monolitu i ten bardzo mocny przód nieco zamazuje ogólne wrażenie. Ciekawe, w którym momencie sezonu będą zmuszeni do rotowania składem. :cwaniak:

rydwadydwa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 15:51

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ja od Juventusu żądam tego, byśmy prócz większej ilości punktów od Napoli, mieli również więcej bramek od nich! :cooler:
...Po co?

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 15:52

zoff oceniasz chłopaków po 15 minutowym materiale. Nie ma co, Ty to jesteś "wysokich lotów".

Zieliński wygląda na nieśmiałego i nie obytego z kamerą. Skorupski na fajnego gościa, który sobie pożartuje itd.

Przyjemni ludzi. Pewnie nie logują się na forach by oceniać intelekt innych, co już im daje wielką przewagę nad Tobą :facepalm:

Napoli imponuje w szybkim ataku. Na szczęście w ataku pozycyjnym już tak dobrze nie jest a ich środkowi obrońcy to nie monolit. Max z pewnością to wypunktuje, być może Lazio u siebie też :ok:
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2016, 16:03 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 15:53

Empoli w 8 min. traci prowadzenie, nie ma o czym mówić. higuain od 20 kolejek strzela gola za gole a i tak żaden trener nie potrafi ogarnąć taktyki, żeby go zatrzymać. Tu już nic się nie wydarzy. Płacimy dużą karę za początek sezonu. Dużą bo mimo 12 zwycięstw z rzędu i tak oglądamy plecy, trochę smutne.

Obrazek
Zuzka

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 15:58

Mam nadzieję, że Empoli jeszcze coś strzeli i będzie przynajmniej remis, bo ładnie grają. Myślicie, że Dybala może dogonić Higuaina?

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 15:58

a ja obstawiam, że będzie jeszcze remis Napoli z Empoli, Saponara albo Zieliński ukują.
Wszystko jest możliwe, np, kontuzja Higuaina, :D, z taką skutecznością jaką ostatnio ma Morata to i on może dogonić byłego realiste :D

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 15:59

@Kucharius1, dzięki za miłe słowo przy niedzieli. Nie oceniam negatywnie Zielińskiego i Skorupskiego, nie uważam ich też za gamoni. Nie spodobało mi się podejście kolegi @anihilatora który z miejsca stwierdził że 99% polskich piłkarzy to gamonie, tak jakby na zachodzie w piłkę grali sami doktoranci, profesorzy i doktorzy habilitowani. [edit]Nie mnie oceniać ich intelekt po 15 minutowym materiale. Żadnemu z nas.
Jeżeli stwierdziłeś, że ich obrażam to przepraszam,nie miałem takiego zamiaru. Pozdrawiam.

A w Neapolu padną jeszcze dziś bramki, obawiam się jednak,że tylko dla Napoli.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2016, 16:06 przez M.R., łącznie zmieniany 1 raz.

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 16:03

rydwadydwa pisze:...Po co?
Nie, bo najlepiej wygrywać 1-0 i grać piach do końca? Nasza "Pożal się Boże skuteczność" - która jest żenująca uniemożliwia nam to. Na każdego jednego gola, strzelonego przez naszych w tym sezonie - przypada 1 zmarnowana setka. Ja nawet nie mówię o dobrych okazjach, bo takich jest jeszcze więcej, chodzi mi o same 100%. Oczekuje w końcu króla strzelców z Juventusu! Zresztą lubię jak nasi mają wysokie statystyki. To nie trzeba grać w La Lidze by takie mieć, wystarczy trafiać setki
CavAllano pisze:Ciekawe, w którym momencie sezonu będą zmuszeni do rotowania składem. :cwaniak:
Zapowiadasz to od dawna, a oni jak nie chcieli, tak nie chcą się połamać...
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2016, 16:04 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 16:03

Dybala chyba już Higuaina nie dogoni. W Neapolu wiele się nie zmieniło poza faktem, że Argentyńczyk co mecz coś wsadzi. Z tyłu z kolei ogromne dziury i z mocnym rywalem pewnie się to zemści.
ForzaItanimulli3vujcm pisze:Zapowiadasz to od dawna, a oni jak nie chcieli, tak nie chcą się połamać...
A co kontuzje mają do gadania? Będą grać w EL i nie będą w stanie cały czas wystawiać podstawy. Takie rzeczy dochodzą do głosu w drugiej połowy sezonu.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2016, 16:05 przez mrozzi, łącznie zmieniany 2 razy.

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 16:05

M.R. przepraszam kolego nastąpiła pomyłka, czytałem forum na telefonie i coś mi się ubzdurało że to Ty napisałeś haniebne słowa o intelekcie naszych piłkarzy.

Już poprawione i jeszcze raz przepraszam.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 16:07

CavAllano pisze:Dybala chyba już Higuaina nie dogoni.
Spokojnie. Po Dybale nie widać, aż takiego parcia na bramki, dzieli się inteligentnie piłką, a swoje i tak ustrzeli. W tej liczbie bramek strzelonych przez Gonzalo upatruje przewagę na przyszły sezon, najprościej rzecz ujmując po Higuaina zgłosi się klub z zagranicy i Neapol będzie zmuszony szukać jego następce. Powodzenia :whistle:

Jak gra Saponara ?

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 16:14

Ricky dzisiaj bez szalenstw. Kilka zagrań bardzo obiecujących, ale raczej obok gry.Widać, że Empoli stłamszone.
Za chwile Lazio będzie probowalo zatrzymac Neapoli, może w nich nadzieja, kilka razy udało się zatrzymać przeciwnika - faworyta.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 16:15

3:1. Oczekiwał ktoś cudu? Ja nie. Jest też pewna szansa, że się potkną w meczu z Lazio, ale nie ma co się oszukiwać: Trzeba z nimi wygrać w meczu bezpośrednim.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2016, 16:20

No Saponara juz zszedł za naszgo Buchela. A Skorupa "zabił" Igłe. Wjechał mu kolanami w bark i glowe, poki co Igła lezy... o wstaje przy pomocy. Pewnie Sarri go zdejmie, ale mecz juz raczej rozstrzygnięty.

Zablokowany